Sanyi 502!
Ilyen típusú Rs idomod csak bal oldali van..? jó lenne ha lenne egy jobbos is mind1 lefényképeznéd nekem a két balost? ha jó állapotban van megbizniszelhetnénk
Csáó ! Az a cink hogy Anyámék elutaztak ! És nem tudom mikor jönnek vissza ! Mert az én fizum csak 10-én jön meg ! És addig kölcsön kell kérnem tőlük ! De kb egy héten belül haza érnek !
Köszi Hogy írtál !
Szép napot !
Sziasztok, tegnap előtt Siófokra menet az autópályán nagyjából 65 km után jött a belső sávban egy Camaro, én meg gondoltam, ha már ilyen sportmotorom van utánamegyek, mentem is szépen vele együtt 155 körüli tempóval, aztán egyszercsak rohadtul hangos lett a kipufogó, mivel autókkal konvolyoztam nem akartam megállni, gondoltam biztos csak ledurrant a kis gumicső a kipufogón(egyébként így is volt, csak nem ledurrant hanem széthasadt), mentem tovább 110-el siófokig, persze kíméltem hogy ne legyen baj, aztán kb 15km után egyszercsak elkezdett úgy rázni hogy a seggem elzsibbadt tőle... azonnal megálltam de nem tudtam mit csinálni a pálya szélén... megnéztem nem-e a kerékkel van baj és mentem tovább sejtettem hogy a balance tengellyel van baj... itthon szétrántottam és a képen látható állapotba került a fogaskerék... Mivel telement minden csapágy a műanyagforgáccsal szét kell húznom a motort kitakarítani, de nagyon érdekelne hogy ez miért történt... A másik kérdésem az hogy most szedtem szét először rotaxot szóval nem tudom milyen illesztések vannak, tehát az normális, hogy a kuplung alatti tengely forog a csapágyban? Egyébként egy 2007-es full powerről van szó.
Köszi a segítséget előre is és bocsi a regényért!
Nekem van hozzá egy ugyanilyen sérülésmentes 12 000ft.Valamint van egy piros ami már javitott de tökéletes 7000ft.Itt van egy pár kép róluk a többi cucc is eladó.
Üdv. Hol tudok venni 2004-es manuel poggiali oroszlán matricát, a mellékelt képen látható. Pontosan ez a fajta oroszlán kellene nekem. Másikat találtam. Dekorosnál pedig egy elég nagy összeget mondtak a gyártására.
nem mi mértük. De a csávó aki mérte eléggé szeleburdin csinálta szerintem szóval lehet hogy nem valós értéket mért viszont a dugó mérete az biztos. Az lehetséges hogy ez még a gyári dugó legyen?
mondjuk elég passzos volt akkor az illesztés. nem mértetek el valamit? 3 század? felül meg 2?
Honolás után összerakásnál min 4, de inkább 5 századra illeszteném.
Sziasztok a mai nap folyamán sikerült szétszedni az RS-t
A dugó 53.98-as méretű volt és a henger belseje pedig 54.01 viszont a felső részen ahová nem ér el a gyűrű ott csak 54.00 volt. Többen azt mondják ha tuti biztosra akarok menni hónoltassam meg. Szerintetek érdemes?
Ilyen típusú Rs idomod csak bal oldali van..? jó lenne ha lenne egy jobbos is mind1 lefényképeznéd nekem a két balost? ha jó állapotban van megbizniszelhetnénk
Köszi Hogy írtál !
Szép napot !
Régebbiekbe is passzol
érdeklődni adatlapomon lévő elérhetőségeken
Köszi a segítséget előre is és bocsi a regényért!
Honolás után összerakásnál min 4, de inkább 5 századra illeszteném.
A dugó 53.98-as méretű volt és a henger belseje pedig 54.01 viszont a felső részen ahová nem ér el a gyűrű ott csak 54.00 volt. Többen azt mondják ha tuti biztosra akarok menni hónoltassam meg. Szerintetek érdemes?
Blokköntvények+kuplung dekni 5eFT
Komplett váltó 5eFt
Komplett kuplung 3eFt
Balance tengely fogaskerékkel 2e Ft
Olajpumpa 1500Ft
Vízpumpa 500Ft
Membrán ( 250-es KTM, fullra belemegy :D ) 4e Ft
Hengerfej ( égéstér és víztér) 1500/1000 Ft
Darabokban vagy egyben. EGYBEN 13E FT AZ EGÉSZ. E-MAILRE VÁLASZOLOK!
Bontatlan 54.00-ás dugattyú. 10e Ft
Hirdetés itt!
Valaki a "szögletes" RS-hez tud tank idomot ?