Szia, ez se hibátlan volt már javítva de jól mert működő motoron volt.Meghegesztették aluval az egyik felfogatási saroknál. Tömitések már nincsenek viztérfedél 1300
szia! a víztérfedél nekem kéne csak b_ricsi írt helyettem, tehát a fedél+hengerfej megvan, csak a tömítéseket ajándékoztad el? a víztérfedélért külön mennyit kérsz? nekem csak az kéne igazából.(az enyém elrepedt)
segítséget szeretnék egy 125 af1-eshez. méghozzá a kiegyenlítőtengely (balancer) fogaskerekeihez. a főtengelyen nem elé egyértelmü a jelölés, ugyanis nincsen, csak az ék, amit ha jól néztem pont a hajtókar alsó csappal van egy fokban. a két fekete fogaskerék ugyebár ugyanaz, csak a főtengelyen pont fordítva kell álljon. igazából az a problémám, hogy nem tudom hogy a két tengely egymáshoz képest hogy kell álljon amikor jól van összerakva.
Heló!
Érdekelne egy 125-ös rs komplett blokk!
Akinek van vagy megválna tőle írjon freemailon:farkasgyorgy4@freemail.hu
Ezen felül érdekelne 2 első villa,alsó,felső kormánykiflik,kormánycsapágyak,kormánykiflihez anyák és alkatrészei,kormánybefogók.
Előre is köszi:D
Sziasztok!
Még mindig szükségem lenne egy olajpumpa meghajtó fogaskerékre(barna), és egy ami a főtengelyen van, ami(citrom sárgás) műanyag fogaskerekekre!
Akinek van, vagy tudja, hogy mennyibe kerül újonnan lécci segítsen!
Köszönöm szépen előre is!
Üdv.: Béci
Én is tudok segíteni!
Komplett fékrendszer: Fékmunkahenger, fékkar, fékolajtartály, fém fékcső, féknyereg egyben 22.000 forint
és még van több alkatrészem is ami neked kell.
nem tudom ha nem kapok jó árba sötétítetett akkor nem . olyan állapotba van ami képeimnél van de úgy adom el ha eladom hogy felpolíroztatatom és akkor hibátlan
segítséget szeretnék egy 125 af1-eshez. méghozzá a kiegyenlítőtengely (balancer) fogaskerekeihez. a főtengelyen nem elé egyértelmü a jelölés, ugyanis nincsen, csak az ék, amit ha jól néztem pont a hajtókar alsó csappal van egy fokban. a két fekete fogaskerék ugyebár ugyanaz, csak a főtengelyen pont fordítva kell álljon. igazából az a problémám, hogy nem tudom hogy a két tengely egymáshoz képest hogy kell álljon amikor jól van összerakva.
segíttséget előre is megköszönöm
ROTAX 123 Közép és jobboldali dekni együtt -RX 125 - 4000
ROTAX 123 Komplett váltó, Rx,Tuareg,Pegaso125 -re - 6500
ROTAX 123 Komplett kuplung!RX TUAREG PEGASO - 5000
ROTAX 123 hengerfej+víztérfedél RX TUAREG PEGASO - 2500
Komplett első fékrendszer Aprilia RX125,Tuareg stb – 4800
Érd: insane5@freemail.hu
Vagy itt a fórumban!
Érdekelne egy 125-ös rs komplett blokk!
Akinek van vagy megválna tőle írjon freemailon:farkasgyorgy4@freemail.hu
Ezen felül érdekelne 2 első villa,alsó,felső kormánykiflik,kormánycsapágyak,kormánykiflihez anyák és alkatrészei,kormánybefogók.
Előre is köszi:D
Sok a szervízigénye?
Még mindig szükségem lenne egy olajpumpa meghajtó fogaskerékre(barna), és egy ami a főtengelyen van, ami(citrom sárgás) műanyag fogaskerekekre!
Akinek van, vagy tudja, hogy mennyibe kerül újonnan lécci segítsen!
Köszönöm szépen előre is!
Üdv.: Béci
Én is tudok segíteni!
Komplett fékrendszer: Fékmunkahenger, fékkar, fékolajtartály, fém fékcső, féknyereg egyben 22.000 forint
és még van több alkatrészem is ami neked kell.
Üdv: Norbi