Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.kepesmotor.hu/yamah...

Ha esetleg valki csapágycsere előtt áll akkor mi vagyunk a legjobb választás. Itt olcsón hozzájuthatsz a legnagyobb márkákhoz.
hi

ismertek debreceni uj kasztnis rs 125 tulajt?, mert ma a létai uton történt egy halálos motorobaleset
Pneumatikus power-szelepet keresek! ! ! ! ! !
gondoltam erre is. Szerintetek hova lehetne elvinni? Heves megyében, Gyöngyöshalászon van a motor! Én régen az enyémet Dunakeszire Aszalós Ádámhoz vittem. Ugyanitt, a külön olajzás kivan kötve, hogy a frissen felújított motor-t keverék benzines megoldással biztosan lehessen bejáratni, és vissza kéne kötni! Az olajpumpa elvileg jó! Légyszi írjatok, hogy hova vihetnénk! :) előre is köszi!
karburálás baja van.
Sziasztok!
Egyik haverom tegnap vett egy RS 125-öst 2001-es évjáratút. Olyan 5500-6000 között megtorpan elég rendesen. Csak úgy megy tovább, ha visszaváltok. Az eladó azt mondta, hogy az elektronikánál kiszedte azt a gyufaszál szerű dolgot, de ugyan úgy csinálja. az alatt tökéletes, felette tökéletes, 8000-nél nyit a power rendesen. Kérlek segítsetek, hogy mit tudnánk csinálni ezzel a problémával, mert így nem jó használni. Még egyszer megnézem azt az elektronikát, lehet rosszul lett átvágva az a dolog. Addig is írjátok le légyszi, hogy ha valaki találkozott már ilyennel, hogy kivágta és úgyse volt jó! Előre is köszönöm!
Szia!
Ha szükséged van egy jó állapotú első kerékre (5küllős) akkor keress meg elérhetőségeimen, nekem van elfekvőben!
Ott majd megbeszéljük, mennyit adsz érte, mennyit kérek érte, és majd ki okoskodjuk az árát! ;)
Üdv.: Béci
szerintem jah
Nem akarom, hogy valami tróger elcsessze rajta a festést. Nincs kedvem felnit fújni, ez még gyári rajta és olyan szép is, sajnálnám elcseszetni! Görgőzéssel mindenféleképpen károsul a festés?
énis belerucantam már igy 1 lyukba! csak nekem nem a felnim bánta hanem a gumim! keresztbe átvégta
amugy ki lehetne görgőztetni!
Igen, szeretjük a magyar utak minőségét és a KPM-et is! Valamelyik este szépen felütöttem az első felnimet! Éjszaka volt már kicsit siettem is és olyan gyönyörűen belevertem egy kráterbe mert ez már nem csak egy kis lyuk volt, igen eltemettek volna benne...... annyi szerencse hogy a szembe jövő sávba épp senki sem járt ( kanyarban volt ) mert akkor szépen telibeverem! Semmi esélyem nemvolt kivédeni! Épp nem vészes de fékezésnél ráz egy kicsit, repedni nem repedt a gumim is megúszta, de akkor sem tetszik! Majd csináltatás következik! Pár kép:
MOTOROSOK FIGYELEM !
Éjszakai pályamotorozás augusztus 6-án (szombaton) a RabócsiRingen
Nyitás 19:00 Zárás várhatóan 02:00 óra.

Várunk minden motorost erre az igazán különleges és extrém éjszakára, és az azt követő hajnalig tartó after partyra. A pályán szállás foglalható 2500 Ft-tól, valamint lehetőség van sátorozásra is, melynek díja 1500 Ft. A pályamotorozás díja, mentő biztosításával 6000 Ft. Egyéb információ és JELENTKEZÉS a 06-30-274-0800 telefonszámon, vagy a ring@rabocsiring.hu e-mail címen.
szia itt van---
30 605 6883
egyben 6000 külön külön 3500-3500--
ugyan kérlek. csak nyugodtan.
minnyá megy a kép--
kis türelmet plíz--
Kérek szépen képet.
mérd le a tiédet ha megvan még----énis minnyá egy 20 perc és megyek ide hátra a garázsba csak épp kajálok aztán megmérem az enyémet...amugy ha nem volna jó akkor nem árulnám---azért 2 rug mert fasza---ha el nem adtam még mert több is volt--de nemsokára megnézem--
Hali
Álapota teljesen jó?Nekem 99es rs-hez kellene ahoz is jó?Írj a zoltagy@citromail.hu-ra és megbeszéljük.Köszi
szia béci---ezt a te motorodhoz kell állítani a te motorod kopásához---ha egy értéket mond valaki akkor az nembiztos hogy neked is jó--ez kicsit finomabb dolog annál----sőt----ma forróság van de lehet hogy holnap meg esős oárás idő lesz---ezt neked kell kiokoskodnod---vagy bízd egy szerelőre
Üdv!

Eladóvá vállt a gépem : http://www.kepesmotor.hu/april...
Akit érdekel, alul megtalálja az elérhetőségeim.
Széles utat :)
nekem van egy az af1 en az nemjó?krómozott------3500 ftvagy egyban a rezóval 6000ft
Erre így nincs konkrét adat, a tűt akaszd eggyel lejjebb, meg talán kisebb főfuvit is elbírna.
szia nekem van egy spirálom--2000 ért megfelel?
Valakinek gyári izmos hangtompítója ?
Hali
Valakinek kmóra spirál nincs feleslegben?Akinek van szoljon és mondja az árat.Köszi.