Valaki nem akar power elektronikát cserélni?
Nekem lenne egy 8300-as amit kisebbre cserélnék (7100 vagy 7300). Természetesen működik jelenleg is a motoromba van.
Csakis csere érdekel.
Bontom 2004-es Tuonomat, amit a 125 -ös RS-sel kb 99 %ban megyegyezik, a motor 10 000 km-t futott, kiváló esztétikai állapotban van! Ha kell valami, akkor az mb1994@freemail.hu címen elérsz!
És szerintetek megéri Rs 125 venni?
Nekem nagyon tetszik és haverom is mondja,hogy jól megy.
De mondták már azt is,hogy sokat kell rá költeni meg,hogy többet javítod mint mész vele.Mert én most szeretnék venni egy Rs-t és jól jönne pár tanács.
Gyerekek!.. 2007es Rs 50 és 125 között van-e különbség.. Külsőleg gondolom.. Egy Kasztnija van a 2-nek?.. Úgy hallottam régebben, hogy külsőre ugyanazok.. De mintha a 25ös nagyobb lenne külsőre.. meg talán a tank is más rajta..
az a legbiztosabb ha teletankolod az üres moci tankot aztán pontos számot kapsz---ennél jobbat nemtudok ajánlani,ha valamit nem tudsz---akkor le kell mérni--
Én még keveset nem nagyon etettem meg vele.....
Jó lenne tudni, hogy akkor végül is mennyi a tank tárfogata. Mert vagy nagyon sokat eszik az enyém vagy akkor nem annyi a tank amennyire én gondolom! Gömb Rs-ről valakinek pontos infó hogy mennyi üzemanyag fér a gyomrába? Saját tapasztalat jobb lenne papíron én is tudom
Nekem lenne egy 8300-as amit kisebbre cserélnék (7100 vagy 7300). Természetesen működik jelenleg is a motoromba van.
Csakis csere érdekel.