Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Komplett hibátlan állapotú Dellorto PHBE 36 US Karbi eladó. szivócsonk felőli külső átmérő:40mm, légszürő felőli oldal, külső
átmérő:64mm.
Bármire felrakható, különolajzás nélküli motorhoz!
ára:18000Ft
érd.:patvaros87@gmail.com
06303207630
A komplett kipufogó végdobbal mennyi lenne?
Helló engem a kipuffogó melletti oldalidomba való két müanyag betét érdekellne esetleg meg van a párjuk is.Vagy csak ez a két betét van?
most csak ilyne képem van de holnap megtisztitom és készitek képet
holnap irj rám és készitek okés?
Helló!
Dob6nál róla képet!
nekem van 1db 3 csavaros felfogatású gyári dobom! (alu) gyönyörű
az ára 10e
köszönöm ...sérülésmentesre gondoltam
Sziasztok!
Azt szeretném megérdeklődni, hogy a feszültségszabályzót nehéz bekötni egy '96-os RS-be? A szerelő nem találta így nem kötötte be(úgy vettem ezekszerint, hogy nem volt bekötve), de megtaláltam, nagy meglepetésemre a helyén volt, a hátsó ülés alatt és vezetékek is mennek bele. A szerelő mutatott kettő darab sárga vezetéket a tank alatt, amit a fesszab-ra kéne kötni, aztán a fesszabot az akksira. Ez a művelet bonyolult? Mennyire lehet elkúrni?
előre is kösz,
Bálint
gyári dob kicsit csuszott az oldal ! 15 000 a dob ! egybe meg 25 000 ft !
kipu-dobról küldesz közeli képet? gyári állapotú? mennyiért árulod?
Eladó 2008 as rs 125 alkatrészek ! boti3@freemail.hu
...mindenkinek csak a csiga hiányzik belőle...
nem van csak a csigakerék hiányzik belőle
Üdv.

Keresek km óra meghajtót rs hez ami az első keréken van !
Ha valakinek lenne jelezzen !
Köszi !
Köszi megpróbálom !
Mert ugyanis az a gond támadt, és az okozhatja-e azt hogy hengercsere előtt 8 ezernél nyitott a power, most meg 5-6 nál már nyit . Az okozhatja-e ha fordítva van betéve a power nyelv, vagy egyáltalán lehet-e állítani ,és hol hogy mikor nyisson a power ?
Troják Zoltán

06 30/ 855-7633 neki szinte minden van rotax 122-eshez és postáz is.

én is tőle vettem 1, 5 éve 6500 +posta (új)
ok, ha jól tároltátok a gumikat és ...hibátlanok -nekem kell 150/110 dunlop párban. írj mailt!

Üdv!
Heló! Valaki tudna segíteni abban, hogy hol keressek kilométeróra meghajtót mert sehol nem találok persze használtat, vagy ha valakinek van bontott jó lenne 97-es rs hez!
Helló!
A nyelvnek a kipufogónyílás ívét kell követnie, tehát a kimart rész nem a dugattyú fele néz, hanem a kipufogócsatornához. Ez az ábra talán segít szemléltetni: http://buz.no/aprilia/rave_yes...
nem mindegy az tuti! ha jól emlékszem a kimart részek fölfelé kel nézni! de ez nem bisztos!
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni?
Olyan gondom van az rs, hogy a megengedettnél jóvla gyorsabban villog az indexem és nem tudom mi lehet a gond. Próbáltam már másik relével de ugyan az. Vettem elsőnek cska hátra indexet és ha csak azok mennek akkor normálisan villog de ahogy rákötöm az elsőt is megint gyorssan megy. Utána vettem előre is ugyanolyan indexet mit hátra és akkor meg nem akar világítani egyik se. Ez mitől lehet?