Heló mindenki!
Fontos kérdés merült fel a baráti körömben,gondoltam meg lendítem itt a Topic-otokban!
2007-es aprilia rs125 a leggyengébb kivitel,15Le!A tulaj szeretné legalább a 22 Le kipréselni belőle!
Régebben volt egy Pegasom,ott is volt sokféle blokk a 125-ös kategóriában,de úgytudom, hogy ott a henger minden esetben más volt, több ablakkal,nagyobb karburátorral!
Kérdés amit nem tudok!
Ezeknél az ujj modelleknél is henger kell csereberélni,hogy erősebb legyen a gépezet, vagy lehet mással trükközni,van e benne valami folytás fél,amit kilehet iktatni?
KÖSZÖNET!
köszi. Én olyan fogóval próbálkoztam, aminek nem lapos a vége, hanem ilyen fogszerű dolog van a végén. az szépen beleakadt, de meg se bírtam mozdítani a rugót
Hali.Bocsi hogy nem reagáltam csak külföldön voltam és most értem haza.Érdekelne ha még megvan.Tudnál egy képet küldeni h lássam h az-e amire én gondolok.Meg mennyit kérnél érte?Köszi
Helo! Nemrég vettem egy 2004-es 125-ös rs-t. Lecseréltem a váltóolajat légszűrő tisztítás meg hasonlók. Az előző tulaj főképp városba használta és gondoltam hogy kitakarítom a power nyelvet is. Nos kiszerelésnél gond adódott mivel kicsavartam a két csavart és nem tudtam kihúzni a nyelvet... úgy tudom hogy akkor ki kellene jönnie úgye? kicsúsztatni... De így nem sikerült kihúznom nem is eröltettem a dolgot mert nem akarom beletörni, Esetleg valamit ki kell még tekerni vagy kiakasztani akkor segítséget szeretnék kérni előre is köszi a válaszokat!
Sziasztok!
'07es Aprilia RS 125-m van, és szeretnék hozzá egy működő (azsebaj ha törött a burkolata, csak működjön) műszerfalat?
Vagy tudnátok ajánlani egy olyan bontót ahol van rá esély hogy van, és nem ugatnak le?
Köszi!
nehari érte
figyelj hirdesd meg racing bazárban-- vagy vidd be a legközelebbi aprilia boltba hátha ott a szervizeseknek kell vagy megadod a számodat nekik és felhívnak ha szükség lenne rá--
dani az van hogy hiába olcsó meg jó ha nem keresik---idejön postán 2000 ért meg adok érte mondjuk az egyikért ami fölös neked 1500 at---3500 ba van és még nincsen rajta hasznom--- nemtudom meghírdetni 4-5 000 ért mert annyiért nem veszuik meg--ez annyira ritkán kell mint mondjuk egy hátsó felni apriliába---
Fontos kérdés merült fel a baráti körömben,gondoltam meg lendítem itt a Topic-otokban!
2007-es aprilia rs125 a leggyengébb kivitel,15Le!A tulaj szeretné legalább a 22 Le kipréselni belőle!
Régebben volt egy Pegasom,ott is volt sokféle blokk a 125-ös kategóriában,de úgytudom, hogy ott a henger minden esetben más volt, több ablakkal,nagyobb karburátorral!
Kérdés amit nem tudok!
Ezeknél az ujj modelleknél is henger kell csereberélni,hogy erősebb legyen a gépezet, vagy lehet mással trükközni,van e benne valami folytás fél,amit kilehet iktatni?
KÖSZÖNET!
Ez a tétel:
11 AP8120569 Chain tensioner roller 12.24£
Gyári csomagolásban 2e
Sok helyen árulják 1-2e ft.
Meg tudná vki mondani, h azt a rugót, ami rezót fogja a csonkhoz, mivel tudnám leszedni?
34-es karburátor szivocsonkal eggyüt
komplett elektromos power
eladóak, érdeklődni adatlapomon lévő elérhetőségeken!
'07es Aprilia RS 125-m van, és szeretnék hozzá egy működő (azsebaj ha törött a burkolata, csak működjön) műszerfalat?
Vagy tudnátok ajánlani egy olyan bontót ahol van rá esély hogy van, és nem ugatnak le?
Köszi!
figyelj hirdesd meg racing bazárban-- vagy vidd be a legközelebbi aprilia boltba hátha ott a szervizeseknek kell vagy megadod a számodat nekik és felhívnak ha szükség lenne rá--
30 605 6883