Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello:nekem van 2db power nyelv
régi fajta=7000ft
uj fajta rotax 122-es gyári jó állapotu=12000FT
hello: 4000ft
hello. 4000ft/db
Sziasztok!
Kérdésem a következő:
2003-as RS 125 .... miéééért 140 a végeee? ARROW rendszerrel?
én tudok hibátlan bontottat 6 ezerért
Power nyelved nincs véletlenül?
fekete eke idomot mennyiért adod ?
Hali! A gyári indexeket mennyiért adod?
aprilia rs 125 2006-2010ig maradék alkatrészek:
első felni féktárcsával,alsó-felső villahid,tank,oldalidom,4db ledes index,2db ülés,segédváz,sztender,lábtartok,konzolok,első fék,hátsó fék,lengő villa,kábelköteg,blokk ház,kuplung,léptető villák,gyujtás,power,karbi,fogas kerekek,lánc,farokidom,
kormány kapcsolok,zárszett, fejidomtartó,kuplng kar-konzolal
kormánycsővek-........stb
helló
nekem van 1 magyar okmányom!
11kw csak átiratni kel !
adom a vázat is és a blokfeleket is és bene a jo számokal!
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
olcson odadom
szia---- ittvan a kpm nek annak az osztálynak a száma ahol egy rendes asastól 1 perc alatt megtudod h mi kell és mi nem mielőtt még olyan papirokat is összeszedsz amik nem is léteznek---06 96 511 -528 sok sikert-
ennyi a maradék cuccom rs 125 rotax 122 höz pár száz forintért odaadom darabját--30 605 6883
én úgy tudom, hogy kell hozzá az összes adásvételi ami magyarországon átment a motorral illetve a legelső adásvételi is amit a magyarországi vevő kötött az olasz eladóval.úgy emlékszek ezek 100% hogy kellenek
Olyan gondom lenne, hogy vettem egy Aprilia Rs-t 125 és kellene levizsgáztatáshoz valamilyen import papír okmány hozzá és én csak adásvételit kaptam hozzá! De leszeretném vizsgáztatni valaki nem tud e-mailben egy ilyen kinézetű lapot elküldeni nincs valakinek? Számokat át íratnám a papíron és letudnám vizsgáztatni! Köszönöm előre is a segítséget!
Eladó a '95-ös Rs 125 Extremámból való Rotax 123 komplett blokkom, szuper állapotban.ára 60.000. (nem fix ár,de nem szeretnék sokat engedni,mert tényleg szép állapotban van). karbi,gyújtás,és power motor nélkül. Ideális 50-esként használóknak.Gyere el és nézd meg , megegyezünk.Üdv: rs_cuccok

Elérhetőség: 06209807346
rs_cuccok@hotmail.com
VAn jó állapotúm keress meg emailon:
patvaros87@gmail.com
Üdv
igen az enyém egyébként pont '95-ös :D
az újabbak azok 122-esek.gondolok ezekre a dongó végűekre. de az enyém az 123-as.
értem mondjuk volt egy ilyesmi selytésem mert nekem volt több 90 es is meg ogy 99 rs em és más blokk volt benne
de régen volt akkor még nem figyeltem rá..de most már akkor okés
-volt
Asszem '95-ig volt 123-as volt.
az rs az nem 122 es blokkos?
Sziasztok! Rotax 123-as blokkhoz keresnék bendixet! RS 125-höz kellene.
30 605 6883 gabor8181@freemail.hu gábor
Hello
Add meg az email címed a részletek miatt.