Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó Rotax 123 alkatrészek!
komplett blokk, gyújtások, főtengelyek, kuplungok, váltók...stb

Af1 Sintesi és Af1 Futura alkatrészek!
komplettan , bontva több db van!
idomok, vázak, villák, teleszkópok, fékek....stb

egy kis ízelítő képekben..

orozoli2002@yahoo.com
30/435-1769
rájjöttem hogy nincs rajta :D vennék én csak nehéz mert Szlovákiában lakok :P
Szervusz! Kezdjük az elején!:D
A km meghajtásod az első kerék tengelyén helyezkedik el!
Abban van a km spirál egyik vége rátekerve, a másik pedig a km óra hátuljába!
ha rajta ülsz a motoron, akkor a bal oldalán találod meg a meghajtást is, és ha van rajta akkor a spirált is!
Ha nincs rajta, akkor viszont venned kell rá!
Üdv.: Béci
Talán a km/h óra körül, pl mögötte kellene keresni, van rá valamennyi esély, hogy ott fogod megtalálni.
28-as dellorto PHBH RD komplett jó állapotú 8000FT
Amal sem komplett gyujtás, tökéletesen müködik, ára:35000Ft
Megkérnék valaki ,hogy aprilia rs 125 (1998)) -em en nemmegy a km-óra kerresem a spirált de nemtalálom sehol igaz nemszedtem le a fejidomot,, azt szeretném kérdezni hogy honnan kell hogy kijöjjön ? esetleg valaki eltudna magyarázni megkösszöném
kuplungbovdenem van ha kel
de jó lenne, adtam elérhetőséget is, msn re felbirsz venni? cimem: capa2@yunord.net hivni azért nem tudlak mer nem Magyar o. lakom... ha nincs msn ed marad az email...
az e-mail-em daniel0116@freemail.hu
az a lényeg hogy leszívta teljesen az aksit és nem tudja betekerni de bese tudom lökni mert szorul a hátsó kerék nem forog de viszont mikor leállt gurultam a motorral és most nem értem miért nem forog és nem indul be!?
hali valaki segíthetne hallottam olyat hogy az olajdeknit nem muszáj leszedni a kuplungbovden cseréjéhez valaki adhatna ötletet hogy lehet ez
halli valaki nemtudna képet csinalni hogy honnan indul ki a km er spiráll ? mert én kerestem a takó allat de nemlátam sehol :(
Hali!

Rotax 122es komplett blokkot nem tud valaki?
nekem van írj mailt.t
Van powered?
150 60 R17 gumit keresek olyat amivel műszakin is gond nélkül át megy
Először is írd le normálisan hogy mi baja, mert ebből nem lehet kivenni!
Úgy már én is jártam, hogy össze vissza írta ki a hőfokot, annyi baja volt hogy lecsúszott a vezeték a hőgombáról. Megigazítottam fogóval rányomtam és cső. Jó is! A többit a leírásod alapján meg nem nagyon lehet megmondani...
tudsz adni e-mailt ?
Segítség kéne nagyon gyorsan mentem a motorral és bedadogott a power és váltakozott a hőfok hogy cold 74 fok és utána teljesen beadadogott és leállt aksit is teljesen leszívta és bese lehet tolni mintha megszorult volna ilyenkor mi van?
Nekem van,az miért nem jó?
aprilia rs 125 94 hez vennék 4 kábeles trafót!
Helló Mindenkinek! 2000-es Aprilia RS 125-höz kellene nekem egy km/h spirál és egy jobb oldali visszapillantó ! Válasz jöhet ide vagy akár az e-mail címemre is ami kotelesjanos@citromail.hu ! Köszönöm előre is !
Csepp és folyásmentes, hibátlan első teleszkóp eladó. Villabefogokkal, csutkákkal, keréktengellyel, és persze a villák. Ára:20000Ft.
95-ös gépböl származik, elvileg jó az újabbak-ba is!
(Igény esetén tudok hozzá adni féket,kapcsolókat...stb)
érd.:
patvaros87@gmail.com
06303207630
39es hátsó lánckerék: 3000-
16-os első lánckerék: 1500-
15-ös első lánckerék: 1500-
lábvédők: 1000-
fogaskoszorú: 2000-
kipufogócsonk: 1000-
indexrelé: 1000-
rendszámtábla világítás+ prizma: 1000-
kipufogógáz visszavezető: 2000-
könnyített lendkerék: 10000-
polini karbon membránlapok 0.4mm 4000-
arrow rendszer: 50000-
fejidom: 2000-
ülés alatti idom: 1000-
Dunlop D209GP 2008. 30 heti gumik (közepén még rajta a forma leválasztó réteg, széle 3mm) :30000-
Rotax FR125 dugó 54.00 (kb 2000km) tűgörgővel, csapszeggel: 8000-

aprilia011@freemail.hu
A blokk szempontjából totálisan mindegy, hogy honnan jön ki, nem értem miért fontos ez.