Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

képeket tudnál feltölteni róla. és a megnéznéd a tű számát?
Szia

Nekem van, 18.000Ft
Szia

Nekem van, 20.000Ft.

Kistrojak
2009-es lenne nekem.
hello: úgy néz ki el kelt egybe a holmi, szóval nem tudok segíteni.
bocsi.
Hello!
Nekem van egy 2002-es. Nézd meg adatlapom ott van a hirdetés.
Elviekben ugyanaz
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Csak kérdés hogy aktuális e még

Hajrá nemsokára énis jövök.
Hali valakinek 2006-os rs hez Tank idomja ?
Hali ! Tank idomod esetleg ?
Szép munkát Végeztetek Alex !
Remélem még Láthatom mielőtt eladjátok.
Nekem van gyári Indexem 1 DB
Lehet hátulra jó lenne .
okés ! várom a válaszodat !
Szia!
nekem 98-as re-em van 125-ös és van hogy haver fölül mögém és 2 személlyel 180km-eket gurulunk.
a motor birja
viszont már a végén kicsit kényelmetlen
Ezt nemértem, magyarázd már el:D
hello: tárgyaloba vok egy emberrel lehet el viszi egybe az összes idomot, deh ha meg marad egyből irok neked 1-2 nap ki derül.
dolce ! engem érdekelne ak ét fejidom légterelő és a plexi ! adj imail cimet !
első sárvédőt mennyiért adod?
Az a bömböldés már rég ücsörög a Csillag Szállóban...
hogyne lehetne vele turázni csak nem tul kényelmes!
utazo oylan 110-120
nálunk 1 autofényező 20 ba lefest1 motort és ugyan olyan minőségbe mint a szalonkba!
Ez a motor egyik haveromé volt még nála fekete volt meg levolt lakva elég rendesen, fékek nem fogtak rajta hátúl betét sem volt benne, meg jobb oldala karcos volt:D Nem veled cserélte egy BMW-re?
Ilyesmi évjáratos Rs-e valakinek van eladó? :O 2000-2004-ig
Sziasztok, olyan kérdésem lenne hogy találtam egy 2003-as 125-ös RS-t, korábban volt 50-esem is és nekem nagyon bejött a moci, és a 125-öst lehet használni olyn 130km-es túrákhoz vagy a 2 ütemnek az sok lenne? Utazó sebesség nállatok mennyi szokott lenni ?
van gyári váltókarom.
atta916@freemail.hu
Ennek a motornak a teljes idomgarniturája eladó, ülésekkel,plexivel eggyüt olcsón!
érd.:
patvaros87@gmail.com
Üdv
Igazad volt a bovden volt neki feszes....érdekes mód ameddig nem megyek vele addig tökéletes, aztán menet közben hol jó hol nem :)
jelen állásban érzésre most úgy üzemel h fogalmam sincs, köztes fordulaton hebeg habog szerintem nyitva maradt neki 8 ezertől meg ugye jó mert am is nyitva lenne.... így meg nagyon nem jó használni szegényt :D
Tipp, hogy mit csináljak vele?