Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az ára érdekelne mert már lenne egy hasonlításként
Nekem van komplett gyári rendszerem. 2008-asról való, 7ezer km-t futott.
Sziasztok! Van eladó teljesen új kuplungkarom 2006 évj-tól kompatibilis Rs 125-re, és egy váltó karom.
Kuplung kar és a váltó kar is 5e.
Képet később teszek fel, Posta megoldható.
Sos keresek nyitott rotax 122-es cdi-t csak a cdi kell más nem ha lehet pesti vagy pest melletti próbával venném meg! ha lehet telon jelentkezzen akinek van adatlapomon a szám akár sms is csak nem vagyok gépnél! sos
Végem az nincs hozzá.De van itt akinek van.
köszi de már megvan beszélve
Nekem van hozzá kuplung konzolom 4000ft+posta
kompletten érdekelne
ment az email
a képek lemaradtak
Hali! Akit érdekel van eladó power motorom és power házam, de abból a rugó hiányzik.
Aham, értem hát igazából én 10 alatt akarok hozzájutni egy gyapotos dobhoz tehát akk ezt inkább hanyagolom, de ha valakinek volna 10 alatt gyapotos dobja az érdekelhet.
15000 ft ! gyári !
hali
A dobot külön menyért adnád?
küldj képeket róla. haxorx@citromail.hu, írd le mennyi az utolsó ára.
Állítólag nem sokat bír, már nem is tudom melyik szaki írta. Kis keresgéléssel lehet jó állapotú gyárit is találni, én is azt tettem.
Sziasztok!
Tudna segiteni valaki (pl abraval) hogy a powert milyen iranyba kell visszarakni az rs-be, es milyen kovetkezmenye van ha rosszul kerul vissza? Koszi elore is
szia, nekem van egy pár jó állapotú pályázott dunlop d209gp gumim 3mm mintával, repedezés és javítás mentesen 25e Ft.
Ha érdekel nekem van, jó állapotú bontottam.
patvaros87@gmail.com
Üdv
Sos keresek nyitott rotax 122-es cdi-t csak a cdi kell más nem ha lehet pesti vagy pest melletti próbával venném meg! ha lehet telon jelentkezzen akinek van adatlapomon a szám akár sms is csak nem vagyok gépnél! sos
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni hogy 2001-es RS 125 höz a képen látható tartó alkatrészt valaki tudna-e szerezni vagy tudja-e hogy hol lehet kapni. Előre is köszi
Valaki próbálta már a Bakonymotoros Rotax hengert? Szerencsére most nincs rá szükségem, csak kíváncsiságból kéredzem.
110/70/17 , 150/60/17 aszem ez a gyári méret.
RS 125re keresek 110 és 150est.
nekem van ha érdekel 1 continental 130/70/17 az ára 10e 90%
esetleg a gsx-r re 1 slik nem érdkel? mishlen az ára 8e