A gpracing.hu weboldalon láttam egy érdekes megoldást direktszűrőre. Ott konkrétan malossi red filterből kivágnak egy kör darabot és bilinccsel a karbihoz fogják. sztem nem rossz dolog csak sűrűn gondozni kell. http://gpracing.hu/images/webi...
eladó aprilia alkatrészek
vannak af1 sintesi és futura alaktrészeim!
van sport pro idomgarnitúrám ! küllömböző színbe idomok!
lámpák hátcsóvilla stb.
vannak rotax 123 és 127-s alkatrészim is!
rengeteg cucc van rotax 123:főtengelyek henger (vasperselyes)
blokfelke váltók kuplungok ! egybe is van rotax 123-as blokkom ha kel!
rengeteg alaktrészem van írd meg mi kel és írom az árat és hogy van e még!
még egyenlőtre majdnem minden van!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
tlefonon elérhető vagyok éllyel nappal
Ezek az indexek nem ledesek! Nemrég volt balesetem és szétszedtem az indexet, mert összetört. Egy nyák van az indexben amiben 4db bajonettzáras műszerfal izzó van. Ha szeretnéd szétszedem megint és lefényképezem. Ha a tiéd nem gyári, akkor bocsi, hogy beleszólok, de a gyári az nem ledes. Amúgy az Owner's Manual-t elolvasod ott is le van írva, hogy a műszerfalban minden LED-es de az indexben, nem cserélhető "Micro" izzók vannak...
Üdv.:Szilveszter
Sziasztok.Mitől lehet az srácok hogy a hátsó fékem alig fog de ha lenyomom csutra a pedált akkor blokkol és folyik a fékolaj de nem tudom hogy honnan csak a keréken látom hogy tiszta olaj valakinek valami hasonló problémája volt esetleg? ötlet? hogy honnan folyhat?
Hali all!
2007 es Rs 125 (160as polini kittel,felszabadított gyújtással,és gianelli puffal) ha forgatva van 12 ezres fordulatszám felett akkor egyszerűen elmegy a gyújtás ,valamikor a lámpa is ,aztán a fordulat szám mérő + km/h mérő is.. meg az egész digitális egység egyszerűen nem működik 12 felett .. meg a biztosítékokat csapkodja ki.
(össze kábel pedig átnézve és épp )
mi lehetne a hiba szerintetek?
Üdv Shox
Rotax 123-ashoz keresnék kipufogó dobot (jó állapotút) vagy komplet tuning rendszert. ncs0513@freemail.hu
Rotax 123-hoz keresek működő, jó állapotú trafót!
e-mail: murrfy55@hotmail.com
Van 2 db karbon mintás indexem,ha érdekel valakit írjon!
Üdv.
http://gpracing.hu/images/webi...
Keresek Aprilia Rs 28-as karburátorra direkt szűrő ?
Ha valakinek van légyszike jelezzetek
Puszi.
vannak af1 sintesi és futura alaktrészeim!
van sport pro idomgarnitúrám ! küllömböző színbe idomok!
lámpák hátcsóvilla stb.
vannak rotax 123 és 127-s alkatrészim is!
rengeteg cucc van rotax 123:főtengelyek henger (vasperselyes)
blokfelke váltók kuplungok ! egybe is van rotax 123-as blokkom ha kel!
rengeteg alaktrészem van írd meg mi kel és írom az árat és hogy van e még!
még egyenlőtre majdnem minden van!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
tlefonon elérhető vagyok éllyel nappal
Van még hengerfej, víztérfedél, főtengely, váltó, kuplung, stb
70/6231473
Üdv.:Szilveszter
2007 es Rs 125 (160as polini kittel,felszabadított gyújtással,és gianelli puffal) ha forgatva van 12 ezres fordulatszám felett akkor egyszerűen elmegy a gyújtás ,valamikor a lámpa is ,aztán a fordulat szám mérő + km/h mérő is.. meg az egész digitális egység egyszerűen nem működik 12 felett .. meg a biztosítékokat csapkodja ki.
(össze kábel pedig átnézve és épp )
mi lehetne a hiba szerintetek?
Üdv Shox
Ha valaki most akarja átkarburálni nyárra az RS-t, van két eladó főfúvókám! Keress meg ha érdekel!
tyt001@freemail.hu