Nekem van 120-as Continental Race v Road Attack 120/70-es első gumim. A szebb/durvább mintás. 60%-os gumi, de csak 5ezer forintodba kerül. És 5 évnél fiatalabb...sokat tudsz még vele motorozni. Ha érdekel hívj fel és beszélünk róla.
oké köszi
mint kiderült van itthon nekem hátsó hozzá
viszont első gumi kellene aprilia rs 125-re
az is 5 évnél fiatalabb kellene
és minimum 80%-os
olyanod nincs?
Igazából nem az enyém a motor hanem akitől venni akartam csak még ment vele meg egy vidit akart még volna csinálni de ez lett a gondja amit leírtam.
jól gondolom ? ha veszek bele egy új hengert dugószettel akkor nem lesz gondja már?
Sziasztok!
A kuplungnál azt a 6 darab 8-as csavart mekkora nyomatékra kell húzni?
Megnézném a lamellákat mi újság velük, mert felső tartományban elkezdett csúszni a napokban!
Repsol Transmisson 10W40-et használok bele!
Eddig nem volt vele gondom, ezért gondolom, hogy a lamellák állapota nem volna a legfényesebb!
Ha valaki tud valami segítséget adni, azt megköszönném!
Csontra le kell húzni a csavarokat, vagy van valami fordulatszáma, hogy mekkorára, vagy valami más módja?
Köszi előre is!
Üdv.: Béci
mint kiderült van itthon nekem hátsó hozzá
viszont első gumi kellene aprilia rs 125-re
az is 5 évnél fiatalabb kellene
és minimum 80%-os
olyanod nincs?
jól gondolom ? ha veszek bele egy új hengert dugószettel akkor nem lesz gondja már?
esetleg van még 1 160-as
150/60 r17
minimum 80%-os
5 évesnél fiatalabb
A kuplungnál azt a 6 darab 8-as csavart mekkora nyomatékra kell húzni?
Megnézném a lamellákat mi újság velük, mert felső tartományban elkezdett csúszni a napokban!
Repsol Transmisson 10W40-et használok bele!
Eddig nem volt vele gondom, ezért gondolom, hogy a lamellák állapota nem volna a legfényesebb!
Ha valaki tud valami segítséget adni, azt megköszönném!
Csontra le kell húzni a csavarokat, vagy van valami fordulatszáma, hogy mekkorára, vagy valami más módja?
Köszi előre is!
Üdv.: Béci
Tömegesen azt sem tudják mit kellene mérni.
És akkor jön, hogy szar vertex vössner, bárakármi dugattyú.
Miközben a szaki álal beszerelt, akár sokkal olcsobb cucc biztonságosn üzemel..
Frogattam én már 10 felett 1000 forintos dugószettel (simson) nem volt baja. Másnak meg szériában sem megy el:)
Kevesen szokták megérteni, hogy a szaki bére azért annyi amennyi, mert oylanokkal foglalkozik,amit a legtöbb felhazsáló nem is tud.
Rotax 122-es blokkhoz kéne power szelep foglalat. Ha van valakinek legyen szíves írjon és megegyezünk az árban!