Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

eladók!
ms1964@freemail.hu
Valami képet tehetne fel az úr !4
De rendeseket ám !
Csak gyári van apriliánál átlátszóba de az 40 000ft
Köszi a gyors választ, de nekem is fekete van,, ezért keresek átlátszót...
Köszi szépen a segítséget!
Már csak kikéne találnom, hogy hova kellene kötnöm! :(
Melyik színű vezeték lehet a nyerő!
Esetleg valaki tudna ebben segíteni?
Nézegettem, de nem vagyok biztos a dologban!
Atta már csinált ilyet, jó volna ha felnézne ide, és segítene egy kicsit nekem! :)
Köszi előre is!
aprilia rs 125 idomok eladóak!
(fejidom és 2 oldaldom gyönyörü festésel)
egybe odaodom 20-ba vagy külön is adom ha érdekle valkit!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
Az lenne a kérdésem, hogy dugó vásárlás előtt állok és hogy tudnám megérni a henger belsejét hogy mennyivel tágult?
apropó használt már valaki ilyen wössner dugattyút...? tud valaki valamit erről...? Help Please

http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
dobj egy e-mailt megtárgyaljuk!
Eladó!

150/60r17 - 120/60r17 Dunlop Sportmax D207!
Javítás,repedezettség mentesek!
Az első 95%os, a hátsó:90% os garantált állapotban van!
Csak egybe eladóak!
Ára: 35.000Ft
Tel:06702465353
Engem érdekelne ma néztem meg, mikor eszembe jutott és hát az enyém sincs valami egészséges állapotban :D mennyit kérnél érte postával együtt?
féknyerget keresek af1 125 replikához.... előre! rotax 122 gyujtást adok érte....fesszabájzót vagy alaplapot ami kell!30 605 6883
Szia köszönöm az informáciokat,még egy kérdésem lenne,hogy emelted meg a mocid hátulját és mennyit lehet.Egyébként az elejét lehet esetleg lejjeb.
Az kimaradt hogy nem kérek érte semmit, csak el kell érte jönni, vagy a postázást meg kell oldani valahogy....
A generátor és a CDI között. - Gondolom én. Van egy jeladó az álló részben ami egy impulzust küld a CDI-be. A CDI ez alapján tudja, mikor van a főtengely egy adott ponton tehát mikor kell gyújtani. Az csak bonyolítja a dolgot, hogy az előgyújtásvezérlés fordulatszám függvényében tologatja a gyújtást.
Nekem van utángyártott nem átlátszó 15 000ft
firegyula@citromail.hu
Ha valakinek kéne ilyen lánckopás gátló görgő amiről nem rég beszéltünk fórumon tudok adni egy hibátlant! persellyel csapágyakkal együtt! úgy alakult hogy van egy felesleges
Dobsz egy emailt cimet
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy nincs-e valakinek 2007-es apriliához plexi-je és ha igen mennyibe fájna ez nekem?
Egy balosra lenne szükségem az ami csúnyán szét van:S a másik se perfekt de még egyenlőre megteszi...

Mennyi lenne az a nem olcsó?
és milyen állapotban van?
fel tudnál dobni pár képet...?
Hibátlan nem volt kalapálva 7000ft
Megbeszélhetjük de nem olcsó!Meik oldali kellene?
Sziasztok Ismét!
Ákos neked írtam FaceBookra!
Sajnálattal olvastam, hogy mi történt! :(
A többiekhez pedig ilyen kérdéssel fordulnék, vagy Ákos ezt lehet hogy te is vágod, de a kérdés a következő:

Hol található a motoron a gyújtásjeladó jelvezetéke? :O
(van ilyen egyáltalán?) :D
Ezt valaki lefordítaná nekem holmi paraszti nyelvre?
Nem vágom Én ezt az elektronikai szak szavakat, örülök hogy ha értek annyit az elektronikához, hogy kicserélek egy izzót a motorban, és még működni is fog! :D
Szóval ha valaki konyít ezekhez a dolgokhoz, és tud nekem segíteni, azt kérem írja ide le nekem!
A többi vezetéket már kitaláltam, hogy mit hova kell kötni, azokban biztos vagyok!
Ez az egy vezeték, ami kétséges!
Köszi előre is a segítséget!
Üdv.: Béci
Azkellene nekem ami az elsö képen van menyiért lenne ? hibátlan,nemösszevissza kalapált ? :D