Jó volna, csak elég sok, mert kéne szállítást is fizessek, mert erdélybe kell kihozni az idomot. Kikéne haggy az árbol, s ha van hüttőd a kettőnek kitalálsz egy jó árat s akkor megveszem mindkettőt.
Rotax122 tömitések eladóak, ahogy a képen van, 2000Ft
Hátsó féknyereg, újszerü fékbetétekkel, fékbetét áron:5000Ft/db
patvaros87@gmail.com
06303207630
Üdv
csont hidegen mérjétek. Aztán írd be ide, hogy mennyi lett ! ! !
Jah, a gumivégű csatlakozással mérjetek, amit valaki beleszorít kézzel, az indítózás idejéig. Én a menetessel mindig 0,5 barral kevesebbet mértem. (lehet csak ennél a készüléknél)
Köszi a lehetőséget, biztosan tetszene, de nekem olyan faridomra lenne szükségem, ami púpos, nincs kialakítva a hátsó ülés helye!
Az utas ülés helyett, legyen rajta púp, viszont a hátsó lámpa helye legyen kialakítva!
Köszi szépen azért!
Üdv.: Béci
Sziasztok!
Nincs valakinek jó állapotú pálya faridoma?
Ha lehet ne rommá törött, mert nem csípem a puzzle-t!
Ha benne van a hátsó lámpának a helye, az előny!
Pár képet küldjetek, hogy miről lenne szó a beciby@citromail.hu-ra, ha lehet akkor árral együtt!
Köszi szépen!
Üdv.: Béci
A tartály alja nem sík, elképzelhető, hogy oldalra döntve jelez, de függőlegesen nem.
Másik ötlet: nem a kitámasztó visszajelzőre gondolsz? Ha le van állítva a gép, ezt visszajelzi a műszerfalra, sőt, ha ilyenkor sebességbe teszed, le is állítja a motort.
akkor az felújítás sajnos... dugócsere, ha lóg a hajtókar, akkor azt is érdemes, de akkor már blokk szét-össze. csapágyak, szimmeringek, tömítésszett, az úgy min. 80-90 munkadíjjal, új dugó árát is beleszámolva. Ha csak dugó kell, úgy lényegesen kevesebb.
A kompresszió, frissen összerakott motornál (hengertalp tömítés vastagság miatt is változhat): 9-12 bar
Nálam a határ ahol szétszedném és felújítanám, az kb 7 bar.
Unsparblade fórumozónak írtam, nézd meg az előzményeket.
Kistrojak