Sziasztok! Van eladó teljesen új kuplungkarom 2006 évj-tól kompatibilis Rs 125-re, és egy váltó karom.
Kuplung kar és a váltó kar is 5e.
Képet később teszek fel, Posta megoldható.
Sos keresek nyitott rotax 122-es cdi-t csak a cdi kell más nem ha lehet pesti vagy pest melletti próbával venném meg! ha lehet telon jelentkezzen akinek van adatlapomon a szám akár sms is csak nem vagyok gépnél! sos
Aham, értem hát igazából én 10 alatt akarok hozzájutni egy gyapotos dobhoz tehát akk ezt inkább hanyagolom, de ha valakinek volna 10 alatt gyapotos dobja az érdekelhet.
Sziasztok!
Tudna segiteni valaki (pl abraval) hogy a powert milyen iranyba kell visszarakni az rs-be, es milyen kovetkezmenye van ha rosszul kerul vissza? Koszi elore is
Sos keresek nyitott rotax 122-es cdi-t csak a cdi kell más nem ha lehet pesti vagy pest melletti próbával venném meg! ha lehet telon jelentkezzen akinek van adatlapomon a szám akár sms is csak nem vagyok gépnél! sos
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni hogy 2001-es RS 125 höz a képen látható tartó alkatrészt valaki tudna-e szerezni vagy tudja-e hogy hol lehet kapni. Előre is köszi
Kuplung kar és a váltó kar is 5e.
Képet később teszek fel, Posta megoldható.
A dobot külön menyért adnád?
Tudna segiteni valaki (pl abraval) hogy a powert milyen iranyba kell visszarakni az rs-be, es milyen kovetkezmenye van ha rosszul kerul vissza? Koszi elore is
patvaros87@gmail.com
Üdv
Azt szeretném kérdezni hogy 2001-es RS 125 höz a képen látható tartó alkatrészt valaki tudna-e szerezni vagy tudja-e hogy hol lehet kapni. Előre is köszi
esetleg a gsx-r re 1 slik nem érdkel? mishlen az ára 8e