Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

power szelep rendszer kellene nekem egybe 2008 as rs hez ! akinek van megveszem tőle !
belselye egyben van? volt szerelve?
nem hibátlan ...3000 huf? :)
Köszi!
Igen tudtál segíteni. Kedden meg is rendelem tőlük.
Szervusz!
Én is, nem is olyan régen vettem akksit a mociba, és én a nagyvas.hu-ról vásároltam!
az RS 125-höz ezt a két féle akksit találtam, de én megvettem a drágábbat, nekem az volt benne mikor megvettem 4 éve!
És ki tudja mióta volt már benne!
Ha minden télen kiveszed a motorból, és nem hagyod, hogy teljesen lemerüljön, mint pl én :( akkor majdnem hogy örök életű!
A felső típushoz neked kell megvenned az akksi savat, de az kb 500Ft az autósboltban, vagy azt is tudsz azt hiszem rendelni tőlük!
Ez a két típus van!
Yuasa Yumicron akkumulátor (Tipusszám: YB9-B)10160 Ft

Motobatt standard akkumulátor (+töltet) (Tipusszám: YB9-B) 7540 Ft

Remélem tudtam segíteni!
Üdv.: Béci
Köszi, de már tárgytalan. Tank egyébként kompletten kellene majd, és az érzékelős fajta. Amire már rá tudom dugni a kijelzőnek a csatlakozóit. De köszi még egyszer
értem köszi. :D :P
Okés köszi.
gyujtáskapcsoló + tanksapka + ülés zár + 2 db kulcs
beszéljünk itt:
ms1964@freemail.hu
Hali!
Szerintetek milyen aksit vegyek a mociba? Teljesen lekopott az írás az oldaláról.(olyan régi) 12V 9Ah, vagy kevesebb Ah-s is jó.
köszi bár a kérdés nem ez volt... 8rongyot nem igazán akarok kiadni egy szaros spirálért... :/
Nézd meg az Italmondo nál , náluk mindent lehet kapni az olasz motorokhoz korekt áron ! Italmondo.hu
Sziasztok srácok!
'ocsóba nincs valakinek km spirálja?
7000ft ért van
Én szívesen eladom neked.

rs_cuccok@hotmail.com
06209807346
megbeszelhetnenk e-meilben... :-)
markisa_17@yahoo.com
Félreolvastam akkor, bocs. 2002-es Rs125be/re kéne néhány alkatrész: 1 pár első index, légszűrő, kipofogódob, hátsó lábtartó, plexi. Ha valaki tud segíteni kérem keressen meg elérhetőségeim egyikén. köszönöm előre is!
szia elsö indexx? nem árulok hol olvastad az indexet
az első indexek érdekelnének, tudnál küldeni valami képet? mennyit kérsz értük?
ja és engem pedig érdekelne Rs-re gyújtáskapcsoló ha van valakinek és mennyiért? köszi
Rotax 122 blokk alkatrészek eladók! szinte minden megvan még.
Érd.: krisz5000@szarvasnet.hu vagy msn: krx93@windowslive.com vagy tel.: 06 20 49 18 679
Hello. Nekem van lendkerék, jeladó meg jó főtengely is kb 5000 km van benne. ha érdekelj írj aztán megbeszéljük
Nekem van önindítóm ha érdekel írj (:
Ha érdekel tudok benne segiteni!
érd.:patvaros87@gmail.com

Üdv
20e /db és az már csak rajtad mulik mikor lesz meg! msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
face: zsolti czeglédi 1 aprilia sr van kint képnek!
Hello érdekel a dolog két kérdés kb mikorra lenne meg? És mennyiért van?