Sziasztok! Hátha tud segíteni valaki! Nem tudom mi lehet a baj! Mikor nyit a power, nem igazán érzek nagy változást erőben, a fordulat pedig hirtelen megnő, és csak hangja van! Vajon mi lehet a gond? Köszönöm!
Sziasztok!
Atta videói között találtam fent a youtube-on, egy olyan videót, ahol az RS 125 10 000-es fordulatszámnál leszabályoz!
Ez hogy van megoldva?
Egy srác írt hozzá kommentet, valamennyire tudományosat, de nem tudom!
Atta ha van lelki erőd, fejtsd ki légyszíves!
Érdekelne marhára a dolog!
Köszönöm szépen előre is!
Üdv.: Béci
Van egy hibátlan gyári nicasilos rotax 122.-es hengerem dugó nélkül 22 000ft.Valamint van egy komplett henger szettem keveset futott dugóval 2010.-es évj.45 000ft
Sziasztok! Gömb Rs-hez keresek haveromnak hátsó telót! Aki tudna segíteni az légyszi írjon erre a címre árral és képpel :) kelemenjani@freemail.hu
köszönöm!
Én pont most jártam meg ezzel a 11 kW-os mutatvánnyal.Ami biztos: Szegeden nem írják át a 2 szép szemedért... Az enyémet le kellett fényképezni (blokk mindenfelől) amit felküldtek a aprilia márkaképviseletbe, és szépen megállapították hogy huszon x kW-os, mivel a fojtott verzióban (11kW) nincs power szelep.... Más megyében meg bemész és azonnal átírják. Egyébként már tanulva az esetből akkor van nagy esély a módosításra amikor átíratod ( Az okmányirodában sügerek hozzá hogy mennyi az annyi)
hello nekem sötétitett plexi kén 2008 as rs 125 höz vagy sima ! akinek van irjon fontos !
uj rs 125 höz idomok eladok ! akit érdekel irjon !
fejidom lámpa:25 000 ft
jobb tökör: 4 000 ft
hasidom : 15 000 ft
hátso lámpa idomal együtt : 20 000 ft
hátso ülés 15 000 ft
index : 3 000 ft
akit érdekel írjon ! küldök képet !
na valakait nem érdekel valami ? alku képesek az árak !
Üdv.
olajpumpát hogy kell beállítani, úgy hogy a két csík(jelölés) egymásra mutatson? Mert ha nekem egymással szembe van a két csík akkor szerintem nem húzza a bovden semennyire. ?
Hali probáltalak msnen és telon is elérni de nem sikerült irj vagy hivj vissza kellene pár cucc és ugylátom a közelben laksz megejthetnénk 1 találkozot
Folytassuk az ms1964@freemail.hu cmen.
email:lacciko@freemail.hu
http://youtu.be/fornAq7Ur60
Remélem nem probléma Atta-nak, hogy reklámozom a videóját! :D
Atta videói között találtam fent a youtube-on, egy olyan videót, ahol az RS 125 10 000-es fordulatszámnál leszabályoz!
Ez hogy van megoldva?
Egy srác írt hozzá kommentet, valamennyire tudományosat, de nem tudom!
Atta ha van lelki erőd, fejtsd ki légyszíves!
Érdekelne marhára a dolog!
Köszönöm szépen előre is!
Üdv.: Béci
köszönöm!
Lendkereked megvan még?
uj rs 125 höz idomok eladok ! akit érdekel irjon !
fejidom lámpa:25 000 ft
jobb tökör: 4 000 ft
hasidom : 15 000 ft
hátso lámpa idomal együtt : 20 000 ft
hátso ülés 15 000 ft
index : 3 000 ft
akit érdekel írjon ! küldök képet !
na valakait nem érdekel valami ? alku képesek az árak !
olajpumpát hogy kell beállítani, úgy hogy a két csík(jelölés) egymásra mutatson? Mert ha nekem egymással szembe van a két csík akkor szerintem nem húzza a bovden semennyire. ?
Üdv