szia
gabor8181@freemail.hu címre ha írsz akkor tudok segítteni szerintem gumikban mert most jött egy újabb gumiszállítmány......30 605 6883
vagy afacebukon megtalálsz.....CSEHI G.
Sziasztok!
Eladósorba fog kerülni (már amúgy is így volt tervezve) autóvásárlás miatt, de sajna a múlthéten megszorult (szerencsére nagyobb baja nemlett, kihűlés után beindult és mintha semmi baja nemlenne, a szerelő is aztmondta hogy mehetek vele csak + olaj és a hosszú távokat/hajtépést hanyagoljam), de így nem tudnám jó szívvel eladni... Szóval szerintetek ezek közül melyik a legszimpatikusabb alternatíva:
1. Így hagyom és beírom a hirdetésbe -nyílván egy 50-essel olcsóbban adva- (gondolom ez a legesélytelenebb, én biztos nem vennék ilyen motort)
2. Megcsináltatom, és úgy hirdetem meg hogy 0 km hengerszett, te járathatod be
3. Megcsináltatom és én járatom be, és eladom mondjuk 1000km-rel
Vagy ha van jobb ötletetek, akkor szívesen hallom
Előre is köszi!
Van kompresszió viszony és sűrítési végnyomás, két teljesen különböző dolog. Te amit mértél az végnyomás, és a 7,5 bar az normális. Meleg motornál és teljes gáznál kell mérni.
rendben----én szerelőtől hallottam h 2 századonként...értem akkor van ezis azis csak mert nekem rsben 54.00 volt egy másik bontottban meg 53.98 azért írtam ezt a két számot--
Amal sem komplett gyujtás hibátlan müködik 35000Ft
surnew@citromail.hu
gabor8181@freemail.hu címre ha írsz akkor tudok segítteni szerintem gumikban mert most jött egy újabb gumiszállítmány......30 605 6883
vagy afacebukon megtalálsz.....CSEHI G.
Küldj nekem is e-mailt.
Thx.
07.03 as Spains NO.1 replika, Jolly Moto rendszerrel... részletekbemenően hnap küldök e-mailt ;)
30 605 6883
Eladósorba fog kerülni (már amúgy is így volt tervezve) autóvásárlás miatt, de sajna a múlthéten megszorult (szerencsére nagyobb baja nemlett, kihűlés után beindult és mintha semmi baja nemlenne, a szerelő is aztmondta hogy mehetek vele csak + olaj és a hosszú távokat/hajtépést hanyagoljam), de így nem tudnám jó szívvel eladni... Szóval szerintetek ezek közül melyik a legszimpatikusabb alternatíva:
1. Így hagyom és beírom a hirdetésbe -nyílván egy 50-essel olcsóbban adva- (gondolom ez a legesélytelenebb, én biztos nem vennék ilyen motort)
2. Megcsináltatom, és úgy hirdetem meg hogy 0 km hengerszett, te járathatod be
3. Megcsináltatom és én járatom be, és eladom mondjuk 1000km-rel
Vagy ha van jobb ötletetek, akkor szívesen hallom
Előre is köszi!
http://www.kepesmotor.hu/april...
Pedig bizony a nicasil is kopik nagyon kicsit de kopik.