Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Légyszíves írj rám,ha tudsz képpel,árral.Írnék én de nem látom az email címed.
Üdv!

És menet közben szóval ha nem bolygatjuk meg a motort akkor hogyan vesszük észre? Levegős a cső?

3: Meddig szoktátok melegedni hagyni a motort mielőtt elkezdenétek húzni neki? Én olyan 45-50 celsiusig hagyom állni aztán indulok el vele...
féklámpakapcsoló nem került elő ?
1: Elvileg 4 csavar ami a visszapillantókat is tartja+ talán 1-2 másik ami összeköti az idomokkal
2: A karbi bal oldalába megy egy kicsi cső , ott kapja az olajat ha onnan nem jön akkor kukás.
Vagy szokatlanul jól megy , mert ügye nincs benne olaj, de leginkább a kipuf szagán lehet érezni de ez a LEvel 4 es szint
sose mondtam itt h így úgy a 100 as benzin meg 2 kilót megy tőle.
kicsit jobb de nagyon kicsit, annyit nem ér h azt itassam vele folyamatosan.
az enyémnek az agip tetszik legjobban, válogatós :D
nem mondtam h rossz az igol, de ha én azt veszem észre, hogy az agip tetszik akkor azt kapja. Fakezűeknek meg amúgy is mind1 hogy mit önt bele, úgyis tönkre teszi, mert nem "tudja" normálisan használni
Üdv!
Mint friss RS es pár új kérdéssel élnék felétek!
1: Hogyan lehet leszedni az első feidomot ami a plexit is tartja?
2: Honnan veszem észre ha megdöglött az olajpumpa? Mert pl haver AF1 én elromlott és szépet bukott vele mert megragadt.
"szebben elforog vele" ez kb olyan mint amikor beleöntöd a 100as benzint és 2kilót megy utánna az RS...
cuccok vannak eladók!
ms1964@freemail.hu
Hello!
Nekem van egy jó állapotú, most a 7en lessz leszedve, tökéletesen működött, csak nagyobbra cseréltem...
Hello a henger meg van még ?
Ide írj tomit3@freemail.hu
Szia!
írtam e-mailt.
Jó kis olaj 50 es Rs be sokat elhasználtam ( vagy 10 litert ) kipróbáltam ebbe is de érezhető különbségek vannak a Speed 2T és az Igol között az Agip javára ! Szebben elforog vele, és valamiért nekem még az illata is jobb bár ez már lényegtelen
2008 as :D sorry :D
jah semmi látom 2008 :D
hi mennyi lenne az első lámpa ára és rá menne a 98 rs típusra is?
fejidomom már nincs ! csak a lámpa ! meg amik ki vannak rakva !
most akartam írni, hogy Téged keressen :)))

Küldtem mailt:))
Szia!
Nekem van 2db komplett jó állapotú ha érdekel emailon keress meg:
patvaros87@gmail.com
Én úgy tudom hogy Eni I Ride moto 2T a neve
Tudtommal ugyanaz .
De a castrol racing 2T is egy igen jó olaj
Sziasztok !
jó állapotú karbit keresek,2db kellene.ha valakinek van eladó normális áron kérem jelezze.PHBH 28
Sziasztok 2002es RS 125 re km ora meghajto csiga és a tükörhöz valo felfogato cuccok és elsö ülés kellene nekem gyorsba akinek van az irjon elöre is köszi a segitséget
Üdv Újabb kérdés! :D
Az Agip Speed 2T-nek már Agip Formula Moto Speed 2T lett a neve, vagy ez a kettő két különböző olaj?
Sziasztok!
Valaki ismeri ezt a fajta olajat?
IGOL Racing STS 2T
Véleményetek róla?
Jó? Nem jó?