Szervusz!
Nézd meg a hátsó ülés alatt lévő gyújtás elektronikát, mert lehet hogy az pukkant szét neked is, mint egyik ismerősömnek!
Neki is ez volt a jelenség, csak ő azt hitte, hogy motorikusan lett baja a motornak, pedig mikor szétszedtük, akkor az elektronika alja igencsak el volt deformálódva, meg volt olvadva a külső műanyag borítása!
Ki lett cserélve neki, azóta hibátlanul működik!
Azért egy két vezetéket nem árt megnézni szakadás vizsgálós multiméterrel, ne hogy a másik elektronikát is gallyra vágja!
Esetleg a biztosítékokat is nézd át, ott is lehet ilyesmi gond!
Remélem tudtam segíteni, és hamarosan rendben lesz a motorod!
Üdv.: Béci
Hali
A blokkot motorszervízben újították fel, rakták össze. Akompresszió jó. Szikra van. Mikor mentem vele egy kört, és háromba felraktam, mintha durrant volna egy kicsit. Mai nap valamikor felhívlak.
Hali!
Koszi az érdeklődést, de csak szombaton tudok vele foglalkozni. Igen, probáltam vadonat új gyertyával is. Szombaton szétszedem a kardit, hátha ott a probléma. Szombat du. írom a fejleményeket.
Üdv. mindenkinek.
Nem tud valaki véletlen olyan embert akivel tudnék csináltatni az rs-emre hátsó lánckereket? csak mert nekem nagyobb kéne mint amit alapból lehet kapni rs-ekhez és aki volt errefele és tudott csinálni az már nem tud :\
Hát annak sajnos nem tudom megmondani a vastagságát :/ szomszéd városba van a garázsunk ahol van a motorom és egy másik blokkfél tömítés amiről megtudnám neked mondani a vastagságot :/ én se FBS-el tömítettem, hanem csak olajjal kentem át.
Az fbs-t azt felejtsd el, nem jó tömítésre, tudom h van tömítésszett, csak van itthon tömítőpapír több vastagságban, meg o gyűrűim is. Ezért lenne fontos a vastagság.
Helo! Olyan kérdésem lenne, hogy a powernek a bovdenjét hogy kell beállítani, mármint az állítócsavart a mágnesnél. Mikor tudom hogy jól van belőve a power, mert ha jól tudom nem mind1 hogy mekkora a holtjátéka. Kerestem a topikba de nem találtam még erre választ! A kipunyílásnál kell nézni hogy mikor hogy áll? Bóvdencsere miatt kellene beállítanom
Nézd meg a hátsó ülés alatt lévő gyújtás elektronikát, mert lehet hogy az pukkant szét neked is, mint egyik ismerősömnek!
Neki is ez volt a jelenség, csak ő azt hitte, hogy motorikusan lett baja a motornak, pedig mikor szétszedtük, akkor az elektronika alja igencsak el volt deformálódva, meg volt olvadva a külső műanyag borítása!
Ki lett cserélve neki, azóta hibátlanul működik!
Azért egy két vezetéket nem árt megnézni szakadás vizsgálós multiméterrel, ne hogy a másik elektronikát is gallyra vágja!
Esetleg a biztosítékokat is nézd át, ott is lehet ilyesmi gond!
Remélem tudtam segíteni, és hamarosan rendben lesz a motorod!
Üdv.: Béci