uj rs 125 höz idomok eladok ! akit érdekel irjon !
fejidom lámpa:25 000 ft
jobb tökör: 4 000 ft
hasidom : 15 000 ft
hátso lámpa idomal együtt : 20 000 ft
hátso ülés 15 000 ft
index : 3 000 ft
akit érdekel írjon ! küldök képet !
Nem akarok belekotnyeleskedni, de a régebbi szériák papír alapján erősebbek. Az hogy menyit megy az közel sem csak a sportdobtól függ(az enyémnek gyári állapotban rövidebb áttéttel 140 a vége de egy 25ös géptől nem kell sokkal többet várni. A 2 személyről meg annyit, hogy szintén egy 125 motorról van szó úgy hogy megérzi.
Szeretnélek megzavarni néhány kérdéssel:D Tervezem RS125 vételét, szeretném kérdezni, hogy ha van viszonyítási alapod, erősségben hol van a régebbi szériához képest az új? Gyárival és sportdobbal mennyit megy kb? A motornak esetleges gyengéit le tudnád nekem írni? 2 személyt mennyire érzi meg? köszi:)
Sziasztok. Az RS50 fórumból néztem át ide egy kérdéssel. Azt szeretném tudni, hogy nektek van-e ilyen légbeömlő a motorotokon? Amennyiben van, és lenne valakinek egy pár jó állapotú, nem horror áron, az jelezze kérem. Előre is köszi, széles utat.
uj rs 125 höz idomok eladok ! akit érdekel irjon !
hátso ülés 15 000 ft
Szervusz!
Nem kötekedés kép íron, de szerintem félre írtad!
Minél jobbal le van tekerve a hátsó rugóstagon az anya, annál feszesebb, kisebb az útja a rugónak, ezért feszesebb lesz a felfüggesztésed, szar úton kirázza a beledet is!
Minél jobban lazítod az anyát(felfelé tekered) annál jobban puhul, nagyobb a rugóút, ezáltal jobban elnyeli a rugó az úthibákat, viszont nem érdemes teljesen fel lazítani, mert akkor tengeri betegséget kapsz a jó minőségű magyar utakon!
Nekem a teljesen betekert állástól 5 fordulatra van , és még van így is, hogy keménynek érzem egyes helyeken!
Próbáld meg egy félig letekert, és egy teljesen fel lazított anya állással!
Így már lesz elképzelésed, hogy neked mi volna a favorit!
Nem kötekedésként írtam, csak próbáltam segíteni!
Szerintem Hunter is jóra gondolt, csak rosszul fogalmazott! :D
Üdv.: Béci
bőven jó!
hátso ülés 15 000 ft
hátso ülés 15 000 ft
ÜDv
email:patvaros87@gmail.com
msn:patvaros87@freemail.hu
Üdv
KÉPET !
Magam is úgy értettem csak rosszul fogalmaztam
bocs
Nem kötekedés kép íron, de szerintem félre írtad!
Minél jobbal le van tekerve a hátsó rugóstagon az anya, annál feszesebb, kisebb az útja a rugónak, ezért feszesebb lesz a felfüggesztésed, szar úton kirázza a beledet is!
Minél jobban lazítod az anyát(felfelé tekered) annál jobban puhul, nagyobb a rugóút, ezáltal jobban elnyeli a rugó az úthibákat, viszont nem érdemes teljesen fel lazítani, mert akkor tengeri betegséget kapsz a jó minőségű magyar utakon!
Nekem a teljesen betekert állástól 5 fordulatra van , és még van így is, hogy keménynek érzem egyes helyeken!
Próbáld meg egy félig letekert, és egy teljesen fel lazított anya állással!
Így már lesz elképzelésed, hogy neked mi volna a favorit!
Nem kötekedésként írtam, csak próbáltam segíteni!
Szerintem Hunter is jóra gondolt, csak rosszul fogalmazott! :D
Üdv.: Béci
Műszaki vizsgára kell elsősegély csomag, vagy izzó készlet?