Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen évjárathoz kellene?
szia, irtam mailt
100/70 vagy 80 /17 van! az ára 7e
Nekem van 120-as Continental Race v Road Attack 120/70-es első gumim. A szebb/durvább mintás. 60%-os gumi, de csak 5ezer forintodba kerül. És 5 évnél fiatalabb...sokat tudsz még vele motorozni. Ha érdekel hívj fel és beszélünk róla.
oké köszi
mint kiderült van itthon nekem hátsó hozzá
viszont első gumi kellene aprilia rs 125-re
az is 5 évnél fiatalabb kellene
és minimum 80%-os
olyanod nincs?
Hali Sanyi 502! Érdeklődnék, hogy megvan-e még az oldal idomok és a fej idom az rs-hez? Ha igen tudnál adni egy telefonszámot? köszi:)
nekem lenne egy pár (110 és 150) dunlop d209gp mindenhol minimum 3.5mm mintával, pályázásra is alkalmas, 25e
itt a kép!
a 160-asrol tudnál képet küldeni?
Keresek kilométer/óra mérő gombát, ami a hatsó fékrendszer alatt található. Irjatok ha van valakinek! köszi
Igazából nem az enyém a motor hanem akitől venni akartam csak még ment vele meg egy vidit akart még volna csinálni de ez lett a gondja amit leírtam.
jól gondolom ? ha veszek bele egy új hengert dugószettel akkor nem lesz gondja már?
130-as az nem jó?
esetleg van még 1 160-as
javítok...150/70 r17
sziasztok..valakinek nincs jó állapotú hátsó gumija 2006-os RS-re?
150/60 r17
nem tudja valaki hogy ehhez a kerékhez mi kell még a lánckerék oldalra a lánckeréken kívül?(red rose classic 50 kerék)
nincs valakinek 150/70/17-es gumija?
minimum 80%-os
5 évesnél fiatalabb
Nekem van mindenem a blokkhoz, de a foglalat alatt mit értesz?
Sziasztok!
A kuplungnál azt a 6 darab 8-as csavart mekkora nyomatékra kell húzni?
Megnézném a lamellákat mi újság velük, mert felső tartományban elkezdett csúszni a napokban!
Repsol Transmisson 10W40-et használok bele!
Eddig nem volt vele gondom, ezért gondolom, hogy a lamellák állapota nem volna a legfényesebb!
Ha valaki tud valami segítséget adni, azt megköszönném!
Csontra le kell húzni a csavarokat, vagy van valami fordulatszáma, hogy mekkorára, vagy valami más módja?
Köszi előre is!
Üdv.: Béci
Tudok ebben is segiteni, keress meg valamelyik elérhetőségemen
Ha érdekel, tudok bontottan, adatlapomon lévő elérhetőségeken elérsz!
Amatőrök által végzett "felújítás" során, te láttal már olyat, hogy ilyesmiket mérnek mint gyűrűvég hézag?
Tömegesen azt sem tudják mit kellene mérni.

És akkor jön, hogy szar vertex vössner, bárakármi dugattyú.
Miközben a szaki álal beszerelt, akár sokkal olcsobb cucc biztonságosn üzemel..

Frogattam én már 10 felett 1000 forintos dugószettel (simson) nem volt baja. Másnak meg szériában sem megy el:)

Kevesen szokták megérteni, hogy a szaki bére azért annyi amennyi, mert oylanokkal foglalkozik,amit a legtöbb felhazsáló nem is tud.
Eladó cuccok ! 2006-2010 es rs hez !
Sziasztok!

Rotax 122-es blokkhoz kéne power szelep foglalat. Ha van valakinek legyen szíves írjon és megegyezünk az árban!
kipufogó oldalt? a gyűrű törte a dugót. kicsi gyűrűhézag vagy keveselt.