Köszi szépen a segítséget!
Már csak kikéne találnom, hogy hova kellene kötnöm! :(
Melyik színű vezeték lehet a nyerő!
Esetleg valaki tudna ebben segíteni?
Nézegettem, de nem vagyok biztos a dologban!
Atta már csinált ilyet, jó volna ha felnézne ide, és segítene egy kicsit nekem! :)
Köszi előre is!
aprilia rs 125 idomok eladóak!
(fejidom és 2 oldaldom gyönyörü festésel)
egybe odaodom 20-ba vagy külön is adom ha érdekle valkit!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
150/60r17 - 120/60r17 Dunlop Sportmax D207!
Javítás,repedezettség mentesek!
Az első 95%os, a hátsó:90% os garantált állapotban van!
Csak egybe eladóak!
Ára: 35.000Ft
Tel:06702465353
A generátor és a CDI között. - Gondolom én. Van egy jeladó az álló részben ami egy impulzust küld a CDI-be. A CDI ez alapján tudja, mikor van a főtengely egy adott ponton tehát mikor kell gyújtani. Az csak bonyolítja a dolgot, hogy az előgyújtásvezérlés fordulatszám függvényében tologatja a gyújtást.
Ha valakinek kéne ilyen lánckopás gátló görgő amiről nem rég beszéltünk fórumon tudok adni egy hibátlant! persellyel csapágyakkal együtt! úgy alakult hogy van egy felesleges
Sziasztok Ismét!
Ákos neked írtam FaceBookra!
Sajnálattal olvastam, hogy mi történt! :(
A többiekhez pedig ilyen kérdéssel fordulnék, vagy Ákos ezt lehet hogy te is vágod, de a kérdés a következő:
Hol található a motoron a gyújtásjeladó jelvezetéke? :O
(van ilyen egyáltalán?) :D
Ezt valaki lefordítaná nekem holmi paraszti nyelvre?
Nem vágom Én ezt az elektronikai szak szavakat, örülök hogy ha értek annyit az elektronikához, hogy kicserélek egy izzót a motorban, és még működni is fog! :D
Szóval ha valaki konyít ezekhez a dolgokhoz, és tud nekem segíteni, azt kérem írja ide le nekem!
A többi vezetéket már kitaláltam, hogy mit hova kell kötni, azokban biztos vagyok!
Ez az egy vezeték, ami kétséges!
Köszi előre is a segítséget!
Üdv.: Béci
ms1964@freemail.hu