Azt szeretném megtudni hogy:
Mitől lehetséges az hogy a dugó eltörik ilyen 30km-nél pedig olajat kapott rendesen a járatásnál és még a tankba is volt rakva. Enyhe tulzásal a tetejéből kitört, meg a dugattyúból hosszanti irányban lefelé egy fél centi széles csik fut lefelé!
Mitől vagy mi okozhasa ezt a hibát? Mi lehet a baj?
Figyi !
Ez itt egy örökös vita téma .
Valaki ezt ajánlja van aik azt.
de te azt nézd hogy azok akik ezt kitalálták anno akik ezt megméretezték megtervezték , ŐK mit írnak.
Gyárilag 75W90 et írnak ne térj el tőle !
Én anno hallgattam másra s tettem bele 10w40 et .
már 30 méter után nem tetszett hallotam a blokkot mint valami villamost.
Gondoltam abbahagyja de nem tette.
Aztán szereztem olyan olajat amit a gyár előír 75W90.
És láss csodát semmi gond vele, elhalgatott jobb lett a kuplung finomabb lett a váltó!
Van aki azt mondja hogy ránt a váltó amikor sebibe teszed ha sűrű az olaj , de könyörgöm ez természetes !
És amúgy is csak addig amíg felveszi az olajat rendesen mert olajfürdős a kuplung !4
És elhagyja ezen hülyeségét ha az olaj olyan 30-40 fokos.
A lényeg !
Ne térj el a gyáritól !
Nem voltak hülyék akik kitalálták.
én azt olvastam hogy 75W90 itt:http://www.rsvforum.com/leiras... 24 old lap alja ezért raktam bele ezt. a rugók meg vannak húzva. ok kicserélem az olajat remélem jó lesz :) köszi a tanácsot! :)
80W90 es olajat raktam bele 2 hete de most hogy néztem nem volt valami tiszta már.. :S lehet hogy még az előző szar olajat mostam ki vele... jelenleg gm 5W 40 es van benne hogy kicsit kimossa. a kuplunglamellák nincsenek elkopva és máson sem nagyon látszik kopás...
Még mindig nem ismer senki egy álmosdi srácot akinek rs-e volt/van? Annyit tudok róla hogy Debrecenben tanul és 20 körül van. Ha tudja valaki hogy hívják, akkor írjon már légyszíves. Nagyon hálás lennék érte.
olaj mien van benne?
ha az jó akkor kuplungcsere nekm van komplet kuplungom az ára 7e
minden benne van!
tel:06307316232
e-mail: czegledizsolt@freemail.hu
Sziasztok,
tegnap írtam ide a kis problémámmal, de azóta megtudtam hogy szériahiba és nem kell törődnöm vele csak cseréljem ki... Viszont a kérdésem: Van valakinek bontva ilyen? A szalonban 20ezer\ darabért adják azt meg kicsit soknak tartom két fröccsöntött műanyagkerékért... Hirdetésekben csak a 123-ashoz való fekete kereket találtam, az vajon jó ehhez?
Köszi előre is!
SEGÍTSÉG! '96 os 125rs üresből sebességbe váltásnál ( pl indulásnál) nagyot csattan és ránt egyet a láncon is.Ill. néha visszaváltásoknál is szokott ilyet csinálni... :S Mitől van ez?
SRÁCOK ! Valakinek nincs egy PHBH28BD-hoz X4-es szabályzó tű ? Nagyon fontos lenne és ezer hálám követné azt az embert aki tudna ! Italmondo-nál néztem de hiába van fent nekik csak egy hónap múlva tudnak hozni én meg nem egy hónap múlva akarom össze rakni a motort...
Azt szeretném megtudni hogy:
Mitől lehetséges az hogy a dugó eltörik ilyen 30km-nél pedig olajat kapott rendesen a járatásnál és még a tankba is volt rakva. Enyhe tulzásal a tetejéből kitört, meg a dugattyúból hosszanti irányban lefelé egy fél centi széles csik fut lefelé!
Mitől vagy mi okozhasa ezt a hibát? Mi lehet a baj?
A válaszotokat előre is nagyon szépen köszönöm!