nézd mega bovdent hátha szorul valahol...pl a povermotort nézd meg hogy könynen nyit e vagy lehet hogy abovden kivan szörösödve és akad valahol...valami oka csak van a késői nyitásnak---
hát ott méresd meg meg azzzal akinekl van--pl motorszerelő is megtudja mérni mert a nicasilos henger az nem kopik az direkt azért iylen anyag hogy adugót cseréld ne ahengert szóval elég ha adugót méred meg és 2 századonként meg tudsz túlméretet vennipl 53,98--utána következő 54,00 megkell nézned a dugódra írt méretet és méresd hozzá az átmérőjét---ha veszel új dugót akkor azon ugyis lesz új gyűrű---
Azt akarnám megtudni hogy az 50 -es és a '25 ös 2006 utániaknak a műszerfala egyezik-e?
Kéne nekem egy bekötési rajz (természetesen 125 öshöz) ha valakinek lenne azt nagyon meghálálnám!
aham, de nekem 7,5.. néztük a hengert dugót és ez mind jó, akkor tudnál valami ötletet adni miért lehet ilyen kevés kompresszióm? talán a gyűrűk rosszak a dugón?
épitettemmár egypár ijen mocit de ez megsz..at.sehogy sem akar jólenni
ajóember akitöl vettem eldobtaa légszűrő házat és azonkivűl h orbitálisan nagy hangja volt még zabált is.mostmár van rajta ház.meg másik fő fúvoka de még mindig furcsa.hol soknak érzem hol kevésnek az anyagot.fogyasztást még nemtudom.a benzinszint biztos hogy jó!ma meglestem.az tuti jó.fúvóka készletet nemtudja esetleg valaki h honnan lehetne beszerezni?
sziasztok! valaki megtudná mondani nekem mekkora kompresszió kell hogy legyen egy 94 es rs 125 nek? multhéten mértem és 7,5 volt, nemtudom ez jó e ,vagy rossz e:)válaszotokat előre köszönöm
szia.......a benzinszintet ha nem is írják akkor is tudni fogod mert ahogyan leszeded a karbis alsó részét....akkor a tetejétől kb 1 cmre vagy valahol ki van emelve valamivel az oldalától.....van egy olyan része a karbinak ami nincsen síkban az oldalával....sajnos nemtudom így elmondani de ha egy kicsit értesz hozzá akkor ugyis tudod miről beszélek....vonallal nem is de valahogyan látod hogy hol van a benzinszint.........ha azt belövöd és jó a gyujtásod-fuvókák-szűrőd-gyertyád akor jónak kell lennie--
sziasztok!olyan kérdésem lenne h valaki nem e tudna segíteni nekem van egy 26-os dellorto karbi a mocimon egy rx 125 ös power nélküli változat.bekéne állitanom a benzinszintet néztem a gyári dellorto lapot de ott semmit nem ir a beállitásokrol.nehezen akar indulni a gép és menetközben nagyon rángat kb 8 ezres fordulaton.eddig egy direktszűrő volt rajta meg nagyobb fő fúvóka minden visszacserélve gyárira.csak a beállitásokat kéne megtudnom. valaki ha tud segitsen vagy mondjatok egy szakit aki belőné nekem. köszi!
A power szelep iszonyatosan későn nyit ki szinte fúl gázon csak és akkor is nehezen.A csuszka részt már kitisztítottam tehát az jó.Mi lehet a gond?
Azt akarnám megtudni hogy az 50 -es és a '25 ös 2006 utániaknak a műszerfala egyezik-e?
Kéne nekem egy bekötési rajz (természetesen 125 öshöz) ha valakinek lenne azt nagyon meghálálnám!
6000ft
amugy az italmondo bt ből vagy citibikeboltból tudsz rendelni a mocidhoz cuccot a karbiba.. 06 96 415 195
ajóember akitöl vettem eldobtaa légszűrő házat és azonkivűl h orbitálisan nagy hangja volt még zabált is.mostmár van rajta ház.meg másik fő fúvoka de még mindig furcsa.hol soknak érzem hol kevésnek az anyagot.fogyasztást még nemtudom.a benzinszint biztos hogy jó!ma meglestem.az tuti jó.fúvóka készletet nemtudja esetleg valaki h honnan lehetne beszerezni?