Szervusz!
Én is, nem is olyan régen vettem akksit a mociba, és én a nagyvas.hu-ról vásároltam!
az RS 125-höz ezt a két féle akksit találtam, de én megvettem a drágábbat, nekem az volt benne mikor megvettem 4 éve!
És ki tudja mióta volt már benne!
Ha minden télen kiveszed a motorból, és nem hagyod, hogy teljesen lemerüljön, mint pl én :( akkor majdnem hogy örök életű!
A felső típushoz neked kell megvenned az akksi savat, de az kb 500Ft az autósboltban, vagy azt is tudsz azt hiszem rendelni tőlük!
Ez a két típus van!
Yuasa Yumicron akkumulátor (Tipusszám: YB9-B)10160 Ft
Motobatt standard akkumulátor (+töltet) (Tipusszám: YB9-B) 7540 Ft
Köszi, de már tárgytalan. Tank egyébként kompletten kellene majd, és az érzékelős fajta. Amire már rá tudom dugni a kijelzőnek a csatlakozóit. De köszi még egyszer
Félreolvastam akkor, bocs. 2002-es Rs125be/re kéne néhány alkatrész: 1 pár első index, légszűrő, kipofogódob, hátsó lábtartó, plexi. Ha valaki tud segíteni kérem keressen meg elérhetőségeim egyikén. köszönöm előre is!
nem hibátlan ...3000 huf? :)
Igen tudtál segíteni. Kedden meg is rendelem tőlük.
Én is, nem is olyan régen vettem akksit a mociba, és én a nagyvas.hu-ról vásároltam!
az RS 125-höz ezt a két féle akksit találtam, de én megvettem a drágábbat, nekem az volt benne mikor megvettem 4 éve!
És ki tudja mióta volt már benne!
Ha minden télen kiveszed a motorból, és nem hagyod, hogy teljesen lemerüljön, mint pl én :( akkor majdnem hogy örök életű!
A felső típushoz neked kell megvenned az akksi savat, de az kb 500Ft az autósboltban, vagy azt is tudsz azt hiszem rendelni tőlük!
Ez a két típus van!
Yuasa Yumicron akkumulátor (Tipusszám: YB9-B)10160 Ft
Motobatt standard akkumulátor (+töltet) (Tipusszám: YB9-B) 7540 Ft
Remélem tudtam segíteni!
Üdv.: Béci
beszéljünk itt:
ms1964@freemail.hu
Szerintetek milyen aksit vegyek a mociba? Teljesen lekopott az írás az oldaláról.(olyan régi) 12V 9Ah, vagy kevesebb Ah-s is jó.
'ocsóba nincs valakinek km spirálja?
rs_cuccok@hotmail.com
06209807346
markisa_17@yahoo.com
Érd.: krisz5000@szarvasnet.hu vagy msn: krx93@windowslive.com vagy tel.: 06 20 49 18 679
érd.:patvaros87@gmail.com
Üdv
tel:06307316232
face: zsolti czeglédi 1 aprilia sr van kint képnek!