Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Tökéletes a moci!
A karbinál volt a gond. Kimentem a motorral a szerelőhöz aki összerakta a blokkot (ahogy páram tanácsolták), és átnézte, beállította a karbit. Most minden tökéletesen müködik. Most már csak be kell járatni.
Ajánlom figyelmedbe Alex

http://www.kepesmotor.hu/april...
Szia!
Érdekelne, hogy egy af1 hez (ugyanugy rotax 123-as blokkal)
jó-e a fesszabályzó?
köszi
Bocs hogy közbe magyarázok de engem érdekelne..! le tudnád írni...?
Tudja-e valaki, hogy az 1997-es rs hez ha veszek mondjuk egy 07-es idomszettet akkor rá lehet-e tenni?
Ha igen akkor nincs-e valakinek? :(
köszi

Erre lenne:
Érdekelne egy jobbos csutka de csak ha tényleg nincs görbület benne se megnyomva se semmi sérülés mert a múltkor átvágtak egyel! Merre vagy? vagy postázod e a dolgokat?
Rotax 123 as komplett gyújtás eladó trafó,elektronika,fesszabályzó,állórész! Továbbá önindító kompletten és még sok más olajpumpa,olajtartály stb...
Hali!
A nyolcas szám alatti felső villahidat mennyiért adod ?
Szia ! Egy képet dobsz róla ? :)
Ilyen modban, KÖSZÖNÖM a hozzászolást/tanácsot. Végignézem a lehetőségeket, és ha semmi, akkor viszem vissza a szerelőhöz.
aprilia rs 125 maradék alkatrészek eladók!
képeken látható árakkal!
érd:spmito@freemail.hu
Hali mindenkinek,nincs valakinek váltókarja és a hozzávaló lábtartója(nem a konzol)eladó 04es RShez?
Érdemileg:

HA bárhol falsol, vagy ha csak simán kevesel, akor esik vissza lassan a fordulat, ileltve akkor abnormálisan magas az alapjárat.
(nem álíltható be normálisra)

első körben érdemes volna álló helyzetben a keverékcsavarral oylan beálíltást előidézni, ami a mondott jelenséget megszűntetni.
(mielőtt eltekergeted, célszerű megjegyezni hogy a tök bentről mennyire volt kitekerve)

HA a keverékcsavarral a hiba nem hárítható el, ileltve nem csak az a baja, hogy egyszerűen magas az alapjárat célszerű volna a karburátort kiszerelni és a beálíltásokat leellenőrizni.
Amennyiben ott indent rendben találsz mehetsz falsolás irányba.
Vií-gáz szerelő boltban árulnak szvárgásellenőrző sprét, a kérdéses helyekre fújkálva látszik ha valahol szelel.

Persze, a mondott lendkerák elforgás magában hordozza, hoy mielőtt a motor megállt alaposan melégyújtott, iylenkor részben vagy egészben kinyomhatja a kár a szimmeringet is.
(ez után pláne fel kellene tenni a kérdést a műhelnek ahol a felújítást végezték)
szerintem udvarias is voltam, és realista is.

Ha úgy tetszik, együttéreztem veled, miszerint a forgórésznek nem illene egy szakműhelyben történt felújítás után elforogni.
Gondolom ebben egyetértünk.

Másképpen fogalmazva uygan az a mondat:

"Az nem normális jelenség, ha egy frissen felújított motor generátora elforog"

HA számodra ez a mondat sértő arról én nem tehetek.

(a mondat értelmileg arra utalna, hogy ballagj vissza a szerelőhöz aki a felújítást csinálta, és kérdezd meg tőle vajon miért jártál így)
Ha tudsz egy rendes MOTORSZERVIZT itt Bp.-n a III. ker.-ben az Eurocenter környékén, ahová el tudnám vinni a motort, (mert ami volt, az megszűnt) és nem maszekot, akkor mond, és már viszem is. Ha nem tudsz, akkor légyszíves.........!
Ha valaki tud segíteni azt megköszönöm, de a beszolásokat nem szoktam díjazni, se másnak, se nekem, se itt, sem az életben!
Ha nincs ötleted, ne koptasd a billentyűzetet!
Probáltam udvarias maradni.
Sziasztok
Vásárolnák pár dolgot:
-tank alá lemezanya- csavarral
-oldal deknibe kupak(ahol az olajat öntöd be)
-110/70-17 es első gumi
-hibátlan sebváltó konzol
-bal oldali tükör
rs125rotax122@freemail.hu címre várom az ajánlatokat.
Üdv!
Helló!
Ne a karbiban keresd a hibát!
A torpanást és a dadogást az elektronika csinálja szándékosan. Ezt az aprilia gyár fejlesztette ki így, azért, mert így elvileg megfelel a környezetvédelmi előírásoknak. De erre is van gyógyszer. A Cdi-ből ki kell vágni egy kábelt és megszűnik az egész. Folyamatosan fog húzni.
Ha esetleg érdekelnek a részletek szívesen segítek! Akkor írj!
Üdv Beni
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, hogy egy '96-os Rs-ből való Cdi jó-e a '04-eshez is? Kinézetre ugyan az, belsőre van-e különbség, vagy ugyan azt tudja? Nem ártana-e a '04-esnek? Előre is köszi
Bizonyára kiváló felújítás, amit követően hamarosan elforog a generátor forgórésze...
Van hozzá ahogy írtam 6000ft kulcsával
1998 alighanem
Bocsi első kell, nem írtam oda.
hátsóm van.
ms1964@freemail.hu
Ha érdekel tudok hibátlan állapotút, ha érdekel keress meg:
patvaros87@gmail.com
Üdv