Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

RS125 2005 ös bontás minden alkatrésze eladó
Heló mindenki!
Fontos kérdés merült fel a baráti körömben,gondoltam meg lendítem itt a Topic-otokban!
2007-es aprilia rs125 a leggyengébb kivitel,15Le!A tulaj szeretné legalább a 22 Le kipréselni belőle!
Régebben volt egy Pegasom,ott is volt sokféle blokk a 125-ös kategóriában,de úgytudom, hogy ott a henger minden esetben más volt, több ablakkal,nagyobb karburátorral!
Kérdés amit nem tudok!
Ezeknél az ujj modelleknél is henger kell csereberélni,hogy erősebb legyen a gépezet, vagy lehet mással trükközni,van e benne valami folytás fél,amit kilehet iktatni?
KÖSZÖNET!
első hátsó emelőre tettem fel.
Úgy csináld, h alá/mellé fekszel és a szabad kezeddel az első telón ellentartasz. Így a motor is fixebb, és nagyobb erőt tudsz kifejteni.
köszi. Én olyan fogóval próbálkoztam, aminek nem lapos a vége, hanem ilyen fogszerű dolog van a végén. az szépen beleakadt, de meg se bírtam mozdítani a rugót
http://www.apriliagenuineparts...

Ez a tétel:
11 AP8120569 Chain tensioner roller 12.24£
Gyári csomagolásban 2e
Na kell akkor?
Rugó be- és kiakasztó célszerszám
Sok helyen árulják 1-2e ft.
Sziasztok
Meg tudná vki mondani, h azt a rugót, ami rezót fogja a csonkhoz, mivel tudnám leszedni?
Hali.Bocsi hogy nem reagáltam csak külföldön voltam és most értem haza.Érdekelne ha még megvan.Tudnál egy képet küldeni h lássam h az-e amire én gondolok.Meg mennyit kérnél érte?Köszi
Oké köszi szépen!
Nem kell semmit kicsavarni, fújkáld be valamivel, és óvatosan feszegesd! ki fog jönni, utána fémtisztára takarítsd meg.
2db 8400-es power elektronika,
34-es karburátor szivocsonkal eggyüt
komplett elektromos power
eladóak, érdeklődni adatlapomon lévő elérhetőségeken!
Helo! Nemrég vettem egy 2004-es 125-ös rs-t. Lecseréltem a váltóolajat légszűrő tisztítás meg hasonlók. Az előző tulaj főképp városba használta és gondoltam hogy kitakarítom a power nyelvet is. Nos kiszerelésnél gond adódott mivel kicsavartam a két csavart és nem tudtam kihúzni a nyelvet... úgy tudom hogy akkor ki kellene jönnie úgye? kicsúsztatni... De így nem sikerült kihúznom nem is eröltettem a dolgot mert nem akarom beletörni, Esetleg valamit ki kell még tekerni vagy kiakasztani akkor segítséget szeretnék kérni előre is köszi a válaszokat!
Sziasztok!
'07es Aprilia RS 125-m van, és szeretnék hozzá egy működő (azsebaj ha törött a burkolata, csak működjön) műszerfalat?
Vagy tudnátok ajánlani egy olyan bontót ahol van rá esély hogy van, és nem ugatnak le?
Köszi!
Nincs gond, majd lesz valami.
nehari érte
figyelj hirdesd meg racing bazárban-- vagy vidd be a legközelebbi aprilia boltba hátha ott a szervizeseknek kell vagy megadod a számodat nekik és felhívnak ha szükség lenne rá--
Akinek kell viheti az ár alku tárgya.
oké
dani az van hogy hiába olcsó meg jó ha nem keresik---idejön postán 2000 ért meg adok érte mondjuk az egyikért ami fölös neked 1500 at---3500 ba van és még nincsen rajta hasznom--- nemtudom meghírdetni 4-5 000 ért mert annyiért nem veszuik meg--ez annyira ritkán kell mint mondjuk egy hátsó felni apriliába---
Eladó Y idom RS 125-re 00-05.
teszel rá 28-as dellorto-t
1500-2000 ft ért vihető---
Szia nekem van főtengelyem 2.500 ért de rotax 123 as--- az neked nemjó?
30 605 6883