Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Mennyiért adod ?
Eladó:(Arrow rezó, Gianelli végdobbal)
Érd:gudzol@freemail.hu
Sziasztok!
Rotax 122 gyári membránlap milyen vastag?
Tudja valamelyikőtök?
esetleg akinek szét van jelen pillanatban szedve a mocija mérje meg legyen olyan kedves és írja ide fel!
Köszi szépen előre is!
Üdv.: Béci
eladók ! nem kellenek ! olcsón ! boti3@freemail.hu
aha értem köszi . szerintem is motul fogok használni és abból a 710-es számú ugye?
ment email
Nem, nem folyik. e-mailen megbeszéljük ha érdekel :)
rs_cuccok@hotmail.com
Nincsen. Miért,kéne többnek lennie?:O
Én stoppolnám is a csapot sos kellene versenyzek a géppel és sajnos már majdnem ömlik belőle a cucc! Hogy oldjuk meg? Ez a csap nem folyik abszolút ugye?
nekem is van 5-ért
Hali!
A vezetékek rajt vannak, mert a képen nem látni.
Amennyiben nem lessz más lehetőségem keresni foglak, erre a e-mail címre írd meg hogy mennyiért adnád: tb85@freemail.hu
Tükörpárat tudok adni hogyha érdekel esetleg.
Ha érdekel tudok benne segiteni, van 7800 és 8400-asom is!
érd, emailon:patvaros87@gmail.com
Üdv
34-es Dellorto Karburátor: 17.000.
Van még pár cuccom.

rs_cuccok@hotmail.com
06-20-980-73-46
Nekem van. 10000.
Nekem van. 2500.
Sziasztok!
Keresek extrema-hoz(92-94) jobbos tükröt kompletten.Ha van valakinek tökéletes állapotú eladó kérem jelezze.
Sűrgősen vidd szervízbe, ne szarakodj!

Nemértem mi a baj hogy 6decit öntöttél bele? Annyi is kell bele. Túlfolyó van rajta, gyujtásfelől jön ki egy gumi cső az meg megy a láncra.
Nevetségesen olcsón eladó pár megmaradt tökéletes állapotban levő Rotax 122es blokkhoz való alaktrészem,plusz pár apróság!
Nekem csak a polcon porosodik,ha vkit netán érdekel egybe 10.000 ér odadom

Amik megmaradtak:
-a képen nem látható de van még váltóalkatrészem(fogaskerekek,léptetővillák)
-28as carbihoz membrán+lapok+gumi szívótorok(új)
-gyári tökéletes állapotú hengerfej
-tömítések
-új első fogaskerekek(2db 17es,1db 16os)
-alig használt, szinte új Ap Racing fékbetétek(első-hátsó)
-kipufogó közdarab+rugó
-lábtartó
-gyári légszürőházba illeszkedő gumi szívótorok
-kipufogógáz visszavezető

Tel:06702465353
Sziasztok!
Az alábbi problémám van: tegnap több mint 6 deci váltóolajat raktam a szerkezetbe és nem vettem észre csak azután miután tettem egy 20km-es kört a városban.. A kérdésem az lenne, hogy van-e 2007-es RS-en váltóolaj túlfolyó vagy valami.. vagy vihetem szervizbe amiatt az 1deci olaj miatt, amit kicsepegtetett miután megálltam?
Előre is köszönöm, Üdv! :)
Eladó!

150/60r17 - 120/60r17 Dunlop Sportmax D207!
Javítás,repedezettség mentesek!
Az első 95%os, a hátsó:90% os garantált állapotban van!
Csak egybe eladóak!
Ára: 32.000Ft
Tel:06702465353
Eladó egy új Bridgestone BattleWing BW502 túra hátsó gumi. 0 km-t futott, motorra még felrakva se volt. ( 150/70 R17M/C 69V ) Ára: 25990 Ft az ár alkuképes..
Hát figyelj szerintem Motul ha a legjobbat akarod én is ezt használom nem olcsó de cserébe nagyon jó stabil kenést biztosít
Hali!
Tudnátok segíteni? Rs 125-höz lehet valahol venni benzincsap tömítést, amie a benzincsap belselyében van. Az a három lyúku