Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De van,már telefonáltunk is,de valahogy nem sikerült megbeszélni.Még mindig megvan a km óra meghajtó.
szia! eseleg más cuccod nincsen még extremához mondjuk km meghajtó?
km meghajtód van esetleg? ára?
Valakinek rendszámos Rs váz nincs eladó?
felkenődött oxidréteg jót fog tenni a nicasilnak
Arrow kipufogó, hibátlan állapotban 30000Ft
Amal sem komplett gyujtás hibátlan müködik 35000Ft
hibátlan A-s méretű nicasilos Polini hengert cserélnék gyárira!
surnew@citromail.hu
szia
gabor8181@freemail.hu címre ha írsz akkor tudok segítteni szerintem gumikban mert most jött egy újabb gumiszállítmány......30 605 6883
vagy afacebukon megtalálsz.....CSEHI G.
150 es gumit keresek!
Szia!
Küldj nekem is e-mailt.
Thx.
huh ha 2007 es akkor hagyjuk azthittem öregebb annyi pénzem nincsen ám---de azért köszi--
Hali!
07.03 as Spains NO.1 replika, Jolly Moto rendszerrel... részletekbemenően hnap küldök e-mailt ;)
mid van és mennyiért? gabor8181@freemail.hu ra képet és árajánlatot írj nekem légyszives---köszi
30 605 6883
Sziasztok!
Eladósorba fog kerülni (már amúgy is így volt tervezve) autóvásárlás miatt, de sajna a múlthéten megszorult (szerencsére nagyobb baja nemlett, kihűlés után beindult és mintha semmi baja nemlenne, a szerelő is aztmondta hogy mehetek vele csak + olaj és a hosszú távokat/hajtépést hanyagoljam), de így nem tudnám jó szívvel eladni... Szóval szerintetek ezek közül melyik a legszimpatikusabb alternatíva:
1. Így hagyom és beírom a hirdetésbe -nyílván egy 50-essel olcsóbban adva- (gondolom ez a legesélytelenebb, én biztos nem vennék ilyen motort)
2. Megcsináltatom, és úgy hirdetem meg hogy 0 km hengerszett, te járathatod be
3. Megcsináltatom és én járatom be, és eladom mondjuk 1000km-rel
Vagy ha van jobb ötletetek, akkor szívesen hallom
Előre is köszi!
Sziasztok! Valakinek van egy km meghajtója ? rs 125 extremába kellene SOS
igen, poweres
hello. email cim:spmito@freemail.hu
Jah.. meg hogy hőszenzorod van-e a hengerfejfedélre 2006 -osra? Vagy akár másnak ha lenne OLCSÓN dobjon elérhetőséget!
Ha kitudnál segíteni pár kérdésre válaszolással köteggel kapcsolatban, akkor nagyon valószínű érdekelne. Adnál egy e-mail címet?
Van kompresszió viszony és sűrítési végnyomás, két teljesen különböző dolog. Te amit mértél az végnyomás, és a 7,5 bar az normális. Meleg motornál és teljes gáznál kell mérni.
Senki se tudja?
rendben----én szerelőtől hallottam h 2 századonként...értem akkor van ezis azis csak mert nekem rsben 54.00 volt egy másik bontottban meg 53.98 azért írtam ezt a két számot--
századonként van dugó, enyémben 53,99-es van.
Pedig bizony a nicasil is kopik nagyon kicsit de kopik.
Köszi én is valahol erre felé gondolom a hibát.