Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Van egy pár fölöslegessé vált alkatrészem 2002-es Rs 125-höz!
Ha valami érdekelne titeket esetlegesen, kérdezzetek bátran!
Eladni akarom a dolgokat, nem kihasználni, meg 70 évig árulgatni!
Valami kellene kérdezzetek, ahogy tudok válaszolok!
Üdv.: Béci
Esetleg e-mailben is érdeklődhettek: beciby@citromail.hu
1:40
1:33-140 full szintetikus minőségi 2T motorolajjal (Agip, Elf, Motul, Ipone stb.)
de felvettelek msnre 100 h megegyezünk keress meg légyszíves
Valaki tudna nekem segíteni? Egy 1999-es Aprilia RS 125-öm van.
Milyen olajjal használjam a gépet és milyen keverési aránnyal, mert sajnos előző tulajnál elkóborolt az olajpumpa így nem kaptam hozzá és így nekem kell kevernem a benzint bele. Ezek mellett elfogadok pár tanácsot is. :) Előre is köszönöm a segítségeket!
2000ft?ez gömb rsé ugye?
megtaláltad a hármas csatit az ülés alatt jobb oldalon a zöld kábelt le kel testelni és akk aszem jó lessz de ez csak pillanatnyi megoldás
hajtogatható rendszámtábla eladóóóóó kinek mit ér? vigyétek ! nekem nem kell :)
miaz hogy mit lehetne kezdeni?
mi a baja mocinak hogy babrálod a vezetéket? nem jelez? vagy?
szia csibe..az úgy néz ki hogy felülsz a mocira...és jobb lábadnál van lent egy picike vezeték a blokk jobbb oldalán kb a lábfejednél jön ki a blokkból egy kis csavarból ha a lábad a lábtartón van--így szerintem megtalálod már----------
aprilia alkatrészek eladóak!
van még rengeteg minden!
pl: ledes index viszapillantotükör gumik papirok!
igomok felnik villák lámpák müszerfal stb(nagyon sok mindin van)
van rs 125 tank borito idom y idomon is vannak!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
Értem és azzal mit lehet kezdeni, ha megtalálom azt a vezetéket ?
Szia
Esetleg van szivatókarod?
Sziasztok van egy eladó első tárcsám akit érdekel írjon.
Ha jók az emlékeim a váltótengely alatt van! Egy kis vezeték jön ki belőle, nem nagy az egész
Az üres visszajelző az hol helyezkedik el a motorban ? Vagy honnan tudom felismerni ?
hali vlkinek puch karbi ? gyujtás? kuplung? henger+hengerfej 1000 FT hengerfejet nem veszed meg enyiért ! nonononocitromail.hu -ra írj atok nagyválasztékban kapható motorgumi teherautó gumi személyautó gumi a méretől függően kérrem írja nagyválasztékban tudok szerezni autó alkatrészeket aról is írjatok köszönöm puch romet simson mz etz alkatrészek is nagyválasztékban !
Hi!
Üres visszajelző környékén lehet valami gond...
Balról jobbra haladva a biztosítékok.
7.5 , 15 , 20
Sziasztok.

A sztender-nél nekem nincsen semmilyen vezeték mert már nem a gyári van rajta. Az üres csatlakozó okozhatja ezt ?

A motor biztos hogy tiszta, nincs se dugulás se piszok frissen lett összerakva a nulláról.

Még annyi kérdésem lenne hogy a biztosítékok sorrendjét és hogy hány amperos kell bele azt még valaki megmondaná ?

nem ugrik meg mikor beteszed sebeségbe?
a karbit kitakaritotad már? nameg a légszürőt is!
sztender jeladóddal lessz valami ! BiBi
Hajtsd fel a ta'maszto't:) ;))
Sziasztok.

Rég jártam már az oldalon sajnos.

Most szeretném a segítségeteket kérni ma úgy nézett ki hogy elkészült a motorom, tökéletes alapjárata van elsőre indul, de mihelyst beteszem 1-be vagy 2-be tök mindegy azonnal leáll !

Szerintetek mi okozhatja a problémát ?
Valakinek volt már ilyesmi gondja ?

Kérlek titeket aki tud segítsen nekem
az van hogy nem érteka gumikhoz...nekem csak az szokott lenni a léyneg hogy mi a mérete
holnapra megnézem mindnek a számát amit találok.......
nincs rajta a dot-szám egyik gumin se?