Köszönöm a válaszodat!
Ahogy éreztem, hogy rendellenesen remeg a motor, abban a pillanatban leállítottam, Kuplung behúz aztán megálltam!
ÉS toltam hazáig kb 5km-en keresztül :S
Valaki nem akarja átvenni tőlem?
Még a héten megoldom a problémáját, veszek bele új alkatrészt, megcsinálom, utána eladó lesz 200 000Ft-ért!
97-es rendszámos, minden papírja megvan!
Motorikusan 1200km-el ezelőtt lett felújítva, végig full szintetikus olajat kapott, pályán soha nem volt használva!
Akár el is bontanám, ha tudom, hogy van igény az alkatrészekre!
valakinek kérdése ilyesmi, keressen meg e-mailben! beciby@citromail.hu
Már belefáradtam a 2 ütembe! :S
Üdv.: Béci
160-as Polini henger szett eladó Rotax123-ra.
0km-ert futott felujitás óta, azóta még motort nem látott
Érdeklődni lehet emailon vagy telefonon
patvaros87@gmail.com
06303207630
Sziasztok!
Mi lehet a probléma a mocival, ha felforrt a vizem, és ráz a motor?
Abszolút nincs hűtése a motoromnak, és a blokk rázza a vázat eszeveszett módon!
Eltörhetett valamelyik műanyag fogaskerék a blokkban?
Véleményem szerint ez lehet a gond, hogy eltört a fogaskerék, ami hajtja a vízpumpát, vagy a kiegyenlítő tengely fogaskereke, vagy ami a főtengőn van!
Mi a véleményetek erről?
ha van valakinek valami ötlete mi lehet a gond, kérem jelezze!
kösznööm szépen!
Üdv.: Béci
Sziasztok! Eladó lett a mocim!Rs 125. 1600 km van benne!Ez VALÓS!Vagy cserélek suzuki swift-re!Nincs átbaszás...!Msn attila.jordan@citromail.hu vagy telon:06209460603
Eladó digitális műszerfal, 2008-as rs-ben volt.
Egy hibája van, minden működik rajta, kivéve a kilóméterszámláló nem, egy téli indítás után 7740 ről felugrott 77740-re és azóta úgy maradt:), de a napi számláló megy illetve minden más.Képek kérésre küldök.
Ár: 20 000 Ft
Nemtom, a végén magadra is engedted jobban A RÉMET, és nézegettél hátra, azt hittem, hogy mittudomén:)
De persze, lehet, hogy megint csak hüyleségeket hordok itt össze, nem lenne ebben semmi rendkívüli:)
Ott tudnánk kommunikálni!