a megfelelő belevaló dugóval gyűrüvel---amugy pont mesélte az egyik szerelő haverom akihez viszema a drz met szervizbe hogy másodszor visznek hozzá vissza egy 125 ös rst mert állandóan beáll...hiába tök új dugó hiába a finom bejáratás---egyszerüen beáll........gondolt egyeta cimbim és megmérte a dugót meg a hengert--- hát nem passzolt és ezért ette a 30 000 ftos dugókat--ő jó dugót rendelt mert ahhoz mérte ami benne volt---igenám csak az előző dugóméret is szar volt---szóval azt akarom mondani hogy jól meg kell nézni hogy tényleg precíz legyen benne minden mert súlyos tízezrekbe kerül ajavíttása---századra pontosan ..stimmelnie kell a dugónak ha jól akarod hogy menjen---
Mekkora hengertalp tömítés lett betéve? Az se jó ha túl vékony az se ha vastag. A présrés alapján kell tömítést választani (1,4mm körüli présrés a jó). Ettől függ minden, ha ugyanakkora dugó került bele mint amekkora eddig volt akkor nem ott van a gond.
a kompresszió az nem benzinfüggő...azt úgy mérik ki hogy a gyertya helyére becsavarnak egy órát.......rárugnak vagy ráindíttanak önindíttóval a motorra pár fordulatot és ha a dugattyú fordul párat akkor az általa létrehozott nyomás lesz az a nyomás amit a kompreszziómérő óra m,utatni fog---1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 bár amennyit tud a géped---nyilván ha kicsi a kompreszzió azaz kicsi a nyomása az azt jelenti hogy a dugó és gyűrű mellett elszökik a levegő vagyis kopott a cucc-------ha kopott akkor ki kell cserélni megfelelő méretűre stb--53,98-54 mm és így tovább! 2 századonként vannak a túlméretes dugók-gyürük--
Értem köszi a segítségedet amúgy hallottam most olyan is hogy ha nagy a krompresszíó akkor ki kell próbálni a 100-as benyát és úgy ki derűl elvileg hogy az a baja e hogy nagy e a krompresszíó..:)
fontos améretezése adugónak is..ha nem jót raktatok bele akkor lehet hogy elmegy a kompresszió...mérjétek meg hogy mennyi benne a kompresszó---9-10 körül van ha jól tudom.........
viszont ha pl a tiedben 12 van attól még ne lesz jó hogy sok van benne----megvan az értéke h mennyinek kell lennie sacc per kb-
Sziasztok Aprilai rs-emen dugó lett benne cserélve azóta nem megy rendesen 8 ezernél ki nyit a power és kb 8.5-9 ezerig húz onnan el fogy az erő ugyan úgy ki pörgetem tizenegyig de addig nem megy rendesen :(
Már minden lett állítva rajta power is a karbin is lett állítva és még mindig nem jó egyszerűen nem tudni mi lehet vele :( Kérlek titeket ha valamit tudok segíteni akkor írjátok meg köszöntem előre is ..
SEGÍTSETEK LÉCI----apriliához kersek 125 höz üres km spirált házat bowdent----alkatrészt adok cserébe ha érdekel valakit---köszönöm fontos volna--30 605 6883
szai .....szerintem keress magadnaka haveri körből egy nsr-t ülj RÁ próbáld ki ,utána vitesd magadat vele hogy hátul ülsz--majd uyganezt tedd meg az rs -sel is..de próbáld meg azt hogy nem azt választod amelyikkel gyorsabban hasítottak hanem azt amelyik tényleg kényelmesebb volt...mert fiatal korod miatt hajlamos leszel elfogult lenni és azt választod amelyiknek jobban kenték a száját és jobban élvezteda gyorsulást még ha kényelmetlenebb is--ennél több és jobb ötletem nincsen--ki kell őket próbálni---a puding próbája az................
ilyen helyesírással, ráadásul RS 125 fórumban, ahol még szem előtt is van, h RS, sztem egy talicska szart válassz és azt tologasd az udvarban, az pont Neked való lenne :)
sziasztok.Nagyon megköszönném a segitségeteket.Most állok motor választás elött,nemtom hogy melliket válasszam (honda nsr 125,aprilia sr 125,cagiva mito 125)szerintetek mellik a jobb,mellik a kényelmesebb és a hátsó ülés melliknek kényelmesebb,mert szeretnék emberek a hátsó ülésen vinni,és melliknek jobb a motra,melliknek jobb a teljesitménye . Elöre is köszönöm,lécciiiiii irjatok
viszont ha pl a tiedben 12 van attól még ne lesz jó hogy sok van benne----megvan az értéke h mennyinek kell lennie sacc per kb-
Eladóvá vált a motorom. További infó a megadott telefonszámon.
Üdv,
http://www.kepesmotor.hu/april...
Már minden lett állítva rajta power is a karbin is lett állítva és még mindig nem jó egyszerűen nem tudni mi lehet vele :( Kérlek titeket ha valamit tudok segíteni akkor írjátok meg köszöntem előre is ..
nekem van 1 sr 125 eladó!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
Üdv.
engem érdekelne pár cucc
msn: gabofreemail.hu9@freemail.hu
légyszi vegyél fel és megdumáljuk