Ez alatt azt értem h a kipu a motor jobb vagy bal oldalán jön ki a moci teste alól. Én budapesti vagyok. Valamikor mostanában, valószínüleg a hétvégén ráérek majd megnézni!
Helló Mindenkinek! 2000-es Aprilia RS 125-höz kellene nekem egy km/h spirál és egy jobb oldali visszapillantó ! Válasz jöhet ide vagy akár az e-mail címemre is ami kotelesjanos@citromail.hu ! Köszönöm előre is !
valaki tudja, hogy a polini 160-as hengerhez nincs-e valahol túlméretés dugó, mert sajna fúrni kellene, de túlméretes dugót nem találok csak 60-as átmérőjűt.
néztem polinit és asso verket is.
vagy csak hüvelyezéssel lesz belőle v.mi?
a hüvelyezés mennyi kb.?
Halli mindenkinek ma kerestem a km er spirált a takón és nemtaláltam esetleg valaki képet küldene ,hogy merre hol keresem ? es hogykell kisszedni ?köszönöm
Eladó Rotax 123 komplett blokk '95-ös Rs 125 Extremából van, korához képest jó állapotú, én 170-et kihúztam belőle. 70.000. Ft az ára(irányár). Komplett blokkról van szó+ban még az önindító. Kitűnő hangja van, nem csörög, nem zörög. Be tudom indítani ha vki meg akarja hallgatni a hangját. Ha önindító nélkül kéred úgy 63.000. A jobb oldala kékre van festve(előző tulaj által), és ideális annak aki 50-esként akarja használni...
szia---szerintem ha veszel számot és áttütöd csak mégnagyobbat buksz mert tudtira szarul lenne beleütve és az alattalévőt meg kmikéne csiszolni--csunya is lenne ,várd ki a végét--
Szia. Engem is megállítottak rendszám nélkül. Ugyan így fölírták a motor váz- és motorszámát, illetve az én adataimat. Mondták,hogy számítsak a legrosszabbra. De nem történt semmi. Szerintem azért nem, mert mivel a motor külföldi volt ezért nem szerepelt a magyar nyilvántartásban sehol, a biztosítás pedig, mint 50-es volt megkötve. Így nem tudták kinyomozni, hogy hány ccm valójában. De egyébként, ha kpm-hez behívnak simán lebukatam volna, de ez valamiért nem történt meg.
Remélem, hogy te is ilyen szerencsésen megúszod és tanulsz a hibádból úgy, mint én és megcsináltatod azt a kurva rendszámot.
Rotax 123-re hibátlan állapotú, nikasilos henger ASSO dugóval eladó!
Érdekelődni: enmoto@citromail.hu / 70/6231473
akinek van kérem irjon.
Msn és e-mail : gabofreemail.hu9@freemail.hu
elöre is köszi
néztem polinit és asso verket is.
vagy csak hüvelyezéssel lesz belőle v.mi?
a hüvelyezés mennyi kb.?
Tudna nekem segíteni valaki nekem abba ,hogy km óra meghajtást keresek rs 125 re 93-94 es kiadású extremára
érdekelne a blokk, hol lehetne megtekinteni? Melyik oldalon jön ki a kipufogó?
El
adó az RS125-öm.
Egyéb alkatrészeim is vannak, ha érdekelne valakit.
06204438080
Üdv
Remélem, hogy te is ilyen szerencsésen megúszod és tanulsz a hibádból úgy, mint én és megcsináltatod azt a kurva rendszámot.