Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tuonon volt, de az u.a. Azért ellenőrizd a képet!
Szia az elsö sárhányó RS 125 höz valo mert akkor érdekelne mennyiért adod
Kormánycsutkám van! Email az adatlapon!
amit megér neked + posta.
Ha nem a citybikenál veszed hanem italmondotól még olcsóbban is kijöhetsz
Első sárvédő mennyibe fáj?
Sziasztok, RS 125 hátsó lengéscsillapító érdekelne.
Tudna valaki esetleg eladót és ha igen mennyiért?
Belerakható RS50be, kell hozzá esetleg átalakítás?
eladó cuccok!
ide írj: ms1964@freemail.hu
Eladó cuccok.
ide írj: ms1964@freemail.hu
Ha érdekel tudok komplett motor blokkot, jó állapotút olcsón!
érd.:patvaros87@gmail.com
Üdv
Köszi, utána nézek!
Szervusz! Jobban jársz, ha felújítod a blokkot, mint hogy veszel egy komplett ki tudja meddig működőt!
A citybike-nál közel 130 000Ft-ból komplett motor generálhoz való alkatrészt meg tudsz venni!
És akkor az tuti, hogy egy jó darabig rendben fog működni!
Én ezt tudom neked ajánlani, főleg, hogy ha rendszámos a motorod, mert akkor az átíratás is pénzbe kerül, meg az eredetiség vizsga, minden fene, bár nem tudom, hogy a Felvidéken hogyan működnek ezek a dolgok!Ha a komplett blokkból pedig átrakosgatnád az alkatrészeket, azzal sem vagy sokkal előrébb!
Remélem tudtam segíteni!
Üdv.: Béci
Aaah az nagyon fasza lenne :D köszi szépen, hogy szóltál, akkor körbe kérdezek :D
Szervusz!
Én Autósboltban vettem tavaly, 750ft-ért önindító relét! :D
Vigyed magaddal a mostanit, hogy tudjanak ugyan olyat adni!
Sziasztok!
Ma Győrből hazafelé besült az RS 125-ösöm (2002-es évjárat). Valakinek nincs eladó, jó állapotú (rendesen használható) egész motorblokkja minél közelebb Dunaszerdahelyhez (Szlovákia) vagy Győrhöz?
A válaszokat előre is köszönöm! (E-mailre előbb tudok válaszolni!)
Köszi a gyors választ :D
Keresek sos rs 125 replicához benzincsapot újat vagy hibátlan NEM folyó csapot! Meg esetleg jobbos kormánycsutkát!
Mountain bike váltóbovden. A henger alakú dióból tudsz köszörülni gömbölyűt, a nyelvhez, a másik végén lévőt meg nem nehéz átrakni.
Sziasztok! Keresek egy ilyen cuccost (ami szerintem önindító relé lehet). Ha van valakinek eladó az légyszi szóljon! 123as blokk van a motoromba, de szerintem ennél lényegtelen. A másik kérdésem pedig, hogy power bowdent keresek. Csak bowdent. Valakinek valami?
Párban 10 000ft
Sziasztok!
2003as Aprilia RS50 olajszivattyú mennyibe kerülhet.
Sajnos úgy néz ki az romlott el a motoron.
nekem van szivocsonkom
elérhetőségeim az adatlapon
Sanyi 502
hasidom mennyi ?
Nem nem az a gond. Rendesen van rajta a lábam csak nagyon fel kell hozzá emelnem a lábfejemet. Majdnem vízszintben áll a fékpedál, ami ilyen motornál nem valami kellemes...
Rossz helyen van a lábad.
A lábfejednek kell a lábtartón lenni nem a sarkadnak.
(bár tudom, hogy ez gumicsizmában macerás D:)