Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló!

Érdeklődnék, h a ROTAX 123-as blokk blokkfelei közé, gyárilag mit tesznek? Pasztát vagy tömítőpapírt? Ha Tömítőpapírt, akkor milyen vastagságút? Dekli és hengertalp tömítés milyen vastagságú gyárilag?
Sziasztok!
Motor vásárlásra adtam a fejem és szemezgetek ezzel a típussal.
Van esetleg valakinek eladó 200e környékén? Normál állapotú nem széttört.
NGK BR10EG gyújtógyertya a legjobb áron!

Előreutalással: 1990/db

10 darab esetén: 1800/db

20 darab esetén 1650/db

Telefonon, emailen érdeklődjetek!
a gyujtáskapcsoló 1 db kulccsal már elkelt, a tanksapka és az ülészár 1 db kulécsal még megvan.
Sziasztok!
Valakinek nincs ÚJ RS 125-ről egy pár első indexe?
Megvenném tőle!
Üdv.: Béci
97-es. Az a furcsa, hogy szikra van, de nem idul. (úgysem indúl,hogy a karbiba kevés benzint öntök) Már levettem a henger is,hogy a dugó,gyűrűt megnézzem, de azok is jók. Ma du. ha lessz időm, (az itt kapott tanácsok hatására) átnézem a vezetékeket, és a karbit kipucolom (mégegyszer) .
hanyas évj az Rs?
oké köszi!
rosszul irtam tartalékjelző :)
mert ami a benzincsapböl kijön zsinór, az elszakadt, és már kicsit idegesít, hogy folyamatosan világít (forrasztottuk 1-2 szer de inkább a gyári kellene nem nagyon szeretem a sufni tuningot :)))
képet tudnál küldeni?
ferrarif430c@freemail.hu
köszi
szia van 2db ledes de az egyiknek nicns meg a burája ha kel odaodm 2ezerbe a 2-t
szia!
2 első indeed nincs véletlen rs-hez ?:
Szia!
egy teloszámot tudnál rini és akkor egyeztetnénk egy időpontot
e-mail címem: ferrarif430c@freemail.hu
köszi
eladó cuccok!
ide írj: ms1964@freemail.hu
Nekem a támasztónál nincs érzékelő. Azért köszi!
esetlegesen a támasztó visszajelző kábele nincs-e szétcsuszva? Akkor szokott olyat csinálni! Esetlegesen ha azt ézékelni mintha lent lenne és akkor nem indul el!
elég magabiztos vagy. köszi :)
A Tuono alap alkatrészei passzolnak az 1999-2005-ig gyártott RS alkatrészeivel, a gyújtáskapcsolót is beleértve.
és az jó a 2001-es Rs-em re? csak ez a kérdés... :/
De a tounos srác már 1/2 éve kínálja
Sziasztok. valakinek nincs Gyújtáskapcsolója Rs hez? 2001-es. Amibe a kulcs megy.. arra gondolok.. :)
Ezeket csak holnap zudom megnézni, mert már a munkahelyemen vagyok. Mindenkinek köszönöm a tippeket, holnap megnézem a karbit, és jelzem.
TEhát
úszószint ?
Benzincsap ?
Esetleg benzinszűrő a karbiban ?
Nem Rád vonatkozott bocsi
4 Után átmenjek üllőre ?
Lehet hogy összekeversz valakivel?
Hello power nyelv kellene ! sosbe !