Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rajta van a power minden szikra is van minden de nem akar indulni
aprilia rotax 122-es blokk bontott alkatrészei eladók:
érd:spmito@freemail.hu
Csavarok nélkűl, mert nekem sem sok van már meg de csavarboltba 1000ft-ből megvan minden.
18 ért odaadod minden cak pakk?csavarok rögzítések meg stb
hát én használtan tudok 15 ért :S
Énis tudok újat annyiért de nekem olcsón kellene használt:D nem megy jobban annyi csak hogy ezzel folyamatosan nyit nem csak egy ponton ha jól tudom.
hát ha kell 15 000 be tudok szerezni ! de ak evvel jobban megy a motor ?
Nekem még Rx-be volt Pnehumatikus, igen kell egy jukat fúrni és oda rárakni, ez egyszerüb az elektromosnál ez nem romlik el csak ha ki lyukad a membrán benne. Ha van valakinek megvenném..
hello nekem egy motor szerelö azt mondta h a powerböl 2 vérzió van van az elektromos meg a membrános ! ki hallot már a membránosról megkell furni a hengret oda berakják és ugy megy ? aki hallotmár elröl az irjon már h meik a jobb !
a kipuff helyén jóhogy nyomja a levegőt, az baj lenne ha nem nyomná, ettől be kell indúlni, a pover rajta van? Mert úgy már lehet nem indúl be..
Polini hengerből csak egy féle van vagy van külön 122-123-as-ra? Előre is köszönet :D
Eddig még nem kaptam meg de remélem át jön majd mert citromailnál nem lehet tudni, azért mégegyszer a cím: r.martin93@citromail.hu
Elküldtem a képeket az email cimedre.
te mit kapsz? én raktam össze -.- de ha ilyen bunkók vannak itt mint te akkor sok segítséget nem várhatok szopódj meg
Szerintem azért nem indul mert nincs rajta felnicsík. Vagy lehet hogy a vezérműtengelyt kifelejtettétek belőle és az a baj.
Helló az létezik hogy azért nem indul a motorom hogy nincs rajta kipufogó? most lett öszerakva szikra minden és ahogy forgatom leng kereket kipufogó helyén a hengernél nyomja kifele levegőt létezik h ezért nem indul?
merre fele laksz?
tudok adni.
ms1964@freemail.hu
Nekem van, keress meg emailon:
patvaros87@gmail.com
Helló. Valaki megtudná mondani hogy milyen hosszú az rs-nek a villanyaka pontosan ha kérhetném. Nagyon megköszönném.

Címem.: steci06@t-online.hu
Rotax 123-hoz keresek gyujtás állorészt!
jeladó és vizpumpa ill olajpumpa van már csak meg.. a képről...30 605 6883 jeladó 2500 ft
SZIASZTOK ELADÓ CUCCOSOK..30 605 6883 rotax 122 blokkhoz gabor8181@freemail.hu
eress@citromail.hu vagy 30 488 25 47