a papir az azt jelnti hogy:
kapsz 1 fővázat 2 blokfelet a megfelelő számokal ! ami a papirokba szerepel! akor kel 1 átiratás meg át kel épiteni de ha a tied 22kw akor nem kel vele foglkozni ! ez cska azoknak jó ha nincs semi papirja a motonak és igy meg lehet oldani!
de ha egyszer már megcsinálom,akkor rendesen,nem összekókánykodva akarom,meg azzal nem lennék előrébb h megveszek egy papírt,attól mág a blokkban meg a vázban ugyanaz a szám marad,és ugyanott tartok,sőt még a forgalmimat is elveszik,okirat hamisítás...
kpm be nem is gondolkoz! nekem volt amugy 1 papirok 11kw megveték 25 be és a gyereknek tropára ment a motorja és nem irata át én meg kivontam véglegesen a forgalombol
nem foglkoztam vele nem vete meg senki 1 évig árultam majdnem!
árulgatnak papirokat amugy többen !
most adtam majdnem el a motoromat,csak a vevőnek nem lett volna jó a 22kW-os papír.most azon gondolkozom hogy melyik lenne az olcsóbb és kevésbé bonyolultabb,hogy 11 kW-os legyen a papírom.januártól szigorítottak mindent,és már az ismerősöm sem meri bevállalni a leminősítést(hogy át tudja írni 11kW-ra),itt jön fel a kpm hogy átírják 11kW-ra,csak nem tudom annak a folyamatát.Ha valaki tudja írja már le,mert legközelebb hétfőn tudom őket felhívni.Vagy esetleg megoldásokat ha tudtok javasolni örömmel várom.Eddig ezek merültek fel:1.vázcsere 11kW-os rendszámosra és forgalmiban átíratni,2.bemenni a kpm-hez és leminősíttetni(+folytott kipufogó,power szett ki),csak ahhoz be kell mérni h az összes folytással 11 kW lesz-e,mert ha nem akkor ugyanott tartok mint most.Várom az esetleges ötleteket!
anyira nem vagyok bene de ha valamejket is cseréled kel 1 eredetviszga meg pontosan nyomonkövetve kel tudnod igazolni a váz vagy a blokk eredetét!
ha blokfelet cserélsz az anyira nem gáz! el lehet suvasztani füst alat! ha megfelelő az ismeretség! nekem sem az a blokk volt benne mint papirilag! és mégis jártam vele nem volt gond!
akkor a következő kérdés:ha új vázra akarom építeni a motort(blokkot),akkor az a kpm-nél hogy folyik?itt arra gondolok hogy az új vázat kell bevinni meg a blokkot?
Sziasztok! A Tuono és az Rs hátsó idom megegyezik? Ha az rs ülését szeretném rárakni az idomot nem kell kicserélni? Mert lecserélném azt a nagy tepsit hátul. Köszi a segítséget
Sziasztok!
Repedésmentes plexi kellene 96-os RS hez jó áron Vagy van vadonat új utángyártott légszűrő(1500.-) + ráfizetek 96-98 RSbe de az újabbakba is jó ha a légszűrő ugyan olyan.
hello nekem sötétitett plexi kén 2008 as rs 125 höz vagy sima ! akinek van irjon fontos !
uj rs 125 höz idomok eladok ! akit érdekel irjon !
fejidom lámpa:25 000 ft
jobb tökör: 4 000 ft
hasidom : 15 000 ft
hátso lámpa idomal együtt : 20 000 ft
hátso ülés 15 000 ft
index : 3 000 ft
akit érdekel írjon ! küldök képet !
na valakait nem érdekel valami ? alku képesek az árak !
Az nem világit vagyis ha szét szeded lesz ott egy kis izzó tuti az éghetett ki... nagy teljesítményű ledet,vagy izzót tegyél bele és akkor majd világit:)
most van két ajánlatom,mindkettő innen,pedig beírtam már egy pár helyre.
respect,ez a fórum él.
Fölvettétek a kapcsolatot?
kapsz 1 fővázat 2 blokfelet a megfelelő számokal ! ami a papirokba szerepel! akor kel 1 átiratás meg át kel épiteni de ha a tied 22kw akor nem kel vele foglkozni ! ez cska azoknak jó ha nincs semi papirja a motonak és igy meg lehet oldani!
nem foglkoztam vele nem vete meg senki 1 évig árultam majdnem!
árulgatnak papirokat amugy többen !
ha blokfelet cserélsz az anyira nem gáz! el lehet suvasztani füst alat! ha megfelelő az ismeretség! nekem sem az a blokk volt benne mint papirilag! és mégis jártam vele nem volt gond!
Repedésmentes plexi kellene 96-os RS hez jó áron Vagy van vadonat új utángyártott légszűrő(1500.-) + ráfizetek 96-98 RSbe de az újabbakba is jó ha a légszűrő ugyan olyan.
uj rs 125 höz idomok eladok ! akit érdekel irjon !
fejidom lámpa:25 000 ft
jobb tökör: 4 000 ft
hasidom : 15 000 ft
hátso lámpa idomal együtt : 20 000 ft
hátso ülés 15 000 ft
index : 3 000 ft
akit érdekel írjon ! küldök képet !
na valakait nem érdekel valami ? alku képesek az árak !
A két oldalidom a fejidommal együtt mennyibe kerül?
patvaros87@freemail.hu
Jó állapotó visszapillantó pár is eladó!
De lehet kapni nagyobb teljesítményű izzót az már jó !