Rotax 122 es alaplapomat elcserélném rotax 123 asra----sürgős volna--adok mellé ajándékba egy rs oldaldeknit a képen látható tárgyakból lehetne választani esetleg még valami ha a dekni nem kell........30 605 6883
Helló!
A power miatt ajánlott a gyári 9 Ah-s akku, ha veszel figyelj a pólusokra, hogy be tudd majd tenni a helyére. Márkából csak a Yuasa-val és a PowerRoad-dal van tapasztalatom. A Yuasa drága, de sokáig is bírja, érdemes ezt választani. Nekem most PowerRoad van benne, viszonylag olcsó volt és már több, mint 2 éve bírja.
Hellósztok!
Az lenne a kérdésem, hogy milyen aksit ajánlanátok az Rs 125-be? Esetleg milyen AH-st használtok? Aksi vásárlás előtt állok ezért is érdeklődök.
Előre is köszönök minden választ!
mennyit adnál érte?
( a henger belső falán karc van, ezért fúrni kell! , de ezen kívül az egész szó szerint olyan, mint az új, ezt motorszerelő mondta!)
Nekem van egy pattant hengerem rotax123-asra nicasilos mindenki belátásra bízom felrakja-e én tuti megpróbálnám mondjuk egy olcsóbb dugóval tudok benne segíteni 15körül METEOR.
Szervusz!
Nekem van 2 rossz hengerem, hüvelyezésre szorul!
Minden komplett cucccal, akár több motorikus alkatrészt is tudnék érte adni ha neked úgy megfelel!
Az én gyűrűm megadta magát, eltört, de még nem szedtem szét, nem tudom mi a pontos baja!
De van egy másik ugyan így törött gyűrű miatt leselejtezett hengerem is!
Ha érdekel akkor keress meg elérhetőségeimen, és megbeszéljük!
Üdv.: Béci
Ugyanolyan mint ami a képen van hibátlan állapotban, de ha érdekel küldök képet.
e-mail: nagy122@freemail.hu
A power miatt ajánlott a gyári 9 Ah-s akku, ha veszel figyelj a pólusokra, hogy be tudd majd tenni a helyére. Márkából csak a Yuasa-val és a PowerRoad-dal van tapasztalatom. A Yuasa drága, de sokáig is bírja, érdemes ezt választani. Nekem most PowerRoad van benne, viszonylag olcsó volt és már több, mint 2 éve bírja.
Az lenne a kérdésem, hogy milyen aksit ajánlanátok az Rs 125-be? Esetleg milyen AH-st használtok? Aksi vásárlás előtt állok ezért is érdeklődök.
Előre is köszönök minden választ!
További jó estét!
( a henger belső falán karc van, ezért fúrni kell! , de ezen kívül az egész szó szerint olyan, mint az új, ezt motorszerelő mondta!)
16-os első lánckerék: 1500-
15-ös első lánckerék: 1500-
lábvédők: 1000-
fogaskoszorú: 2000-
kipufogócsonk: 1000-
indexrelé: 1000-
rendszámtábla világítás+ prizma: 1000-
kipufogógáz visszavezető: 2000-
könnyített lendkerék: 10000-
polini karbon membránlapok 0.4mm 4000-
arrow rendszer: 50000-
fejidom: 2000-
ülés alatti idom: 1000-
Dunlop D209GP 2008. 30 heti gumik (közepén még rajta a forma leválasztó réteg, széle 3mm) :30000-
Rotax FR125 dugó 54.00 (kb 2000km) tűgörgővel, csapszeggel: 8000-
aprilia011@freemail.hu
(fórumon ne is írjatok menrt nem irok vissza üdv )
ár aluképes
24-es Dollerto karbit keresek nem tudom van-e vkinek elfekvőben vmilyen motorról. Nem RS-re menne.
vessetek rá 1 pillantást légyszíves
http://www.kepesmotor.hu/april...
Nekem van 2 rossz hengerem, hüvelyezésre szorul!
Minden komplett cucccal, akár több motorikus alkatrészt is tudnék érte adni ha neked úgy megfelel!
Az én gyűrűm megadta magát, eltört, de még nem szedtem szét, nem tudom mi a pontos baja!
De van egy másik ugyan így törött gyűrű miatt leselejtezett hengerem is!
Ha érdekel akkor keress meg elérhetőségeimen, és megbeszéljük!
Üdv.: Béci