Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azzal indítod el! :D:D Nah.... M el kiválasztod a köridőmérőt aztán nyomsz egy S-t és a kormányon a bal index kapcsoló alatti gombbal elindítod... az elsőnél mint a stopper el kezd számlálni de a többi köridőnél már csak az időt írja ki... ha meg megnyomod az L gombot és elkezded nyomkodni a kormányon akkor meg a köridők közt lépkedsz...
10e a gumi
Sziasztok!
Eladó egy rs baloldali idom. 2007esről való. A képen látható sérülések vannak rajta. Csúszott. Egy pöcök letört belőle, de megvan. 5000ft
150/60r17 - 120/60r17 Dunlop Sportmax D207!
Javítás,repedezettség mentesek!
Az első 95%os, a hátsó:90% os garantált állapotúak!
Csak egybe eladóak!
Ára: 30.000Ft
hátsó gumim van 130 széles majdnem uj! olcsón!
adatlapomon az elérehtőség
Igen az meg van azzal ki is választottam az idő mérőt de csak áll egy helyben és nem számlál ! Valamivel el is kéne indítanom ! :D
10+posta = 11.800 a szett ára 2 db kulccsal.
ide írj: ms1964@freemail.hu
Sziasztok!

Kérdésem, hogy érdekel valakit fokozatkijelző? Minden motorra lehet szerelni, ami váltós és van rajta (működő) üres jelző. Üreset, az üres jelző kapcsolója segítségével írja. 2db szenzor segítségével váltogatja a fokozatokat.
Ha érdekel valakit, akkor adatlapomon találtok e-mailt. Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok.
HA esetleg ugy is érdekel akkor úgy tudom adni, hogy zárszettben tehát:gyujtáskapcsoló-tanksapka-zár.
érd.:patvaros87@gmail.com
Mi a szösz újabb Rs a környéken...:O:D Benzinszint jelző elektronika Rs-en? o.O olyanról se hallottam még...

Egyébként ha keresgélsz neten 2 perc alatt tudsz hozzá szerezni indexet meg gumit de ha átjössz Vecsésre itt van egy pár gumis valamelyik csak tud adni... Múltkor egy alig használt Metzeler első gumit vettünk poton áron... vagy keresd meg Sabit itt a fórumon van egy köteg eladó cucca... váltó olajnak meg megteszi a 75w90-es ha jól tudom az a gyári..
eladó még? mennyiért? :)
Hali. Gyújtáskapcsolója nincs valakinek 2001-es Rs-hez? :)
Kellene.Tudnál dobni egy telszámot?
komádi
hajdu biharba de ha adc 1 email cimet küldök pár képet ha kell!
tökéletes minden része!
Sziasztok nekem kellenének rs 125, 1997-es évjárathoz a következők:

- 2db első index
- benzinszint jelző elektronikája
- hátsó gumi
- ha valaki tud olcsón váltóolajat webshopbol vagy valahonnan akkor az is kellene, meg első fékbetét.

Meg egy kis segítség :)

Kb. 8000-es fordulatnál ha visszaengedem a gázt akkor ilyen csörgő hang jön a motor felöl, nem tudja valaki hogy mi lehet a hang okozója?

A másik, hogy ha ráülök a motorra és rugózoik, nyikorog, de elég hangosan
mit kellene cserélni hozzá, hogy megszünjön?

Előre is köszi a válaszokat
Hali!
Tudnátok segíteni? Nem tudom elindítani a mocim. Most esettát teljes blokk felújításon. (dugó, főtengely felújítás, minden csapágy szimering, tömítés, gyertya, olaj. Kapott új benzincsapot is. Össze lett rakva, sziikra van, és ha a hengerbe öntök egy kis benzint, akkor indúl. Valamiért a karbin nem jut át a benzin. A kardi is szét lett szedve a télen, és ki lett pucolva. Valakinek van ötlete, hogy mi lehet a probléma.
Nekem régebbi változat van és azon a kormány bal oldalán az index kapcsoló alatt van egy kis gomb az indítja el...
Helyileg hol található?
Tudok első kereket, ha érdekel lentebb megtalálod az elérhetőségemet!
Emailon keress meg, lehet tudok benne segiteni!
patvaros87@gmail.com
Üdv
Hali !
2006-os Rs em van az új szögletes változat !
Az lenne a kérdésem hogy,hogyan kell el indítani a kör idő mérőt !Mert kiválasztom a műszerfalon de el indulni nem indul és nem is tudom sehogyan el indítani! Help pls ! :) Előre is köszi !
Eladó a képen látható idom Aprilia RS 125-re az ülés alá való idom amelyik eltakarja a segédvázat.
érdeklődni: nagy122@freemail.hu
Sziasztok!

Valakinek nincs eladó rotax 123-as komplett blokkja?
af1 első teló vilabefogoval tengejel 8e
vilabefogo 2e
hátsóvilla 1e
af1 futura/sport pro felni 3e
olajtartály jeladóval 2e
légszűrő kompleten 3e
oldal stender 1e
központi telo 5e
lábtartó konzolostól 5e/pár
váltókar rudazatal 2e
kormánykapcsolók 5e/pár
kiegynlítőtartály 1e