Sziasztok, RS 125 hátsó lengéscsillapító érdekelne.
Tudna valaki esetleg eladót és ha igen mennyiért?
Belerakható RS50be, kell hozzá esetleg átalakítás?
Szervusz! Jobban jársz, ha felújítod a blokkot, mint hogy veszel egy komplett ki tudja meddig működőt!
A citybike-nál közel 130 000Ft-ból komplett motor generálhoz való alkatrészt meg tudsz venni!
És akkor az tuti, hogy egy jó darabig rendben fog működni!
Én ezt tudom neked ajánlani, főleg, hogy ha rendszámos a motorod, mert akkor az átíratás is pénzbe kerül, meg az eredetiség vizsga, minden fene, bár nem tudom, hogy a Felvidéken hogyan működnek ezek a dolgok!Ha a komplett blokkból pedig átrakosgatnád az alkatrészeket, azzal sem vagy sokkal előrébb!
Remélem tudtam segíteni!
Üdv.: Béci
Sziasztok!
Ma Győrből hazafelé besült az RS 125-ösöm (2002-es évjárat). Valakinek nincs eladó, jó állapotú (rendesen használható) egész motorblokkja minél közelebb Dunaszerdahelyhez (Szlovákia) vagy Győrhöz?
A válaszokat előre is köszönöm! (E-mailre előbb tudok válaszolni!)
Sziasztok! Keresek egy ilyen cuccost (ami szerintem önindító relé lehet). Ha van valakinek eladó az légyszi szóljon! 123as blokk van a motoromba, de szerintem ennél lényegtelen. A másik kérdésem pedig, hogy power bowdent keresek. Csak bowdent. Valakinek valami?
Nem nem az a gond. Rendesen van rajta a lábam csak nagyon fel kell hozzá emelnem a lábfejemet. Majdnem vízszintben áll a fékpedál, ami ilyen motornál nem valami kellemes...
Tudna valaki esetleg eladót és ha igen mennyiért?
Belerakható RS50be, kell hozzá esetleg átalakítás?
ide írj: ms1964@freemail.hu
ide írj: ms1964@freemail.hu
érd.:patvaros87@gmail.com
Üdv
A citybike-nál közel 130 000Ft-ból komplett motor generálhoz való alkatrészt meg tudsz venni!
És akkor az tuti, hogy egy jó darabig rendben fog működni!
Én ezt tudom neked ajánlani, főleg, hogy ha rendszámos a motorod, mert akkor az átíratás is pénzbe kerül, meg az eredetiség vizsga, minden fene, bár nem tudom, hogy a Felvidéken hogyan működnek ezek a dolgok!Ha a komplett blokkból pedig átrakosgatnád az alkatrészeket, azzal sem vagy sokkal előrébb!
Remélem tudtam segíteni!
Üdv.: Béci
Én Autósboltban vettem tavaly, 750ft-ért önindító relét! :D
Vigyed magaddal a mostanit, hogy tudjanak ugyan olyat adni!
Ma Győrből hazafelé besült az RS 125-ösöm (2002-es évjárat). Valakinek nincs eladó, jó állapotú (rendesen használható) egész motorblokkja minél közelebb Dunaszerdahelyhez (Szlovákia) vagy Győrhöz?
A válaszokat előre is köszönöm! (E-mailre előbb tudok válaszolni!)
2003as Aprilia RS50 olajszivattyú mennyibe kerülhet.
Sajnos úgy néz ki az romlott el a motoron.
elérhetőségeim az adatlapon
hasidom mennyi ?
A lábfejednek kell a lábtartón lenni nem a sarkadnak.
(bár tudom, hogy ez gumicsizmában macerás D:)