Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rotax 123 as komplett gyújtás eladó trafó,elektronika,fesszabályzó,állórész! Továbbá önindító kompletten és még sok más olajpumpa,olajtartály stb...
Rendben köszi szépen!
120-as fúvóka bőven elég nyitott rezóhoz, nekem Jollyhoz is az van 130-al csak fuldokolt, kap rendesen anyagot, gyergya szép.
06308557633
vagy esetleg még R1 ÉS TL érdekelne ....VAGY SV....1000 előre is köszi! természetesen ár megegyezés szerint...köszi
szia.....érdeklődnék h olaszból vagy valahonnan tudtok e hozni valami korrekt állapotú rsv millét..2000 től fiatalabbat?! de mindenképpen papirozható kéne...... üdv gábor 30 605 6883
Túl könnyű megakasztani egy hengert ahhoz, hogy garit lehessen vállalni rá.
Eladó!
Szia!
HA érdekel tudok egy szinte új nicasilos polini hengert, érd.:patvaros87@gmail.com

Üdv
KÉRÉS!
Miután megtettem 200km-t az ITALMONDO bolnak nevezett helyről vásárolt polini hengeremmel, 130km/h nál megakadt, a szereleő szétszedte és érthetetlenül nézegette hogy semmi jele nincs hogy miért történt ez(vizet kapott,olajat(MOTUL) a tankba keverem hogy ez véletlen se történhessen meg, kaját kapott .Természetesen mondokámék a fél év garanciától azonnal elálltak...
KÉrdésem:Mit tudok tenni ezzel a qrva hengerrel? Lehet valahol nikasiloztatni?
06302467370 HIVJ!
Sziasztok nekem kelene Aprillia RS 125 be Olaly szivatyu meghajtó fogaskerék! külsö fogszám:28 belsö:13 ferde menetes! sürgös még a mai napon felkéne adni postán!
Mennyivel fogyaszt többet? :D
Köszönöm szépen a segítséget!
A fogyasztásom valamelyest megnőtt igen, de az alsó tartományban, jobb lett, sokkal mozgékonyabb!
Szerintem érdemes megcsinálgatni ezeket a dolgokat, mert elrontani nagyon nem tudja az ember, és azért kezelhetőbb lesz tőle a motor teljesítménye!
Köszönöm a válaszodat!
Üdv.: Béci
Nevetségesen olcsón eladó pár megmaradt tökéletes állapotban levő Rotax 122es blokkhoz való alaktrészem,plusz pár apróság!
Nekem csak a polcon porosodik,ha vkit netán érdekel egybe 10.000 ér odadom

Amik megmaradtak:
-a képen nem látható de van még váltóalkatrészem(fogaskerekek,léptetővillák)
-28as carbihoz membrán+lapok+gumi szívótorok(új)
-gyári tökéletes állapotú hengerfej
-tömítések
-új első fogaskerekek(2db 17es,1db 16os)
-alig használt, szinte új Ap Racing fékbetétek(első-hátsó)
-kipufogó közdarab+rugó
-lábtartó
-gyári légszürőházba illeszkedő gumi szívótorok
-kipufogógáz visszavezető

Tel:06702465353
150/60r17 - 120/60r17 Dunlop Sportmax D207!
Javítás,repedezettség mentesek!
Az első 95%os, a hátsó:90% os garantált állapotúak!
Csak egybe eladóak!
Ára: 30.000Ft
A gyári főfúvóka 120-as, de esetedben nem biztos h mérvadó, mert üres a rezód. Am mennyire változott a teljesítény miután kiürítetted, fogyasztásban lett különbség?
Szia! Azt h keveset kap vagy sokat gyertyaképből + tudod állapítani. A teljes fordulatszám 60%-a felett használd utána álítsd le és nézd + a gyertyát. Ha világosszürke kevés a benzin, ha fekete sok.
Elvileg a Jolly Moto kipufogói utcára nem legálisak, tehát műszakin nem mennek át. Persze előfordul6, h némelyik állomás szarik rá, de itt nálam Szolnok m1ében tuti +húznák.
A rendőr kizárja a versenyből
Sziasztok!
Segítségeteket kérném, hogy most full generál volt a motoromon!
Gyári henger, Wössner dugó, Wössner hajtókar, és msot járok 200 km-nél, most a napokban egyszer kétszer normálisan elforgattam 9-10 000fordulat/perc-ig, de 6000 környékén torpan, darál, alig akarja túllépni azt a fordulatszám tartományt! Ha azt túllépi, utána rendesen nyit a Power, rendesen húz, szépen megy tovább!
A motoron, gyári rezó kibelezve, a CDI-ből kivágva az áthidalás is, elviekbe így már nyitott az egész motor!
Én karburálásra gondolok, hogy valamiből több, vagy éppenséggel túl keveset kap!
A gyári 28-as karbi van fent, mekkora fúvókára lenne bele szükség, hogy tökéletes legyen?
Gondolom, sokatok használja így a motort, szóval egy kis segítség elkélne!
Aki tud érdemben hozzá szólni, az kérem ne tartsa magába!
Köszi a segítséget előre is!
Üdv.: Béci
Ezt a homológ dolgot hogy érted pontosan?
Köszi holnap hivlak!
Jolly-t nem teszek rá... Nem pályázok annyit, h +érje feltenni. Utcára, pedig nem homológ.
Szia!
Köszi a választ, pont erre voltam kíváncsi. Tehát a 120-as főfúvóka nem lesz elég 1 nyitott gyári rezóhoz sem?