Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok
nem tud valaki mondani egy helyet lehetőleg Pesten ahol betudnám állíttatni jól a karburátort?
Folyamatosan beköpi a gyertyát ha nem huzatom ki rendesen ...
125ccm extrema hűtö ,kitünő állapotban eladó!
érdeklődni adatlapomon lévő elérhetőségeken
bocsi nem ide akartam...
hello
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rs50-4929223
n
ézegettem ezt a motort, szerintetek milyen? azt írta a tulaj hogy 7000 től kezd el húzni. ez mennyire normális az 50 es rs ektől? csak azért kérdezem mert én nem igazán ismerem az 50 eseket.
Szervusz!
Igen van!
beciby@citromail.hu
Szevasz! Emailcímed van?
39es hátsó lánckerék: 3000-
16-os első lánckerék: 1500-
15-ös első lánckerék: 1500-
lábvédők: 1000-
fogaskoszorú: 2000-
kipufogócsonk: 1000-
indexrelé: 1000-
rendszámtábla világítás+ prizma: 1000-
kipufogógáz visszavezető: 2000-
könnyített lendkerék: 10000-
polini karbon membránlapok 0.4mm 4000-
új hátsó lánckerék 4000-
aprilia011@freemail.hu
Sziasztok!
Sajnálom, de csak most vettem észre, hogy a régi MSN címem volt még feltüntetve az adatlapomon!
Most meg megváltoztattam!
Ha valakinek szüksége van valamilyen alkatrészre, keressen meg ott, vagy az e-mail címemen!
Üdv.: Béci
eladó idomszett, a hátsó idomon nem tökéletes a festés. ár 45 ezer ft egyben. nem pálya idom
Szervusz nekem van digit kijelzőm!
Ha kell keress meg elérhetőségeimen!
Üdv.: Béci
Sziasztok---olcsón eladnám--30 605 6883
Sziasztok! Eladó a képen látható ÚJ! Villahíd RS125-höz. Ha valakit érdekel, írjon vagy hívjon.. 8000HUF

email. ikaralyos@freemail.hu
tel.: 70 5520427
Gömbölyű RS-hez (98-05) kellene nekem a digitális multifunkciós kijelző. Ami a sebesség és a fordulatszámmérő között van.
520-as lánc kell rá! Én pl nagyvas.hu ról rendeltem Válogatni is tudsz és az ára is türhető
A képen látható utolsó pár cucc AKCIÓS áron elvihető!
Érd: insane5@freemail.hu ( mától 1 hétig nyaralni vagyok, akit érdekel addig jelentkezhet e-mailben)
Hali!
Lassan csereérett a láncszett az Rs en, szeretném megkérdezni, hogy honnan rendeltek láncot, lánckereket.
Italmondon körülnéztem, de hátsót nem találtam 40-est, csak nagyobbat. Ha jól néztem, hátul 40, elöl 17-es van.
Az is érdekelne, hogy láncot milyet vegyek, 520, 525, nem vágom milyen kell rá. (2006os Rs 125)
A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv.
köszi
Szervusz! 160-as a legszélesebb amit fel tudsz rakni a többivel már csak nagy szenvedések árán!
Én próbáltam a 165-öt, de nem egy elányálom!
120-ast előre meg a 160-ast hátra fel lehet rakni de sok értelme nincs!
Csak annyi, hogy a farkad méretét ezzel kompenzálod!
Jaaaa nekem is 120-as meg 160-as gumi van fent!
De már nem sokáig
Kicsivel kisebb fúvóka kell neki.
Pontosabbat akkor lehetne, ha leírtad volna milyen karburátor, mekkora fő- és alapjárati fúvóka van benne.
Nyugodjon békében. Én is kick boxolok nekem is rs-em lehettem volna én is....... Osu
a 122-esnek szögletes az olajpumpánál a 123-asnál kerek:)
Szewasztok

Tömítés szettet szeretnék a mocimhoz nem tudom van-e vkinek, és azt megtudjátok mondani, hogy tudom könnyen megkülönböztetni a 122 és a 123 rotaxot mert az enyémben nem tudom milyen van.
Előre is köszi.
Srácok!.. Rs 125re mekkora a legszélesebb gumi amit fel lehet rakni hátulra?
Szegény :|... Vigyázzunk..!