Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

heló
le kel folytani a motort! hogyha netalántán bevinék kpm vizsgára akkor ne menyen semit csak mint 50ccm -s gép!
vagy arol ugyis küldenek értesitést ha beviszik kpm vizsgára!
vagy szerezni kell bele 1 50-es blokot!csak ott meg a motorszámal lene gond
heló
trafónek hivják az a alaktrészt!
tudok szerezni !
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
sziasztok!

94 es rs em van, és sajnos elromlott a bombina rajta, nem tudom magyarul hogy mondják, de az a kis doboz, ami adja a gyertyának az áramot! Na szóval próbáltam bontóban nézni, újonnan, de mind 95 ösig találtam, az meg nem megy rá, mer az enyémbe 4 kábel megy, 95 től meg már 5-6:S és az lenne a kérdésem hogy valaki nem tud e eladót?:S előre is kösz!
hello szerintetek vegyek egy 50 es alváz számot ugy meguszom ha megálit vagy ugy mégjobban megbasznak ? uj rs hez !
Sziasztok!

Keresek RS 125-höz ('02) baloldali távtartót a hátsó kerékhez. https://www.apriliayorkshire.c... A képen a 3 alkatrész. Vagy, ha valaki tudja a méretét az is jól jön.
szia--majd írd le fórumra hogy mi lett a vége a sztorinak:) köszi
Van 125/50 fórum, ott tájékoztathatnak a jogi következményekről, de ugye te se gondoltad komolyan, hogy egy akkora gépről mint az RS egy rendőr elhiszi, hogy kismotor?
Nyilván a vázszámból már lesz bukás, biztositás stb... Apriliánál már szemet szúr a kipufogó a bal oldalon, egyből. Ha tájékozottak a rendőrök, akkor végképp.
bocs--mond azt hogy nemtudtad hogy 125 ös--így akartam mondani---szóval mond azt hogy te ugy tudtad hogy 50 ccmes
én csak annyit tudnék neked mondani hogy mond azt hogy nemtudtad hogy 50 es--én egyszer tanu voltam eg yiylennél..tudtam hogy 125 ös amoci és ahevromat is megcsípték de én voltma papiron a tanuja---
megkérdezték hogy mit tudok a motorról....mondtam hogy ugytudom 50 es--amugy 125 volt--
ez kb 8 éve volt akkor kapott 40 000ft büntetést --de olcsón meguszta--
szerintem 50 000 minimum amit kaphastz okirathamisíttásért és plusz ami rá jön--forgalmi nélküli motor--jogsi nélkül mert gondolom nincsen rá 125 ös jogsid--
szóval pajtti ezt nem úszod meg--ha már afeljelentélst megteték véged van--
ezért nem értem mire jó spórolni a köbcentikkel----------
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy állitottak már meg valakit 125/50-el? Pár napja A lakhelyemtől nem messz(Budapest) megálítottak motoros zsernyákok. Feljelentést kaptam amire felirták a motor és vázszámot is. 2001-es Rs-em van amit 50-esként használok soha nem volt még itthon forgalomban.(Lefotozták a motort is, meg megállapitották ott a helyszinen hogy nem 50-es, mert tudták hogy mit nézzenek a motoron) Járt már valaki igy? Kérném aki járt már igy, vagy ismerőse hogy mit lehetne tenni ilyen esetben!
Előre is köszönöm mindenkitől
szia bemész egy autósboltba és veszel benzincsövet--
km spirált pedig real motorcentrumból celdömölkről tudsz rendelni vagy italmondo bt ből..mindkettőt megtalálod googléban---tudod aza kereső valami
Nekem is jóljönne egy km er spiráll 98 as apriliám van :)
És nincs ötletettek honan vegyek a benzintartályból kilyövö slágot ? mert kikéne cserélni folyik belöle a cucc :=(
Hali.
Valakinek nincs jó álapotú km-spirálja elfekvőben?Már a másodikat törte el ma este Akinek van szoljon .99es rs-hez kellene.Köszi.
Arrow kipufogó Rs Extrema-ról, rotax123-as blokkal szereltről. Hibátlan állapot!
érd.:
patvaros87@gmail.com
06303207630
Hát igen ez tart igazából vissza
nekem van egy nagyon szép állapotú, baráti áron

aprilia011@freemail.hu -ra írj és megbeszéljük
Eladó egy rotax 127-es blokk.Minden porcikája fel van újítva csak össze kell rakni.A blokkközép fémig letakarítva a balos dekli újra porfestve és polírozva.Rave hengerrel és hengefejjel.Új csapágyak,új szimeringek.A blokk mindenestől 40ezer ft.Érdeklődni csak emailba vagy msnen:farkasgyorgy4@freemail.hu
hello valakinek nincs arow szetje aprillia rs 125 höz ? érdekelne !
Köszi ha valakinek nemlessz mind2 megkereslek :)
Háth tudom :D ezért kérdeztem hátha van valakinek . Időközben szükségem lett egy olajpumpára is :(
italmondo.hu, bár kicsit húzós az ára.
Fuvit tudok adni.
28 as delortoba kéne nekem 266 os tűsfúvóka (kehelycső) meg 120 as főfúvóka .
Halli mindenkinek,,,már 2.napja vesszem észre ,hogy reggelente olaj csepeg a motorbóll,,,megnéztem belülröl szerintem a karburátorból jön az olaj,,és a kipufogóra csöppen rá és onan alá ,,vigyem el szerelőhöz ?
ELADÓ RS 125! 2005 ÉVJ.,KITŰNŐ ÁLLAPOT!

http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rs-485046
3