Szia!
nekem 98-as re-em van 125-ös és van hogy haver fölül mögém és 2 személlyel 180km-eket gurulunk.
a motor birja
viszont már a végén kicsit kényelmetlen
Ez a motor egyik haveromé volt még nála fekete volt meg levolt lakva elég rendesen, fékek nem fogtak rajta hátúl betét sem volt benne, meg jobb oldala karcos volt:D Nem veled cserélte egy BMW-re?
Sziasztok, olyan kérdésem lenne hogy találtam egy 2003-as 125-ös RS-t, korábban volt 50-esem is és nekem nagyon bejött a moci, és a 125-öst lehet használni olyn 130km-es túrákhoz vagy a 2 ütemnek az sok lenne? Utazó sebesség nállatok mennyi szokott lenni ?
Igazad volt a bovden volt neki feszes....érdekes mód ameddig nem megyek vele addig tökéletes, aztán menet közben hol jó hol nem :)
jelen állásban érzésre most úgy üzemel h fogalmam sincs, köztes fordulaton hebeg habog szerintem nyitva maradt neki 8 ezertől meg ugye jó mert am is nyitva lenne.... így meg nagyon nem jó használni szegényt :D
Tipp, hogy mit csináljak vele?
Nekem van, 18.000Ft
Nekem van, 20.000Ft.
Kistrojak
bocsi.
Nekem van egy 2002-es. Nézd meg adatlapom ott van a hirdetés.
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Csak kérdés hogy aktuális e még
Hajrá nemsokára énis jövök.
Remélem még Láthatom mielőtt eladjátok.
Nekem van gyári Indexem 1 DB
Lehet hátulra jó lenne .
nekem 98-as re-em van 125-ös és van hogy haver fölül mögém és 2 személlyel 180km-eket gurulunk.
a motor birja
viszont már a végén kicsit kényelmetlen
utazo oylan 110-120
atta916@freemail.hu
érd.:
patvaros87@gmail.com
Üdv
jelen állásban érzésre most úgy üzemel h fogalmam sincs, köztes fordulaton hebeg habog szerintem nyitva maradt neki 8 ezertől meg ugye jó mert am is nyitva lenne.... így meg nagyon nem jó használni szegényt :D
Tipp, hogy mit csináljak vele?