Érdeklődnék, h a ROTAX 123-as blokk blokkfelei közé, gyárilag mit tesznek? Pasztát vagy tömítőpapírt? Ha Tömítőpapírt, akkor milyen vastagságút? Dekli és hengertalp tömítés milyen vastagságú gyárilag?
97-es. Az a furcsa, hogy szikra van, de nem idul. (úgysem indúl,hogy a karbiba kevés benzint öntök) Már levettem a henger is,hogy a dugó,gyűrűt megnézzem, de azok is jók. Ma du. ha lessz időm, (az itt kapott tanácsok hatására) átnézem a vezetékeket, és a karbit kipucolom (mégegyszer) .
oké köszi!
rosszul irtam tartalékjelző :)
mert ami a benzincsapböl kijön zsinór, az elszakadt, és már kicsit idegesít, hogy folyamatosan világít (forrasztottuk 1-2 szer de inkább a gyári kellene nem nagyon szeretem a sufni tuningot :)))
esetlegesen a támasztó visszajelző kábele nincs-e szétcsuszva? Akkor szokott olyat csinálni! Esetlegesen ha azt ézékelni mintha lent lenne és akkor nem indul el!
Érdeklődnék, h a ROTAX 123-as blokk blokkfelei közé, gyárilag mit tesznek? Pasztát vagy tömítőpapírt? Ha Tömítőpapírt, akkor milyen vastagságút? Dekli és hengertalp tömítés milyen vastagságú gyárilag?