Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megeszi a fékolaj a jeladót nálam is ez volt kicseréled és már világít is akkor már érdemes a fékolajat is cserélned ha szétszedted
Csak azt tudom mondani hogy nagyon jól döntöttem szerintem hogy megvettem az RS-t. Nagyon jó motor. Meg a hangja amikor alig húzom neki, lassan eléri a 7 ezer körüli tartományt és megindul olyan szép lesz a hangja becsurrantok kb. Ráadásul jó idő volt ma a városközpontban 16 fokot mutatott az óra.
eladó! LEÁRAZÁS!
lábtarto konzolostol váltokaral 4e/pár
hütő csövekel együtt! 4e
elsővila 2 befogoval kormánycsutkával 8e /szet
duda 500ft
2 vilabefofo 3e
müszerfal km ora nélkül 4e
kormánykapcsolok párja 4e
oldaltámasz 2e/db
légszürőház 1e
takaroidomok 3e ! szet
2 db oldalidom 3e
sp.faridom elsőülés nélkül 4e
futura tank 3e
rs tank takaró idom 4e
olajtartály érzékelővel 1500/db
központi telo 4e/db
segédváz van sintezi és sp. 1e /db
rendszámtarto 1e
sintezit faridom lámpával 3e
sp. hátcsó lámpa 1e
aksitartó 500 ft
fordulatszámérő óra 1e
feszab ducati 5e
első féknyereg 4e
hátcso fék csővel 2 fékbetéttel 5e
hátcso sárvédő 1e
rs első sárvédő 2e
felnik: af1
sintezit 2500/db hátcsok
van gumival 7e/db
sp. hátcsó felni 4e/db
gimival 10
1 lengőkaros hátcsovilák 1e/db
hátcsó fogaskerék gumiágyab öntvényel 4e
csak az öntvény 1 e
sintezit kipu rendszer dob nélkül 3e

rotax 123:
válto 4e (2 fogaskeréksor léptetől meg minden!)
vizpumpa 2e/db
önindito 3e/db
2 blokfél 3e csapágyakkal
lánc takaró idom 500ft
gyujtásfelöli dekni 500ft
aksi tartó 500ft
pover : elktromotor 3e
felujitásra váró főtengely 1e/db
sérült henger 2e/db
zárszet 5e
kuplung komplet 6e/db
és még van jópár alkatrész!
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
facebooko
n : zsolti czeglédi
gondolkozok rajta én is hogy kihozom a hétvégén az enyémet de még nem tudom! itt a tiszántúlon nincs olyan jó idő!
Óvatosan a kavicson részen nem crossmotor ez
Én is szerintem holnap kiviszem egy kicsit megjáratom a gépet annak ellenére hogy a hátsó fékre nem világít a féklámpa de már nagyon hiányzik motorozás de legalább az elő jó:D
vigyázni kel minden motorstilus máskép reagál agázra meg midenere!

a gyorsaságit csak száraz és nem jeges utviszonyokba hanszáljuk!
Nem bírtam ki a mai napot motorozás nélkül kimentem első körömre az RS el. Sosem mentem hasonló motorral sem. Teljesen új nekem ez. Mentem az útszórás után maradt fekete kavicson nyitott a power szemem elkerekedett mert bizony nem ment egyenesen a motor hanem befickándozott a hátulja elég keményen de azért sikerült megfogni. Minden esetre érdekes eset volt. Majdnem eséssel.:) Ameddig kintvan az úton ez a fekete sz.r addig nem fogom neki húzni annyira az biztos!
Nekem is muszáj mert az én gépen is idén megy műszakira akkor több mint valószínű sajnos féklámpakapcsoló a hibás.
Elmondanám, hogy nekem az 50-es Rs emen se volt hátsó fékről féklámpám SŐT erről sincs
engem ez kisért, de több mint valószínű, hogy neked is és nekem is a féklámpa kacsoló a szar. Idén én kénytelen leszek kicserélni mert aug.-ban megy műszakira.
na meg balesetveszélyes is lehet stb, meg am sem szeretem ha valami nem jó
Sziasztok!
Eladó utángyártott vadonat új méretpontos légszűrő! (Aprilia RS 125 96-98-ig vagy az újabbakba is, ha a légszűrő méret megegyezik.
-5 mikronos szűrőréteg
-Koszfogó- és zajtompító réteggel ellátott
-Előolajozott

1500.-/db
ez engem is érdekel
szusedli@freemail.hu
a multkor irtam neked de nem reagáltál rá!?
Sziasztok!
Valakinek lenne eladó műanyag csavarja az olajbeöntő helyére?
Rotax 122 es blokkba kéne.
rs125rotax122@freemail.hu
Előre is köszönöm!
Üdv
hívtalak de nem vetted fel:(
Hello! rs 125 jó állapotú első féktárcsát keresek!nem af1 nem rs50 nem af1 50 semmi más csak RS 125 1998 as évjáratról valót!mert már af 1 é van egy csak ugye még hasonlitani sem hasonlitanak egymásra jah meg egy kicsit görbe is!
Mit írjak pontosan mire gondolsz?
ssajnos nincs multiméterem
Kicseréltem meg megnéztem fázis ceruzával hogy jó a erre nem jelzett semmit a többi jó volt kicseréltem de ugyan azt mutatta.
állóhelyzetbe és normál használatnál minden fasza csak ilyenkor csinálja amit írtam is.
heló
nekem is tdnál mondani erről párdolgot e-maiben? galathtamas@gmail.com
Húzd le a kapcsolóról a vezetékeket és tegyél rá egy multimétert szakadásvizsgáló vagy ellenállás mérő állásba és nyomkodd a fékpedált ha sípol vagy 0-át mutat akkor a kapcsoló OK.
Kicserélted a biztit, de azt is kiverte? Tehát megint új bizti kellett? Mert elég homályosan írtad le.
Sziasztok.
Egy kis segítségre lenne szükségem észrevettem hogy valamiért a hátsó fék megnyomásánál nincs féklámpa első féknél viszont igen.
Gondoltam megnézem biztosítékokat hátha valamelyik rossz, meg is néztem egyiknél jelezte hogy nem jó okés kicseréltem és ugyan úgy nem volt semmi annál is azt jelezte hogy hibás berakok másik ugyan olyat ugyan ez.
Megnéztem magát a hátsó féklámpakapcsolót nem e lazult ki vezeték vagy ázott be de semmit ilyet nem láttam hogy most a biztosíték körül lehet gond vagy vezeték vagy ne adj isten maga a kapcsoló romlott el.
Egyébként most vettem észre a héten hogy nem jó azt nem tudom hogy állásában romlott el vagy már mielőtt leraktam akkor romlott e el és nem vettem észre.
Szóval aki tud nekem ebben segíteni előre is köszönöm.
Erről a motorról lenne szó.
Köszönöm ma még felhívlak:)
erre van receptem ha gondolod de ahoz beszélnünk kell.
20/három4öt6 - száz94