Hellotok! Véletlen forditva kötöttem be az akksit az rs embe. Levert2 biztit. A pozitiv kábel már el előtt le volt égve ugyhogy azt ki akarom cserélni. Hol van a vége annak a kábelnek? Próbáltam a leégettel is, se kép se hang :S Segitsetek légyszi. köszi.
Hogy jössz ide hogy te itt bárkit is oltogass? Beírsz h ez az amaz, kapsz két nem tetsző megjegyzést, életedben először írtál ide és máris támadod a fórumtagokat? Lehordod? stb? Ki vagy te? Töltsd ki az adatlapod, addig kuss! Ne csak fórumon legyen nagy a szád, arra bárki képes!
Sziasztok! Sürgősen szükségem lenne aprilia rs 125-höz (98-as évj) kábelkötegre.Tud valaki adni egy linket vagy ilyesmit? Még valami. Műszerfal is kellene amin minden működik. Köszi
egyszerüen imádok fürdeni a népszerüségben--imádom! egyre több kedves szót kapok itt fórumon.....lehet hogy mégsem oylan gonosz ez a világ és az életet nem fekete tintával irták hanem HELÓ KITTiSEL:)
GabeszStyle marha geci vagy.Mért vagyok felkészületlen?Én abból a 3 fajtából akartam választani.Azért kérdeztem mellik a kényelmesebb,mert szeretnék hátul embereket hurcolni.És mindenkép sportmotort szeretnék,de annak a legkényelmesebb fajtáját.Mindeggy.Te egy visszataszitó ember vagy .Muszály az ember kedvét elrontani.Nem gondoltam,hogy ilyen rosszindulatu,modortalan emberek is vannak ezen a WEB oldalon
Ridesz te hülye köcsög vagy.Amugy elirtam rs-t akartam irni.Én szlovákiai vagyok.Csak ezért nem a legjobb a helyesirásom,mert nincs kedvem mindig pl.pontot.Amugy jó a helyesirásom,de nem fok vitázni meg kibeszélni magam.GONDOLJ AMIT AKARSZ
Hát a hengerem az új és három fajta volt volt egy vékony talp egy közepesen vastag meg egy vastag mi a közép utat választottuk..
Mi dugó volt benne semmi sorozat szám smmi nem votl benne mert ilyen 5 forintos dugó volt benne kb.. el lett víve a henger a motoros boltba meg a régi dugó is és ott bele próbálták a dugót b-s a hengerem és 54-es és ha jól tudom 53.8-ast attak ...
Üresben alapjáraton elégé kerreg a kuplung vagy a váltó ha behúzom a kuplungot abbahagyja.Szerintetek?
érd irj:spmito@freemail.hu
Hogy jössz ide hogy te itt bárkit is oltogass? Beírsz h ez az amaz, kapsz két nem tetsző megjegyzést, életedben először írtál ide és máris támadod a fórumtagokat? Lehordod? stb? Ki vagy te? Töltsd ki az adatlapod, addig kuss! Ne csak fórumon legyen nagy a szád, arra bárki képes!
érdekel:spmito@freemail.hu irj.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rs-485
0463
ha jól tom az lett bele véve és a henger 54-es.
Mi dugó volt benne semmi sorozat szám smmi nem votl benne mert ilyen 5 forintos dugó volt benne kb.. el lett víve a henger a motoros boltba meg a régi dugó is és ott bele próbálták a dugót b-s a hengerem és 54-es és ha jól tudom 53.8-ast attak ...