Szervusz! Kezdjük az elején!:D
A km meghajtásod az első kerék tengelyén helyezkedik el!
Abban van a km spirál egyik vége rátekerve, a másik pedig a km óra hátuljába!
ha rajta ülsz a motoron, akkor a bal oldalán találod meg a meghajtást is, és ha van rajta akkor a spirált is!
Ha nincs rajta, akkor viszont venned kell rá!
Üdv.: Béci
Megkérnék valaki ,hogy aprilia rs 125 (1998)) -em en nemmegy a km-óra kerresem a spirált de nemtalálom sehol igaz nemszedtem le a fejidomot,, azt szeretném kérdezni hogy honnan kell hogy kijöjjön ? esetleg valaki eltudna magyarázni megkösszöném
de jó lenne, adtam elérhetőséget is, msn re felbirsz venni? cimem: capa2@yunord.net hivni azért nem tudlak mer nem Magyar o. lakom... ha nincs msn ed marad az email...
az e-mail-em daniel0116@freemail.hu
az a lényeg hogy leszívta teljesen az aksit és nem tudja betekerni de bese tudom lökni mert szorul a hátsó kerék nem forog de viszont mikor leállt gurultam a motorral és most nem értem miért nem forog és nem indul be!?
Először is írd le normálisan hogy mi baja, mert ebből nem lehet kivenni!
Úgy már én is jártam, hogy össze vissza írta ki a hőfokot, annyi baja volt hogy lecsúszott a vezeték a hőgombáról. Megigazítottam fogóval rányomtam és cső. Jó is! A többit a leírásod alapján meg nem nagyon lehet megmondani...
Segítség kéne nagyon gyorsan mentem a motorral és bedadogott a power és váltakozott a hőfok hogy cold 74 fok és utána teljesen beadadogott és leállt aksit is teljesen leszívta és bese lehet tolni mintha megszorult volna ilyenkor mi van?
Helló Mindenkinek! 2000-es Aprilia RS 125-höz kellene nekem egy km/h spirál és egy jobb oldali visszapillantó ! Válasz jöhet ide vagy akár az e-mail címemre is ami kotelesjanos@citromail.hu ! Köszönöm előre is !
Csepp és folyásmentes, hibátlan első teleszkóp eladó. Villabefogokkal, csutkákkal, keréktengellyel, és persze a villák. Ára:20000Ft.
95-ös gépböl származik, elvileg jó az újabbak-ba is!
(Igény esetén tudok hozzá adni féket,kapcsolókat...stb)
érd.:
patvaros87@gmail.com
06303207630
komplett blokk, gyújtások, főtengelyek, kuplungok, váltók...stb
Af1 Sintesi és Af1 Futura alkatrészek!
komplettan , bontva több db van!
idomok, vázak, villák, teleszkópok, fékek....stb
egy kis ízelítő képekben..
orozoli2002@yahoo.com
30/435-1769