Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia

Unsparblade fórumozónak írtam, nézd meg az előzményeket.

Kistrojak
Jó volna, csak elég sok, mert kéne szállítást is fizessek, mert erdélybe kell kihozni az idomot. Kikéne haggy az árbol, s ha van hüttőd a kettőnek kitalálsz egy jó árat s akkor megveszem mindkettőt.
Nem azt írtad hogy az új 20.000 a használt pedig 10.000 Ft?
Szia

20.000Ft az ára, ahogy írtam.

Kistrojak
Csáo
Ez akkor 10.000 ft.?
Rotax122 tömitések eladóak, ahogy a képen van, 2000Ft
Hátsó féknyereg, újszerü fékbetétekkel, fékbetét áron:5000Ft/db
patvaros87@gmail.com
06303207630
Üdv
Nem kell semmi cserébe csak kp.
Nekem fekete felfestéses ! valami nem kell cserébe ? nézd meg van elég sok cuccom !
Nekem van hozzá idomom fehérbe 2009.-es rs 125.-re 25 000ft
Nekem van hozzá zsir új utángyártott bekötési rajzzal 8000ft+posta
Nekem van ere való gyári hibátlan átlátszó plexim 27 000ft+posta.
Engem a használt érdekelne !
Képet tudsz dobni ?
Hali!
Valakinek 2006-os rs hez tank idom ?
Szevasztok

Padlás pucolás közben találtam ezt az idomot 2 ezer Ft-ért vagy vmi használható 150-es hátsógumiért oda adom.
csont hidegen mérjétek. Aztán írd be ide, hogy mennyi lett ! ! !

Jah, a gumivégű csatlakozással mérjetek, amit valaki beleszorít kézzel, az indítózás idejéig. Én a menetessel mindig 0,5 barral kevesebbet mértem. (lehet csak ennél a készüléknél)
Köszi a lehetőséget, biztosan tetszene, de nekem olyan faridomra lenne szükségem, ami púpos, nincs kialakítva a hátsó ülés helye!
Az utas ülés helyett, legyen rajta púp, viszont a hátsó lámpa helye legyen kialakítva!
Köszi szépen azért!
Üdv.: Béci
Ez tetszene? (A hátsó ülés nem résza az ajánlatnak, arra már van jelentkezőm.)
Sziasztok!
Nincs valakinek jó állapotú pálya faridoma?
Ha lehet ne rommá törött, mert nem csípem a puzzle-t!
Ha benne van a hátsó lámpának a helye, az előny!
Pár képet küldjetek, hogy miről lenne szó a beciby@citromail.hu-ra, ha lehet akkor árral együtt!
Köszi szépen!
Üdv.: Béci
A fordulatszámérőnél az a piros az olajat jelzi tutomal.
Köszi szépen a megerősitést gondoltam ezért van csak nem voltam benne biztos.
A tartály alja nem sík, elképzelhető, hogy oldalra döntve jelez, de függőlegesen nem.
Másik ötlet: nem a kitámasztó visszajelzőre gondolsz? Ha le van állítva a gép, ezt visszajelzi a műszerfalra, sőt, ha ilyenkor sebességbe teszed, le is állítja a motort.
Lehet hogy akkor rossz lett a mérés mert olyan 50-60 fokos volt a víz
Néggyel már el sem indulna, legfeljebb erős tolásra.
akkor az felújítás sajnos... dugócsere, ha lóg a hajtókar, akkor azt is érdemes, de akkor már blokk szét-össze. csapágyak, szimmeringek, tömítésszett, az úgy min. 80-90 munkadíjjal, új dugó árát is beleszámolva. Ha csak dugó kell, úgy lényegesen kevesebb.

A kompresszió, frissen összerakott motornál (hengertalp tömítés vastagság miatt is változhat): 9-12 bar

Nálam a határ ahol szétszedném és felújítanám, az kb 7 bar.

Fontos, hogy hideg motornál mérjetek!
Úgytudom min ami még jó:8 max:12