Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

menyit kérnél az egészért?
Mérnemhívtál csávó ? már nemlakom otthon . faterra bíztam . de ha ezt tudom .. Már rég abban vagyok hogy náladvan! Intézkedem . Remélem nincsharag.
Krakkai.A láncszettemet mikor küldöd vissza.Vagy küld el az árát.Ne várd meg mig érte küldök valakit.Még a végén azt fogják itt hinni hogy csaló vagy!
Plexit elsö lámpát két tükröt és a hátsó ülést mennyiért adnád?
Szétbontom az RS-em. Ebben a pillanatban a kipuffogó dobon kívűl minden meg van. Henger, dugó kb. 1000, max. 1500km-es. Ledes indexek relével, arrow kipu stb. stb.
Érd.:
e-mail: djbrudge@gmail.com
tel: 06-30/44-222-54
engem a letámaszto oldali kis idom érdekelne
Szia!
Adatlapomon található elérhetőségre írj légyszíves egy számlaszámot és nevet és utalok kis pénzt :),ajánlott levélként eljön...
Meg,hogy mennyit utaljak.
(Hátsó fékolajtartály).
Köszi.
Eladó: fejidom, oldalidomok, farokidom, Y idomok. a idomok nem voltak még a motoron.
dellorto vhsb34-be tűszelep van v.kinek?
sziasztok van 2000 ftért rs farokpúpom......érdekel valakit?
30 605 6883
122 es hengert vennék .
érdekel de a többit msnen
csere nem érdekel egy arrowra ráfizetéssel? ha érdekel azt majd megbeszéljük hogy mennyit.
Nekem eladó a gyári kipufogom
MSN:gabofreemail.hu9@freemail.hu
igen pont ez az
Kedves motorosok!

A kezdeti rossz időjárás ellenére rendezvényünket megtartjuk(szabad edzésként)!A pálya használata díjtalan továbbá ingyenes transponderes köridőmérés!12h-17h-ig

Üdvözlettel:RedLineHungary
Köszi de Arrow Challenge-t szeretnék :)
tied gondolom ilyen mint ami a képen van
Ha Dellortóba szeretnél főfuvit tudok neked adni bármekkorát.
Kb 4-500 ft egy fúvóka.
Hello!
Nem kell ujat venned ezt elég feldörzsározni, ezt szokták ha sportkipu van rakva a gépre, enyémmel is ezt csinálták.
hello
nekem van egy arrow kipum, és cserélném gyárira ráfizetéssel
ha érdekel vegyél fel msn re: csaba0203@freemail.hu
Bakonymotor
köszönöm
és am honnan sikerült beszerezned ? :D mert engem is érdekelne valami sportkipufogó :D
Gyárilag 2 féle 28-as karburátor is lehet rajta... Tegyél bele 5-el nagyobb főfúvókát.