Sziasztok azt akarom kérdezni hogy ezeknek a 125-nek mennyi az optimális kompresszió nyomás a szerelő azt mondta hogy olyan 8 körül Ma sikerült megmérni az enyémet és 4-5 volt
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy véletlenül valaki nem-e okoskodott ki valamit, hogy lehetne könnyen mérni a benzinszintet a vasba?
Esetleg valami pálca megfelelő osztásokkal vagy egyéb..
Sziasztok!
Szeretnék én is venni egy RS125 gépet!
Az volna a kérdésem hogy az olajnyomáslámpa tényleg azért világit mert ki van támasztva és már nincs olyan sok benne vagy hogy van ez?
Itt a videó a motorról(tudom a kipufogja nem az igazi de azt majd lecserélem): http://youtu.be/JZGvoZX75dM
helyedbe Motult venném nem fröcsög le ellentétbe a Castrollal
Lánctisztitó helyett én wd40nel mosom le a láncot mert nem mossa ki a csapok közül a kenőanyagot, csak a felületet tisztítja,
Keresnék power nyelvet.
Olyan problémám lenne a szerelőkhöz hogy a féktárcsát meddig lehet használni? Egy ismerősöm azt mondta cserés állapotban van de szerintem még lehet használni. Megmértem és 0,4mmről 0,32re van lekopva. Szerintetek ez cserés?
Másik téma. Castrol lánc tisztító és lánckenő sprayt vki tud szerezni, ha tud akkor mennyiért?
Rendben csak egy kérdés volt mert úgy tudtam hogy a gyári 29 Le csak teljesen nyitott állapotban jön ki ezért kérdeztem hogy fojtások benne vannak-e még.(márcsak azért is mert így nem kéne már az eltávolításukkal vesződni )
Olyan kérdésem lenne, hogy véletlenül valaki nem-e okoskodott ki valamit, hogy lehetne könnyen mérni a benzinszintet a vasba?
Esetleg valami pálca megfelelő osztásokkal vagy egyéb..
Szeretnék én is venni egy RS125 gépet!
Az volna a kérdésem hogy az olajnyomáslámpa tényleg azért világit mert ki van támasztva és már nincs olyan sok benne vagy hogy van ez?
Itt a videó a motorról(tudom a kipufogja nem az igazi de azt majd lecserélem):
http://youtu.be/JZGvoZX75dM
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
Nekem van, 15.000Ft
Kistrojak
Nekem van új és használt is.
Új: 20.000ft
Használt: 10.000Ft
Kistrojak
Lánctisztitó helyett én wd40nel mosom le a láncot mert nem mossa ki a csapok közül a kenőanyagot, csak a felületet tisztítja,
Keresnék power nyelvet.
Olyan problémám lenne a szerelőkhöz hogy a féktárcsát meddig lehet használni? Egy ismerősöm azt mondta cserés állapotban van de szerintem még lehet használni. Megmértem és 0,4mmről 0,32re van lekopva. Szerintetek ez cserés?
Másik téma. Castrol lánc tisztító és lánckenő sprayt vki tud szerezni, ha tud akkor mennyiért?
Előre is köszi a válaszokat!
Nekem van, 15.000Ft
Kakucs nincs messze tőled!