Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2000-es évjáratú szivlámpás rs bontodik. Rotax122-es blokkal szerelt, még mindene megvan!
Képek hamarosan
Ja s egyébiránt tisztelettel jelentem az uraknak .
Csütörtök este 6 ra összeállt a GÉP !
kicsit izgik voltak az első kilóméterek de hamarosan csinálom az építős galériát
Azóta 360 km ert mentünk
Hiba nélkül.
Nagyon jól viselkedik , igen gyors !
egy szóval : ÉLVEZETES !
Az a jobbos tükör engem igen érdekelne !
de csak ha megvan mindene !
Hunor !4
a hátsó rugóstag felett van egy nagy csavar, ha az nagyon ki van tekerve akkor kemény a felfüggesztése a motornak. Ezt inkább pályára vagy jó útra használják.
Tekerd visszább és felpuhul.
Skacok kellene pár cucc gyorsba 2002es RS hez kellene nekem km óra csiga és mind a 2 tükörhöz az alkatrészei tükörtalp csavarok alátétek elöre is köszi a segitséget
igaz
irj rám holnap és megmérem
Vagy egy előfeszítő anya azt ha meglazítod akkor nem lesz olyan feszes a hátulja kicsit jobban fog rugózni.
Milyen márkájú és évjáratú, mekkora a minta mélysége középen és a szélén mérve? Jah és mennyiért adod?
Hát jobban szeretem az alacsonyabb gumikat, kanyarban stabilabb. Kicsit még keresgélek, de azért ne rakd messzire. Különben mekkora mintamélységgel vannak a gumi közepén és a szélén mérve?
Még arra is figyelj, hogy amikor lejtős úton mész akkor sebességben hagyva ne engedd, hogy az fékezze a motort.
uj rs 125 höz idomok eladok ! akit érdekel irjon !
fejidom lámpa:25 000 ft
jobb tökör: 4 000 ft
hasidom : 15 000 ft
hátso lámpa idomal együtt : 20 000 ft
hátso ülés 15 000 ft
index : 3 000 ft
akit érdekel írjon ! küldök képet !
akoris
1 dugó 25 a wöshner
a hengert nem tudom menyi ujona de ez tökéletes lett volna bele
http://mail.kepesmotor.hu/moto...
hajtokara számoljunk 25e
csapágyapás 20e
szimering és tömités szet 8e
Sziasztok!
Aprilia RS első lámpa eladó! Használt, jó állapotu, az izzók jók benne :) Sérülés nincs.
Ár: 15000ft
Email címem: aprilia.rotax.127@gmail.com
Hát minden full új benne :D ,,
hjatokar 28e +pérselés 5e hengert használtan lehetet volna veni 20-25 be tökéleteset
dugó max 15e
gondolom akkor már ful ujcsapágyazsás az is 30e

enyiböl már 2 db komplet blokot veszel és jót
Újjal még nem mentem, úgy hogy a gyári kipu van rajta, sőt régebbivel sem. Enyémen is nyitott rendszer van, jól megy jól szol, sokat fogyaszt
Az újak már EURO3 asok azt hiszem, nyílván több szar van a kipuban, ami fogja, de ha az is kap egy jó rendszert akkor menni fog ahogy kell.
Fúú pontosan nemtudom menyibe került olyan 17-18 ezer körül mert még vettem henger ,hajtókar és atöbbi és a többi,,öszesen fizetem 134000 ezret
menyibe hozák a dugót?
nem ment tönkre! a nikacil 1 kurva kemyény anyag!
nekem van olajtartályom 1500 ft és olajpumpa 3e ha érdekel!
Hát olajat többet fogok énis rakni bele,,magam keverem mert nincs benne oilmaster,,, Meteorol meg anyit ,hogy ezlett belerendelve Györbe sajnos :/ ,, és am mikor megragadt neked hengert tönkretette ?
én tudok intézni ijesmiket!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
a motorféket nem hazsnálj az azt jelnti hogy ne jácál olyat hogy pl mész kb oylan 5 ezres fordulaton és ne válcs vissza 1 sebeséget hogy kilőjön vagy ha lasitasz ne váltogas le alacsonyabb sebeségbe ha gyorsabban mész! én mikor járatam akkor több oljat adtam neki és nem váltogatam lefelé hanem mikor olyan lasan metem a sebeségbe hogy kb 1-2 ezer körül jártam akkor váltotam visza 1-t
a meteor meg szerintem 1 gagyi dugó nekem nem volt használva csak vagy 3000 km-t és megragadt wöshnert használj
Nézz szét hasznaltauto-n és viszonyíts azokhoz szerintem.
ha patog azon nem tuc álitani kiment a lengéscsilapitod!
nekem van 1 db tökéletes ez nem patog 4e
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232