Sziasztok
nem tud valaki mondani egy helyet lehetőleg Pesten ahol betudnám állíttatni jól a karburátort?
Folyamatosan beköpi a gyertyát ha nem huzatom ki rendesen ...
hello
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rs50-4929223
n
ézegettem ezt a motort, szerintetek milyen? azt írta a tulaj hogy 7000 től kezd el húzni. ez mennyire normális az 50 es rs ektől? csak azért kérdezem mert én nem igazán ismerem az 50 eseket.
Sziasztok!
Sajnálom, de csak most vettem észre, hogy a régi MSN címem volt még feltüntetve az adatlapomon!
Most meg megváltoztattam!
Ha valakinek szüksége van valamilyen alkatrészre, keressen meg ott, vagy az e-mail címemen!
Üdv.: Béci
A képen látható utolsó pár cucc AKCIÓS áron elvihető!
Érd: insane5@freemail.hu ( mától 1 hétig nyaralni vagyok, akit érdekel addig jelentkezhet e-mailben)
Hali!
Lassan csereérett a láncszett az Rs en, szeretném megkérdezni, hogy honnan rendeltek láncot, lánckereket.
Italmondon körülnéztem, de hátsót nem találtam 40-est, csak nagyobbat. Ha jól néztem, hátul 40, elöl 17-es van.
Az is érdekelne, hogy láncot milyet vegyek, 520, 525, nem vágom milyen kell rá. (2006os Rs 125)
A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv.
Szervusz! 160-as a legszélesebb amit fel tudsz rakni a többivel már csak nagy szenvedések árán!
Én próbáltam a 165-öt, de nem egy elányálom!
120-ast előre meg a 160-ast hátra fel lehet rakni de sok értelme nincs!
Csak annyi, hogy a farkad méretét ezzel kompenzálod!
Jaaaa nekem is 120-as meg 160-as gumi van fent!
De már nem sokáig
Tömítés szettet szeretnék a mocimhoz nem tudom van-e vkinek, és azt megtudjátok mondani, hogy tudom könnyen megkülönböztetni a 122 és a 123 rotaxot mert az enyémben nem tudom milyen van.
Előre is köszi.
nem tud valaki mondani egy helyet lehetőleg Pesten ahol betudnám állíttatni jól a karburátort?
Folyamatosan beköpi a gyertyát ha nem huzatom ki rendesen ...