Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az előző írásokra ezt reagálom-----
SZIA itt van az index---megvan mind a 4 csak másik 2 az másik garázsban maradt havernál ahol bontottam a mocit-----5000 ft a 4 de ha darabra kell akkor 1500 per db 30 605 6883
anyádon te szerencsétllenség!
mondtam már kivel szorakoz te csicska
senki nem kiváncsi a szaros pofádra!
Miért hol motoroztad ki? Két disznóól között Komádiban?
Szia megvanmég.....mindjárt lemegyek a garázsba ha érdekel komolyabban lefotózom és elküldöm emiledre a képet.......
30 605 6883 6000 ért alaplap nemérdekel?
nekem nem motorzni kel!
125 már kicsi nekem sajnos
most gyüjthetem a pénzt 1 nagyobbra
de komolyabbat
Nekem a power nyelv és a power bowden kellene S.O.S ben
hello
indexeid megvannak még?
hello. nekem van rotax 122-es komplet hibátlan fötengelyem=20e
érd:spmito@freemail.hu
hello: komplet powerszelep szettem van ez csak bele kell teni tiédbe és müködik is. 1-hét garanciát beépítési garit adok rá-
ha érdekel irj email:spmito@freemail.hu
sziasztok
azt szeretném kérdezni,hogy kipufogó szelep az,hogy van?
mert az enyém szervizben van most és a szerelö azt mondta nincs meg:O:( azt lehet valahogy külön bontottan szerezni és belerakni vagy nem és ha igen az kb mien árban van?
elöre is köszi a válaszokat
eladó ROTAX 122 RS 125 ALAPLAPJA 6000 ÉRT!
30 605 6883
szia mit szólnál hozzá ha én meg adnék neked 4 darab hófehér csini picike csepp alakú indexet 5000 ért?
ha érdekel küldök képet róla---30 605 6883
Mi ez a cinikusság ? 240 egy papiros rs 125-ért ? Egyáltalán nem vészes ár. Szerintem reális. Ennyi pénzért milyen másik motort veszel ? Ismétlem motort és nem robogót ! Nem kéne más motorját szidni úgy gondolom.
mert ez mi a faszom? lovasszekér?
06 utáni RS-re keresek 1db gyári indexet a 4 izzóval.
heló anyiért már motort lehet veni
Már megvan kössz .
Címed küldmárel k.r.t.2stroke@hotmail.com-ra
sziasztok! tud valaki boltot, ahol lehet kapni az rs-hez főtengelyt és hozzá tömítés szettet?
Küld a lánc szettet vagy a pénzt és akkor nincs harag!
nem szeretném egyben eladni, de ha ragaszkodsz hozzá, akkor 250-ért. magyar papíros a váz.
Plexi 7k
lámpa 6k
tükrök 7k
ülés 5k