Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az már nincs meg nekem, de nem jó Af-1-re az Rs kipufogó. Af1 Kipufogóm van 8ezerér sima gyári.
képet küldenél ? matyesz7@freemail.hu amúgy én úgy tudom jó az rs rendszer af1 re is és nekem az tetszik és az ára is megfelel
25ezer. Írj mailt, hogy mennyit érne neked(lacciko@gmail.com)
nekem komplett rendszer kellene mert teljesen gallyra ment az enyém és az előző tulaj a rugók helyett hegesztéssel oldotta meg a felfogatást =/
hello: gyári nikacilos henger hibátlan karcentes állapotban vertex dúgó gyűrű vel=43000ft lenne.
1 hét garit vállalok rá hogy jó állapotú.
ha kell irj:spmito@freemail.hu-ra
Olcsón
Nemjó, de tudok Af-1 hez rezót ha kell.
okés és mennyiért adod ?
írtam!
csinálok ma képet róla
mind a ketto.
markisa_17@yahoo.com
http://www.szatuna.hu/images/g...

ha érdekel írj,ilyenem van(füstszínű),92-es rs-en volt,elvileg jó a 96-osra is
tudnál képet küldeni : matyesz7@freemail.hu
nekem van másolt arrow rezóm,ha érdekel írj!
rotax 122 vagy 123-hoz kell?
Talán egy jolly moto.
Nem ?
Szerinted az arrow rezon kivül mi nyomna rajta? am az rx125
Arrow-tól nevárj semmilyen teljesítmény növekedést, max jobblesz a hangja.
Gyújtás felőle nemtudod kicserélni csak ha széthúzod ha 122-es blokkod.
Sziasztok most szeretném tuningolni egy picit a motorm egy malossi membránt kap meg egy 36 os dellortot szerintetek mennyit fog változtatni rajta eddig 32 es volt és gyári membrán gyári rezo most meg ez menne rá meg egy arrow rezo
dehát nem veted észre hogy jobban füstölt a motor? hogy szipákolta a olajat?
igan amugy csak a oladeknit kel leszedni nem kel száthuzni a blokot!
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy elkezdett bizonyos fokozatokban sírni a váltóm, oké olajcsere. 2500 km-el ezelőtt cseréltem olajat, hat decit raktam bele a leírás szerint, tegnap leengedtem ( kicsit járattam előtte a motort) de csak 2,5 deci jött le..... Valószínűleg főtengely szimering ugye? Blokkhúzás nélkül kitudom cserélni, csak a dekni és a fogaskerekek levételével?
HELO!
henger + dugattyu mennyibe kerulne?
a hátsó tárcsát nem bontom meg róla külön. 5 küllős felnihez van külön tárcsám. a telót is csak egybe adom , de emailt írj ott beszéljük meg.
Igen ilyesmit szeretnék!