Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aprilia Alkatrészek és Szerviz!

Tavasz indító akció!

Tel.: 06 70 389 6486
hello nekem sötétitett plexi kén 2008 as rs 125 höz vagy sima ! akinek van irjon fontos !
uj rs 125 höz idomok eladok ! akit érdekel irjon !
fejidom lámpa:25 000 ft
jobb tökör: 4 000 ft
hasidom : 15 000 ft
hátso lámpa idomal együtt : 20 000 ft
hátso ülés 15 000 ft
index : 3 000 ft
akit érdekel írjon ! küldök képet !
Értem:) Nagyon köszi:)
de ezt sem lehet észnélkül a fogakat változtani mert előfordulhat ha gyengébb a motor hogy nagyon lomha lesz hiába jó a végsebeség ha nehezen éri el
100%! Ha nagyobb végsebességet akarsz elől nagyobb fogszámú lánckerék, hátra kisebb, de ezzel romlik a gyorsulás. Ha 40-es helyett 39-eset tesz hátra 1 picit nő a végsebesség. Biciklin is így működik példaként.
sok webshopban még az Agip van kint, mielőtt én is beszerzek egy nyárra való mennyiséget majd fel kell őket hívni, hogy van-e még :D
ha nem akkor jön az Eni, tök mindegy
Sziasztok!
Utána érdeklődtem, és tényleg, az Agip Speed 2T-nek az új neve az Agip Eni I Ride Moto 2T!
Üdv.:Béci
Köszönöm, egy ben szeretném eladni már eladtam az Rs-t s nincs rá szükségem, ezért válnék meg tőlük egyben!
S azért ily szerény az ár mert el szeretném adni őket.... :)
Pici alku lehet...
Hali engem érdekelne a power darabokban is eladó msn és e-mail cimem a kövi : gabofreemail.hu9@freemail.hu sürgös lenne
nekem légszürőm és szívócsionkom van csak kéne a karbi átmérőlye amit beledugsz a csoinkra!
szivocsonk 2e
légszürő kompleten 2e
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
persze
ülj rá 1 montembike-ra és probáld ki!
hello nekem sötétített plexi vagy sima kén 2008 as rs 125 höz ! akinek van írjon fontos !
nekem van
szusedli@freemail.hu
jól van
(bár szerintem nem lehetetlen egy ilyet 'rögtönözni' )
Kiváló!Irom a fiam telefonszámát ,ő ott tanul.hivd föl és beszéljétek meg a találkozót.20 4343426
szia!
komplett karbi érdekel,a hiányzó részt nem tudom én se pótolni.
írtam mailt
tuti?:)
Félreérthető voltam, és rosszul fogalmaztam, és a computer kijelzője tök sötét este. Annak kell világítania?
Szia!
HA érdekel keress meg, tudok bennük segiteni!
patvaros87@gmail.com
Üdv
hello nekem sötétitett plexi kén 2008 as rs 125 höz vagy sima ! akinek van irjon fontos !
vigyázat, a posta drága lett! Bp-i találkozás valahol?
Egy 1000-es plussz posta.
sziasztok!

keresek rs 125 höz (95' szívlámpás) következő alkatrészeket :
power nyelv (csak alut, nem vasat)
power bowdent, hibátlant
34 es karbihoz szívocsonkot, nem repedezettet
levegő szűrő szivacsot
benzincsapot, aminek működik az elektronika + tartalék funkció része
kipufogót középen felfogó gumibakot + idomtartó lemezt ami ott van azon csavaron
első féklámpa kapcsolót
kuplung bowden külső részét, jó állapotút, nem elvágottat

(és van 1 működő power motorom (mágnesem) ha érdekel valakit...)

ha valaki tud ezt-azt a felsoroltakból használtan vagy újat jó áron, arra vevő vagyok!
köszi.
hali! van 1 db phbh 28 as karbim működő, nincs agyon kopva. bár elég régi... egyetlen hiányossága -hiányzik a szivató részt lezáró kis alu dekli (az odavaló réz súber az bent van)