Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladóvá vált a motorom, ha netán valakit érdekelne írjon.
Bővebb infó: http://www.kepesmotor.hu/april...
Sziasztok. keresek rs fordulatszám mérőt hibátlant!
Van nekem, jó állapotú bontott ha érdekel keress meg emailon:
patvaros87@gmail.com
Üdv
Köszönöm szépen! sokat segítettél
Sziasztok . aprilia af1 125 futurához keresek ford.sz.m.spirált.lehet bontott is.
Cső!

Ugyan írtam face-n vissza, de lehet hogy nem olvastad...ha kell akkor esetleg átugorhatok azt segítek bekötni fordulatszám-szabályozót!
Egyébként valóban nem egy nagy művészet, ahogy írták is...a jeladó és a CDI közé van bekötve oszt jónapot:-)
okés
Köszönöm !
Lehet fog érdekelni a dolog.
Csak fizut várok.
Sziasztok!
Keresek 96-os évj már az újabb lámpás RShez plexit nem túl drágán és nem túl karcosat.

Ugyan itt eladó vadi ÚJ légszűrő 96-99ig vagy az újabbakba is ha passzol bele bár ahogy néztem a 2000évj is olyan a szűrőháza.
-5 mikronos szűrőréteg
-Koszfogó- és zajtompító réteggel ellátott
-Előolajozott

1500.-/db
A kuplung miatt ne izgulj. Az R6-on is volt egy kis hangja, az R1 is halkul, az Af1-en meg elég endesen lehetett hallani. Ha behúzod a kart elhalkul, meg terhelés alatt sem hallani. A váltó már grízesebb.
es sak a kuplungkosar volt a bűnös? :)
Nekem is volt hasonló problémám az RGV-n, orvosolva lett, és azóta csendben van.
hat remelem :D majd ugyis kell mennem olajcserere..majd akkor rákérdezek ezekre és remélem majd megtudom mi a gond vele :) azért köszike :)
A kuplungkosár bronzperselye szokott kopott állapotban hasonlókat produkálni. (Ha behúzod, akkor meg vagy megszűnik a morgás, vagy elhalkul)
Hali! Nekem az Af1-nek volt hangja 5-ben, hasonló lehetett mint amit leírtál. Mint utólag kiderült, a váltó fogaskerék alatt lévő tűgörgős csapágy volt sérülve, és rosszul koptak össze a fogaskerekek is miatta.
Szervusz!
Azt hiszem ezzel már lényegeset léptem előre ezzel az infóval!
Igen ezt használnám, ha majd be lesz járatva a moci!
Így hogy van kiindulási alapom, így már azt hiszem, hogy menni fog a mutatvány! :P
A srác akitől rendeltem, egy rahedli elektronikai dolgot épít!
itt az oldala!
https://sites.google.com/site/...
Köszi az infót!
Béci
ezek különösebben nem problémák igazából... a kuplungnak van hagja, ha behúzod, akkor elnémul...új motornál lehet nincs, vagy új kuplungnál sincs, de normális. Amíg nem csúszik, vagy nem emel ki, vagy valami addig nem baj. Az 5ösben levő hang sem lényeges. Ne dobálja ki a sebességet és vegye is be rendesen... biztos, hogy nem dugó meg ilyenek!
itt vanak a képek az idomokrol
20 ba odadom ha érdkel valkit!
Helo! engem is érdekel ez a ford.szám határolás. Amikor rákérdeztem először a fórumon akkor nem kaptam választ még. De most hogy megint van akit érdekel belekezdtem énis újra. 2004-es rs-em van és szerencsére kaptam hozzá egy kapcsolási rajzot. Nekem a CDI és a generátor között ami kábelt keresel az sárga/fekete, ez végződik a jeladóban ami küldi az inpulzust. Nemtudom hogy segítettem-e. Az én kérdésem pedig az lenne hogy hol találtad azt az elektronikát amit kilinkeltél? És azt kötöd be?
előre is kösz a választ!
eladók a cuccok ha érdekel írj és meg egyezünk ;)
sziasztok,olyan kérdésem lenne hogy 2006-os apriliam van 125 rs..és be van startolva és ha berakom ez eggyest akkor kicsit halkabban duruzsol a motor,vagy éppenelég csak a kuplungkart behúzni..ez az eggyik kérdés.. a másik engem jobban aggaszt..megy rendesen és berakom az ötödik sebességet akkor olyan hangot ad ki mintha valami súrlódna valamivel..de csak ötösben..mondjuk gondoltam hengerre és a dugóra de az 3ezer km-el ezelőtt volt cserélve...jajj és csak akkor adja a hangot ha 3 ezer felett van a fordulat olyan 6 ezerig :)

vélemények.hogy mi lehet a gond? :)
Szia nincsen véletlenül neked egy af1 125 replika elsőféknyerged...?adok érte rotaxx 122 gyujtást
szia
itt a kép ma délután lesz a fejidomról is!
gyönyörű a festése!
kelemenjani@freemail.hu
gilera sp01 féknyergemet eladnám 5000ért vagy af1 replika elsőféknyeregre cserélném.....vagy alaplapot vagy fesszabájzót adnék egy af1 replika elsőféknyeregért! 30 605 6883