Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rs125 nippon denso elektronika és feszszab . eladó 5000-per db--30 605 6883
Rendben köszi kár!
Persze botond1009@gmail.com Köszi!
ok mutatom--
pill
és ezen hol van?
sajnos csak iylen alulsó fotó van mert a havernál maradt a fele motorcuccom nála vana garázyban--
itt megtalálod a képen--
1000 kérnék érte vagy kompletten 5000 et az egész villahídért csapágyastól igaz az af1--
minnyá leugrok a csavarért--
tudsz róla képet csinálni? mennyit kérsz érte?
amugy szerintem stimmel rá mert nem acsavarokat változtatták meg hanem a villanyakat--
azt nem tudom hogy az jó e rá
szia amugy nekm af1 125 ről van---ha az is jó mert szerintem jó--
Szia
Mutass róla képet hogy lássam milyen állapotban van.
Mennyiért adod?
szia nekem van ..30 605 6883
Hello
Érdeklődnék, hogy van e esetleg valakinek eladó a képen bejelölt alkatrész?
Közben megszámoltam, és 7 van.
Nézd + a membránt! Ha a kiszerelt membránon átlátsz (akár 1 résnyire) fény felé fordítva az lesz a baj, érdemes a tömítését is kicserélni. Ha nem ez csak karbi beállításra tudok tippelni, esetleg tömítetlenségre.
Valaki nem tud 125-re 2002 évjárat első lámpát? sürgőős
Meg tudod adni az e-mailedet?
Nem nem arra gondolok , hanem ha belenézel a kipufogónyíláson a hengerbe akkor nem csak egy nagy lyukon jön ki a gáz hanem a két oldalán még van két kisebb vagy ha megszámolod a hengerben az ablakokat (nyílásokat) akkor 9 nek kell lennie a simába csak 7 van!De ha küldesz képet e-mailben azis jó! Üdv! és köszi!
Igen, ha ez alatt a powernyelv járatát érted :D hengerfejem az sajnos nincs hozzá.. ja és igen, meg tudod nézni Pesten.
szerintem engedd le nullára a benzint és utána rakjál bele 10 litert és ha 100 km-t elmész vele akkor eszik annyit de amugy biztos h nem ehet az kivan zárva! ahoyg fészbukon is mondtam---
Extrema hűtő, kiválló állapotban eladó sürgősen 10000Ft-ért.
Üdv
Halli mindenkinek ,olyan kérdésem van hogy aprilia rs 125 (1998) as-om több mint 10 litert megeszik 100 km-re szerintem ez nemrális egy 125 ccm gépre,,valaki valami ötlet mitnézek meg mittisztitsak meg ? köszönöm
Eladó!