Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló a munkahengerről érdeklődék h meg e van és h tudsz e küldni képet :) előre is köszi balázs
hello megvan még a váltónál lévő lábtartó?
Hello valakinek nincs eladó váltónál lévő lábtartó
szia b ricsi az italmondó bt nél a fék és kuplung karok az 1500 ft újonnan amugy...csilli-villi
keresek púpos rs-re fék, kuplung, váltókart, fékpedált. Lehet javított, csúnya is.
Most nézem, tényleg akkora, hát inkább kisebb érdekelne.
nem 8400as? azért adnék egy 7800 ast
oksi:)
oúú akkor tárgytalan-- bocs
2007
huh 99 es rs van nekem--nemtudom neked myieln évjáratú kell,
?
Akkor annyit mondj meg, légyszi, hogy személyes átvétel lehetséges-e, és hogy az anyaga megegyezik-e a hátsó ülésével..?! Előre is köszi!:)
szia nincs msn m
bocs
Vegyél fel msnre pls.. kelemendani@freemail.hu..
előre? tőlem!
2500ftért--
30 605 6883
Sráácok.. Fekete ülést honnan lehet rsre szerezni?..
Bocs elsö motorom,,, nemrég használom sajnálom
szerintem fordulj szerelőhöz h egy biztosíték üzemképességnek a megállapítása problémát okoz.

Nemszemétkedés, csak jobban jársz.
hibátlan frissen honolt 160-as nikasilos polini hengert cserélek gyári 125-ös hengerre!(henger, hengerfej,víztérfedél) Az érték egyeztetés állapottól függ.Érdekel fúrásra, honolásra szoruló is!Írj! surnew@citromail.hu
Ez lehet ? mert ebbe elvan törve a száll kék 15 van ráirva
Nézd meg hogy a szál bennük nem olvadt-e el.
Biztositékon mit nézek ? ha gond van akkor mitkell hogy észrevegyek ?érintkezésröl mire gondolsz ?
Biztositékokat nézd meg illetve leeht akár egy kisebb érintkezési hiba is.
Halli mindenkinek nagy gondom van aki tud segitsen létszives,,
Szóval városban szemafor elöt nézem a muszerfalat és azt veszem észre ,hogy nemmegy semmi se a hömérö,fordulatszámér,lámpa,szóval semmi elektronika nincs de a motor meg megy
Hazajöttem gyorsan lekapcsoltam és már öninditoval nemtudtam begyújtani egyszóval semmi nincs,,,
Betólva simán megy a motor csak semmi elektronika nincs
Mi lehet a gond akumlátor ?