Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

érdekel ! mondj egy imail címet !
Tudtam hogy ez lesz
A bal idom engem is érdekelne ha jó állapotban van
Sanyi 502!
Ilyen típusú Rs idomod csak bal oldali van..? jó lenne ha lenne egy jobbos is mind1 lefényképeznéd nekem a két balost? ha jó állapotban van megbizniszelhetnénk
Van villámidomom is új állapotú 9000ft utángyártott 6500ft
Még valami ! :D Neked van ilyen "Villám" idomod az orridomra ?
Csáó ! Az a cink hogy Anyámék elutaztak ! És nem tudom mikor jönnek vissza ! Mert az én fizum csak 10-én jön meg ! És addig kölcsön kell kérnem tőlük ! De kb egy héten belül haza érnek !
Köszi Hogy írtál !
Szép napot !
pont azért nem fog menni a motor. gyári adat is 3 század.
Makulátlan állapotú komplett első futómű, 2000-es évjáratú RS-ből!
Régebbiekbe is passzol
érdeklődni adatlapomon lévő elérhetőségeken
Sziasztok, tegnap előtt Siófokra menet az autópályán nagyjából 65 km után jött a belső sávban egy Camaro, én meg gondoltam, ha már ilyen sportmotorom van utánamegyek, mentem is szépen vele együtt 155 körüli tempóval, aztán egyszercsak rohadtul hangos lett a kipufogó, mivel autókkal konvolyoztam nem akartam megállni, gondoltam biztos csak ledurrant a kis gumicső a kipufogón(egyébként így is volt, csak nem ledurrant hanem széthasadt), mentem tovább 110-el siófokig, persze kíméltem hogy ne legyen baj, aztán kb 15km után egyszercsak elkezdett úgy rázni hogy a seggem elzsibbadt tőle... azonnal megálltam de nem tudtam mit csinálni a pálya szélén... megnéztem nem-e a kerékkel van baj és mentem tovább sejtettem hogy a balance tengellyel van baj... itthon szétrántottam és a képen látható állapotba került a fogaskerék... Mivel telement minden csapágy a műanyagforgáccsal szét kell húznom a motort kitakarítani, de nagyon érdekelne hogy ez miért történt... A másik kérdésem az hogy most szedtem szét először rotaxot szóval nem tudom milyen illesztések vannak, tehát az normális, hogy a kuplung alatti tengely forog a csapágyban? Egyébként egy 2007-es full powerről van szó.
Köszi a segítséget előre is és bocsi a regényért!
Igen papiros 30 000ft
a Váz az pairos ? mert egy papiros vázat vennék !
27000ft a plexi!
hello sanyi 502 ! érdekelne a plexi ! menyi az ára ?
Nekem van hozzá egy ugyanilyen sérülésmentes 12 000ft.Valamint van egy piros ami már javitott de tökéletes 7000ft.Itt van egy pár kép róluk a többi cucc is eladó.
írj egy emailt (adatlap), tudok benne segíteni!
Eladó cuccok olcsón !
Nem ismertek egy álmosdi srácot? Azt hiszem Dávidnak hívták, nem biztos, de volt rs 125-je. Aki tud róla valamit az írjon már! Nagyon fontos lenne!
Üdv. Hol tudok venni 2004-es manuel poggiali oroszlán matricát, a mellékelt képen látható. Pontosan ez a fajta oroszlán kellene nekem. Másikat találtam. Dekorosnál pedig egy elég nagy összeget mondtak a gyártására.
nem mi mértük. De a csávó aki mérte eléggé szeleburdin csinálta szerintem szóval lehet hogy nem valós értéket mért viszont a dugó mérete az biztos. Az lehetséges hogy ez még a gyári dugó legyen?
mondjuk elég passzos volt akkor az illesztés. nem mértetek el valamit? 3 század? felül meg 2?
Honolás után összerakásnál min 4, de inkább 5 századra illeszteném.
persze, miért ne? 2,5-4e kb a honolás. Aztán kb 54.00-ás dugó mehet majd beléje
Sziasztok a mai nap folyamán sikerült szétszedni az RS-t
A dugó 53.98-as méretű volt és a henger belseje pedig 54.01 viszont a felső részen ahová nem ér el a gyűrű ott csak 54.00 volt. Többen azt mondják ha tuti biztosra akarok menni hónoltassam meg. Szerintetek érdemes?
Rotax 123-as blokk bontódik:

Blokköntvények+kuplung dekni 5eFT
Komplett váltó 5eFt
Komplett kuplung 3eFt
Balance tengely fogaskerékkel 2e Ft
Olajpumpa 1500Ft
Vízpumpa 500Ft
Membrán ( 250-es KTM, fullra belemegy :D ) 4e Ft
Hengerfej ( égéstér és víztér) 1500/1000 Ft

Darabokban vagy egyben. EGYBEN 13E FT AZ EGÉSZ. E-MAILRE VÁLASZOLOK!

Bontatlan 54.00-ás dugattyú. 10e Ft

Hirdetés itt!
Hali!
Valaki a "szögletes" RS-hez tud tank idomot ?