Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valakinek fasza állapotu hajtokarja tügörgövel csapszeggeel esetleg eladó?
ennyit tud egy gyári rotax 123 as blokk mostakartam egy rezot csináltatni és a tervezésnél a megadott méretek alapján ennyi a vége de fékpadon kiderülne minden szerintem ott is okoznának csalodásokat simán 30Le a nagyon max szerintem
Te hogy gondoltad?
Nincs említve semmi, amúgy is gyárilag LEGJOBB ESETBEN tudnak 30-32 lőerőt főtengelyen, azt egy kipufogó közel sem viszi a 40-hez. A gyári Mito SP 38le, és nem egy kipufogó a különbség az utcaihoz képest :)
Power elektronikáért mennyi papírt kérsz? :D
S mikent lehetne az enyém ?
Hát csak aminél 40paci van ott elvileg van valami tuning. Szerintem egy kipu simán fel dobja.
Nekem van egy komplett elsö lampam ha ugy erdekel .
Elerhetöseg: mr.geri@hotmail.com
06-20-244-5457
Mennyit kérsz a gyújtásért?
Denso gyujtás ,7800-as power elektronika eladó!
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy az aprilia rx 50 1998 csak 9000 fordulatig pörög utána csak dadog és nem akar menni mi az oka
Sziasztok! Lámpához keresnék égő foglatalott meg a többi belső alkatrészeit! átalakitották utólag xenononsra és nem birja el az átalakítója és ehez keresnék eredeti cuccokat!
nekem van törött power nyelvem.
Van gyárilag folytott, de az nagyon ritka és általában 1-2 éves , papíros. A hírdetőoldalakon inkább arról van szó ki mekkorát hazudik. Sokan odaírnak 40 pacit, de valóságalapja nincs.
Kompletten, hibátlanul működik 20e forint. 06/30-40-33-613
Sziasztok!
Vasárnap volt alkalmam kipróbálni egy RS125-öt a Kecsóringen. Nagyon megtetszett a motor. El is kezdtem nézelődni, de nem vagyok valami tapasztalt az Apriliákkal kapcsolatban. Pályázni és versenyezni is szeretnék majd vele. Találtam gyengébb meg erősebb változatot is a piacon. Az lenne a kérdésem hogy miben más a két változat? Más alkatrészek vannak a két fajtában? vagy csak le van fojtva a gyengébb?
Mennyi lenne az ára?
Kicsit a henger meg a hengerfej kúpja.
reszelt henger wösner kovácsolt dugóval és hengrfejjel

30 000 ft
hello. nikacilos henger hibátlan állapotban vertex dugóval 1000km van benne=38e
hello: nekem van komplet power szettem jó állapotban van 1 hét garit vállalok rá.
ár=25e
köszi, de írtam hogy csak tényleg érdeklődök, mert már meg lett javítva, csak kíváncsi voltam, hogy mennyiért tudtam volna venni..
de azért köszi!
Heló! Valakinek van komplett power mechanikája? komplett kellene minden!

Vagy ha nincs is kb mennyibe kerül?
Küld el akkor légyszives Facebook-on!
34 es dellorto karburátor eladó

10 000ft

kérésre küldök képet