ennyit tud egy gyári rotax 123 as blokk mostakartam egy rezot csináltatni és a tervezésnél a megadott méretek alapján ennyi a vége de fékpadon kiderülne minden szerintem ott is okoznának csalodásokat simán 30Le a nagyon max szerintem
Nincs említve semmi, amúgy is gyárilag LEGJOBB ESETBEN tudnak 30-32 lőerőt főtengelyen, azt egy kipufogó közel sem viszi a 40-hez. A gyári Mito SP 38le, és nem egy kipufogó a különbség az utcaihoz képest :)
Sziasztok! Lámpához keresnék égő foglatalott meg a többi belső alkatrészeit! átalakitották utólag xenononsra és nem birja el az átalakítója és ehez keresnék eredeti cuccokat!
Van gyárilag folytott, de az nagyon ritka és általában 1-2 éves , papíros. A hírdetőoldalakon inkább arról van szó ki mekkorát hazudik. Sokan odaírnak 40 pacit, de valóságalapja nincs.
Sziasztok!
Vasárnap volt alkalmam kipróbálni egy RS125-öt a Kecsóringen. Nagyon megtetszett a motor. El is kezdtem nézelődni, de nem vagyok valami tapasztalt az Apriliákkal kapcsolatban. Pályázni és versenyezni is szeretnék majd vele. Találtam gyengébb meg erősebb változatot is a piacon. Az lenne a kérdésem hogy miben más a két változat? Más alkatrészek vannak a két fajtában? vagy csak le van fojtva a gyengébb?
Elerhetöseg: mr.geri@hotmail.com
06-20-244-5457
Vasárnap volt alkalmam kipróbálni egy RS125-öt a Kecsóringen. Nagyon megtetszett a motor. El is kezdtem nézelődni, de nem vagyok valami tapasztalt az Apriliákkal kapcsolatban. Pályázni és versenyezni is szeretnék majd vele. Találtam gyengébb meg erősebb változatot is a piacon. Az lenne a kérdésem hogy miben más a két változat? Más alkatrészek vannak a két fajtában? vagy csak le van fojtva a gyengébb?
30 000 ft
ár=25e
de azért köszi!
Vagy ha nincs is kb mennyibe kerül?
10 000ft
kérésre küldök képet