Szervusz!
Igen fel lehet tenni, én is azzal használom most!
a napokban lesz egy 120/70 17" és egy 160/60 17"-os Continental Conti Race Attack gumim, legálisan használható közúton, viszont ha kiviszed pályára ott sem fogsz pofára esni vele a gumi hibája végett az tuti!
A hátsó gumi az felvett egy követ, és beleesztergált a kavics egy kisebb vályút, de már elég szépen kikoptattam belőle!
Ez a nyom a gumi bal oldalán van, de nem gátol a vezetésben!
Engem legalább is abszolút nem!
Első-hátsót oda adom cakk-pakk 30-ért plusz postaköltség!
Ha kell írj mail-t!
beciby@citromail.hu
Üdv.: Béci
Csáó
Nekem pont ma tettünk fel gumit ezekkel a méretekkel, elől nincs semmi gond vele, hátul viszont már lehetnek gondok, attól függően hogy mennyire van hátra húzva a kereked. Ha nagyon elöl van akkor nagy valószínűséggel bele fog érni a sárvédőbe, de ha hátrább van húzva akkor pont elfér. Nekem azt hiszem a 7. jelölésre van beállítva és pont elfér, bár kicsit sztem még úgyis hozzáér, de majd kiderül hogy mennyire koptatja el a szélét vagy sem.
Még mielőtt bárki beleköt, ez jelen esetben az én motoromnál van jelen és nem biztos hogy másnál is így van/lesz
hello az lenne a kérdésem hozzátok hogy rs125 elmegy elöl a 120/70 gumi hátul pedig a 16/60 as gumi? jah meg az hogy milyen hajtómű olaj kell bele? előre is köszönöm a válaszokat ha lesznek
Hali! Szeretném a segítségeteket kérni! Milyen, és mekkora szerszámok kellenek a rotax 123-as blokk szétszedéséhez? Gondolok ezalatt imbuszkulcs, lendkerék lehúzó, csőkulcs stb. A segítséget előre is köszönöm!
Eladó az rs em. a motorban hajtókart kell cserélni azon kívül hibátlan. az ár 100.000Ft. az első képen még a régi idomokkal van, de már az újak vannak rajta. természetesen meg van hozzá a régi segédváz is. azért adom el mert se időm, se pénzem vele foglalkozni.
Szervusz!
Nekem van 2002-es RS 125-höz elég sok blokk alkatrészem!
Főtengely blok felek, deknik, váltó sor, kuplung, hasonlók!A blokkhoz nincs meg midnen alkatrész de nagy része meg van!
Valamire szükséged van szólj, és megbeszéljük!
E-mail címem: beciby@citromail.hu
MSN: bikerboy1990@citromail.hu
Üdv.. Béci
Uh köszi szépen. Ma szedem szét a blokkot és akkor kifog derülni, hogy kell-e vagy sem. de eddig nagyon gyanús volt, de sehol se találtam. Szerintem még a mai nap folyamán írok
Heló!
Van egy 125 ccm-es Tuonom, aminek a blokkja teljesen tönkrement és szükségem lenne olyan blokkra, ami beleszerelhető teljesen, én az rs 125 blokkjára gondoltam, de érdekel a red rose, classic, pegaso, futura, af1 blokkja is, ha megegyezik az én 2003-as Tuonom rotax blokkjával! Aki csak tud, kérem segítsen!
Előre is köszönöm!
Heló!
Van egy 125 ccm-es Tuonom, aminek a blokkja teljesen tönkrement és szükségem lenne olyan blokkra, ami beleszerelhető teljesen, én az rs 125 blokkjára gondoltam, de érdekel a red rose, classic, pegaso, futura, af1 blokkja is, ha megegyezik az én 2003-as Tuonom rotax blokkjával! Aki csak tud, kérem segítsen!
Előre is köszönöm!
Igen fel lehet tenni, én is azzal használom most!
a napokban lesz egy 120/70 17" és egy 160/60 17"-os Continental Conti Race Attack gumim, legálisan használható közúton, viszont ha kiviszed pályára ott sem fogsz pofára esni vele a gumi hibája végett az tuti!
A hátsó gumi az felvett egy követ, és beleesztergált a kavics egy kisebb vályút, de már elég szépen kikoptattam belőle!
Ez a nyom a gumi bal oldalán van, de nem gátol a vezetésben!
Engem legalább is abszolút nem!
Első-hátsót oda adom cakk-pakk 30-ért plusz postaköltség!
Ha kell írj mail-t!
beciby@citromail.hu
Üdv.: Béci
Ha érdekel=spmito@freemail.hu-ra irj
már megoldódott a problémám, de azért köszi
Nekem pont ma tettünk fel gumit ezekkel a méretekkel, elől nincs semmi gond vele, hátul viszont már lehetnek gondok, attól függően hogy mennyire van hátra húzva a kereked. Ha nagyon elöl van akkor nagy valószínűséggel bele fog érni a sárvédőbe, de ha hátrább van húzva akkor pont elfér. Nekem azt hiszem a 7. jelölésre van beállítva és pont elfér, bár kicsit sztem még úgyis hozzáér, de majd kiderül hogy mennyire koptatja el a szélét vagy sem.
Még mielőtt bárki beleköt, ez jelen esetben az én motoromnál van jelen és nem biztos hogy másnál is így van/lesz
kederitem ki az tuti szana szélyel veram nem érdkel ha lecsuknak
Nekem van 2002-es RS 125-höz elég sok blokk alkatrészem!
Főtengely blok felek, deknik, váltó sor, kuplung, hasonlók!A blokkhoz nincs meg midnen alkatrész de nagy része meg van!
Valamire szükséged van szólj, és megbeszéljük!
E-mail címem: beciby@citromail.hu
MSN: bikerboy1990@citromail.hu
Üdv.. Béci
Előre is köszönöm!
Előre is köszönöm!